This version of the page http://vinnica.info/biz/ufl/hmel.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-27. The original page over time could change.
Сайт приема заказов на доставку цветов по украине, хмельницком и хмельницкой области. Сайт замовлень на доставку квітів по україні, хмельницькому та хмельницькій області

Сайт приема заказов на доставку цветов, букетов, подарков по украине. Сайт замовлень на доставку квітів, букетів, подарунків, корпоратив по україні

>
>
>

Заказать цветы, букеты, подарки с доставкой по Хмельницкому

UA-Flowers – це квітковий салон, який пропонує Вам гармонію краси та стилю композицій. Доставка здійснюється в межах України, а тепер і в Хмельницькому та Хмельницькій області.
UA-Flowers - це єдина мережа партнерів з власною кур’єрською службою доставки, що гарантує доставку квітів, букетів та подарунків по Україні Хмельницьку та інших містах Хмельницької області вчасно і в належній формі.

Як зробити замовлення
Деталі про доставку замовлень
Конфіденційність інформації
Гарантія якості
Чи можна змінити замовлення
Про безпеку оплати карткою
Питання

Як зробити замовлення
Для того, щоб зробити замовлення ознайомтесь з меню нашого сайту, продивіться та оберіть подарунок або букет до душі. Щоб замовити квіти в режимі on-line розмістіть необхідний букет у корзину та натисніть «оформити замовлення», уважно заповните поля форми і замовлення оформлено! В найкоротший час менеджер UA-Flowers з‘вяжется з Вами для уточнення деталей. Букет чи обраний Вами подарунок принесе радість Вашим близьким людям.

Деталі про доставку
Доставка здійснюється по Україні та Хмельницьку, цілодобово. Замовлення приймаються з 10.00 до 19.00 Доставка по Києву гарантується з точністю до 1 години, в обласних центрах, в т.ч. у  Хмельницькому  з точністю до 2х годин. В інші міста та країни гарантируется дата замовлення при наявності контактного телефону отримувача.

Конфіденційність інформації
Вся надана інформація є конфіденційною і не підлягає розголосу. Дані Вашої кредитної картки і Вашого замовлення не зберігаються на нашому Веб-сервері.

Докладніше про безпеку оплати карточкою.
Ми гарантуємо – про Вас будуть знати лише те, що захочете Ви! Можливо, Ви забажаєте залишитись повністю анонімним для одержувача Вашого подарунку чи букету, адже саме таємниці інтригують і роблять наше життя більш цікавим.

Гарантія якості
Ви будете приємно здивовані якістю, адже абсолютно кожне замовлення виконується професійним флористом. Ми гарантуємо свіжість квітів та букетів. Якщо у Вас виникне бажання поділитися своїми приємними враженнями або виказати незадоволеня сервісом,залиште свої коментарі в книзі відгуків чи зв’яжіться з нами протягом 24-х годин з моменту доставки.

email: info@ua-flowers.com
тел.: +38 (044) 232-93-83
тел./факс: +38 (044) 412-47-40

Ми виправдаємо Вашу довіру і будемо раді бачити Вас в числі своїх клієнтів.

Змінення замовлення
Якщо з якої-небудь причини Ви відміняєте або вносите зміни у Ваше замовлення, сповістіть нас про це якомога раніше.

Про безпеку оплати
Конфіденційна інформація про номер Вашої картки, CVV2 код та її інші реквізити передаються на наш сайт у закодованому вигляді. Для обміну інформацією з Вами застосовується промисловій стандарт SSL-кодування із застосуванням стійкої криптографії (довжина ключа 128 біт). Далі у зашифрованому стані вона передається через платіжний шлюз у банківський процесінговий центр і недоступна навіть для нашого персоналу і користувачів, які володіють правами адміністратора.

Запитати
Маєте питання? Контактуйте з нами:
тел.: +38 (044) 390-90-90
тел./факс: +38 (044) 412-47-40 

UA-Flowers – це квітковий салон, який пропонує Вам гармонію краси та стилю композицій. Доставка здійснюється в межах України. Замовити квіти, букети, подарунки з доставкою можна по містам: Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Ужгород, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Крим, Сімферополь, Севастополь, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці.

UA-Flowers - це єдина мережа партнерів з власною кур'єрською службою доставки, яка гарантує доставку квітів, букетів та подарунків по Україні своєчасно та у належній формі.

Букети    Торти   Подарунки   Напої Кімнатні рослини  Композиції  Квіти  Індивідуальні замовлення  Все про кімнатні рослини

Повернутися на Стартову

Квіти та подарунки

Букети
Торти
Подарунки
Напої
Кімнатні рослини
Композиції
Квіти
Індивідуальні замовлення
Все про кімнатні рослини
В Мобілочку
Java Ігри
Малюнки
Мелодії
mp3
Реалтони
Рінгтони
Теми
Відео
Відеодзвінки

Персональные гороскопы
Ежедневные гороскопы
  • Общий
  • Гороскоп совместимости
  • Лунный
  • "Живем по луне"
  • Гороскоп причесок

Гороскопы на неделю

  • Общий
  • Бизнес и карьера
  • Гороскоп покупок
  • Гороскоп путешествий

Гороскоп на месяц
Гороскоп на 2008 год
Восточный гороскоп 2008


Украинская Баннерная Сеть

UA-Flowers – это цветочный салон, который предлагает Вам гармонию красоты и стиля композиций. Доставка осуществляется в пределах Украины. Заказать цветы, букеты, подарки с доставкой можна по городам: Винница, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Ужгород, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кировоград, Крым, Симферополь, Севастополь, Луганск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Суммы, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы.

UA-Flowers - это единая сеть партнеров с собственной курьерской службой доставки, которая гарантирует доставку цветов, букетов и подарков по Украине своевременно и в надлежащей форме.

Как сделать заказа
Детали о доставке заказа
Конфиденциальность информации
Гарантия качества
Можно ли изменить заказа
О безопасности оплаты карточкой
Вопрос

Как сделать заказа

Для того, чтобы сделать заказа ознакомьтесь с меню нашего сайта, просмотрите и выберете цветы, букет или подарок по душе. Чтобы заказать цветы т букеты в режиме on-line разместите необходимый букет в корзину и нажмите “оформить заказ”, внимательно заполните поля формы и заказ оформлен! В кратчайшее время менеджер UA-Flowers свяжется с Вами для уточнения деталей. Букет или выбраный Вами подарок принесет радость Вашим близким людям.

Детали о доставке

Доставка осуществляется по Украине, круглые сутки. Заказы принимаются с 10.00 до 19.00 Доставка по Киеву гарантируется с точностью до 1 часа, в областных центрах, с точностью до 2х часов. В другие города и страны дата заказа гарантируется при наличии контактного телефона получателя.

Конфиденциальность информации

Вся предоставленная информация есть конфиденциальной и не подлежит огласки. Данные Вашей кредитной карточки и Вашего заказа не сохраняются на нашем Веб-сервере. Детальнее о безопасности оплаты карточкой. Мы гарантируем – о Вас будут знать лишь то, что захотите Вы! Возможно, Вы захотите остаться полностью анонимным для получателя Вашего подарка, букета или цветов, ведь именно тайны интригуют и делают нашу жизнь более интересной.

Гарантия качества

Вы будете приятно удивленные качеством, ведь абсолютно каждый заказ выполняется профессиональным флористом. Мы гарантируем свежесть цветов. Если у Вас возникнет желание поделиться своими приятными впечатлениями или высказать неудовлетворение сервисом, оставьте свои комментарии в книге отзывов или свяжитесь с нами на протяжении 24-х часов от момента доставки.

email: info@ua-flowers.com

тел.: +38 (044) 232-93-83

тел./факс: +38 (044) 412-47-40

Мы оправдаем Ваше доверие и будем рады видеть Вас в числе своих клиентов.

Смена заказа

Если по какой-нибудь причине Вы отменяете или вносите изменения в Ваш заказ, известите нас об этом как можно раньше.

О безопасности оплаты

Конфиденциальная информация о номере Вашей карточки, CVV2 код и ее другие реквизиты передаются на наш сайт в закодированном виде. Для обмена информацией с Вами применяется промышленной стандарт SSL-кодирования с применением стойкой криптографии (длина ключа 128 бит). Дале в зашифрованном состоянии она передается через платежный шлюз в банковский процесинговый центр и недоступная даже для нашего персонала и пользователей, которые владеют правами администратора.




Украинская Баннерная Сеть

 

Спросить

Имеете вопрос? Контактируйте с нами:

тел.: +38 (044) 390-90-90

тел./факс: +38 (044) 412-47-40 Помощь

 

 

 

 

 

 

 

Знайомства | Форум | Довідка | Мобільний | Новини | Аукціон | Погода | Готелі | Реклама | Каталог сайтів | Гостьова | Вебмайстру | Партнерка| Автобазар

Сайт є приватною власністю і належить до інформаційно-довідкового порталу Вінниця Інфо. Копіювання інформації не забороняється і бажано з посиланням на www.vinnica.info  Якщо є питання чи пропозиції звертайтесь info@vinnica.info   або тел 8 067 7958336  За зміст рекламних матеріалів відповідальність несе рекламодавець.

 

сервіс доставки квітів та подарунків у Вінниці, Вінницькій області, по Україні, спільний проект порталу Вінниця інфо довідка та http://www.ufl.ua
сервис доставки цветов и подарков в Виннице, Винницкой области, Хмельницкой, Тернопольской по Украине, совместный проект портала Винница Инфо Справка и http://www.ufl.ua