This version of the page http://innovation-studio.com.ua/creative/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-29. The original page over time could change.
Креатив і веб-дизайн | Innovation Studio — Студія Інновацій, Веб-студія, веб сайт, портал, розкрутка, веб-дизайн, CMS, ціни
Сторінки, близькі за змістом
Креатив
Унікальне розв'язання задачі. Це не вільна творчість, а розрахунок і здоровий глузд.
Дизайн і креатив
Два нерозривних супутника, які створюють відмінність від конкурентів у вигляді креативного образу, який легко запамятовується. Ефективний союз.
Дизайн
Візуалізація ідей. Здатен донести особливості товару або послуги, зробити його популярним і таким, що запамятовується.

 Останні новини
Kovalska-maysternya.com
26.08.2008
Створення і розкрутка сайту kovalska-maysternya.com
Створення і розкрутка сайту kovalska-maysternya.com
26.08.2008
Студія розпочала роботу по просуванню новоствореного сайту Ковальська майстерня

English
Тематика сайту

ГоловнаКреатив

Креатив і веб-дизайн

  Креативний дизайн   Веб-дизайн

Дизайн — візуалізація ідей

Дизайн у рекламних цілях "підтримує" текст, або самостійно виконує маркетингові задачі. Дизайн здатен донести особливості товару або послуги, зробити його популярним і таким, що запам’ятовується. Дизайн вирізняє компанію з маси конкурентів.

Дизайн і креатив — ефективний союз

Дизайн і креатив – два нерозривних супутника, які створюють відмінність від конкурентів у вигляді креативного образу, який легко запам’ятовується. Креатив дає ідею, дизайн – стильно її втілює. Коли об’єднуються креатив і дизайн, рекламу хочеться дивитись, буклет - читати, а сайт - із задоволенням переглядати. Таким чином ви отримуєте більше клієнтів.

Креатив у веб-дизайні — унікальне розв’язання задачі

Креативний підхід у веб-дизайні – це не вільна творчість, а розрахунок і здоровий глузд. Саме тому креатив у веб-дизайні – це не мода, а необхідність. Обирайте – креативний підхід або сіра схожість із конкурентами. Вирішуйте – стати лідером або залишатися послідовником.

Студія Інновацій — креативний веб-дизайн

Команда Студії Інновацій намагається активно об’єднувати креатив і дизайн у своїх веб-проектах, щоб створювати сайти, які сприятимуть діловому розвитку компанії-замовника і поширенню її товарів і послуг на ринку.

Коментарі відвідувачів (0)
[ Показати коментарі ]

Додайте власний коментар
Автор

Коментар

Кількість входів на дану сторінку : 541
+38 (067) 969 – 46 – 62 ,    +38 (044) 412 – 07 – 53