This version of the page http://fireon.org.ua/2007/05/13 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-28. The original page over time could change.
2007 May 13 | Блоґ FireON'a

Xbox 360 : Simpsons Edition

Спеціально до виходу повнометражки “Сімпсонів” Microsoft вирішила порадувати фанів, випустивши консоль Xbox 360 а-ля-Гомер. Як сама консоль, так і геймпад, пофарбовані в жовтий колір. Це, звичайно, на гурмана, але фанам має сподобатись. До речі про гурманів… Консоль буде випущена обмеженим накладом - всього 100 екземплярів, і, хоч ціна буде такою, як і в звичайного іксбокса, замовити диво дизайнерської думки зможуть лише ті щасливчики, що виграють конкурс на офіційному сайті Xbox.

Підглянув на www.pcworld.org.ua (до речі, дуже цікавий сайтег).

Eurovision-2007

Скажу зразу, Євробачення я не дивився, ібо не показує в мене перший канал. Щодо Сердючки, яку зараз всі так хвалять, то можете мене побити камінням, яле я все ще вважаю, що Сердючку не треба було слати на Євробачення. Ну поржали люди… І що з того? Яке в них після цього буде враження про Україну? Як про країну гультяїв-трансвеститів?

Чому ви думаєте росіяни так люблять Сердючку? Та тому, що, дивлячись на неї, русскій чєлавєк думає про меншовартість українця і про свою більшовартість.

Але це моя суб’єктивна думка, я не осуджую тих, кому творчість Данилка подобається - ласкаво прошу в коменти…