This version of the page http://svetlovodsk.com.ua/user/admin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-27. The original page over time could change.
Интернет-издание Светловодск » Пользователи » admin » Светловодск » Світловодськ » Svetlovodsk » Svitlovodsk
    Логин:     Пароль:       Регистрация Восстановить пароль  
  Главная Фото Форум Телефоны Погода Карта Знакомства Работа Гороскопы Ссылки Контакты Реклама Архив  

admin

Полное имя: Богдан
Дата регистрации: 4 марта 2007
Последнее посещение: 26 августа 2008
Группа: Администраторы

Рейтинг:
  • 85


Место жительства: Светловодск
Номер ICQ: 489530562
Немного о себе:


Количество публикаций: 776
Количество комментариев: 155 [Последние комментарии]

E-Mail адрес: [отправить E-Mail] [написать ПС]

«Коса» на козирок

25 августа 2008 // admin // Светловодск, Актуально // Отзывы: 1 // Просмотры: 76 
Ставши вільними, українці побачили, наскільки вони відстали від досягнень цивілізованого світу. Напевне, через це, сьогодні вони, наче навіжені, квапляться надолужити втрачене. Це стосується, зокрема, будівельного буму – житлові квартири на перших поверхах та вбудовані у будинки приміщення переобладнуються під бари, офіси, крамниці бутіки тощо за європейськими стандартами. І все-то би нічого, якби не перетинання інтересів забудовника та жильців. Так, як це сталося у багатоквартирному будинку на вулиці Приморській, 14.
читать далее →

Дню незалежності присвячується

21 августа 2008 // admin // Праздники, События // Отзывы: 0 // Просмотры: 61 
У міському краєзнавчому музеї відкрилася виставка робіт місцевих художників-аматорів Анатолія Сіромахи та Юрія Цуканова «Квітуй, Світловодщино!». Виставка присвячена 17-ій річниці Незалежності України. Автори робіт – відомі у місті люди, тому особливо цікаво буде світловодцям переглянути їхні роботи, в яких вони засобами живопису передають свої почуття любові до України, до рідного краю.
Знаково, що обидва художники працюють в Центрі військово-патріотичного виховання, тож і своїх вихованців вони навчають любові до Батьківщини, вірності їй.
читать далее →

Молодий, кваліфікований, розумний

21 августа 2008 // admin // Актуально, Медицина // Отзывы: 1 // Просмотры: 88 
Чотири роки у Світловодську кабінет ендокринології працював без лікаря. 925 пацієнтів хворих на цукровий діабет, з них 237 інсулінозалежних по місту та 37 з району, були змушені звертатися до приватних медичних закладів Світловодська та інших міст за консультаціями лікаря відповідного фаху. Та з 11 серпня все змінилося.
Дмитро Пархісенко отримав вищу освіту за фахом лікаря ендокринолога у Дніпропетровській медичні академії у 2006 році, працював у Дніпропетровську та Кіровограді і по закінченні інтернатури був розподілений відповідно із державним замовленням до свого рідного міста – Світловодська.
читать далее →

Леонід Керекеша:: «Нас об’єднує спільна мета»

14 августа 2008 // admin // Светловодск, Люди // Отзывы: 0 // Просмотры: 103 
Досить часто життя перевіряє нас на міцність, влаштовуючи нам різноманітні перепони, ставлячи завдання, вимагаючи непересічних, іноді ризикованих, рішень. І вийти переможцем допоможе лише досвід, виваженість, впевненість у власних силах і, обов’язково, взаєморозуміння з тими, хто стоїть поряд з тобою на обраному шляху. Сьогодні про життя, бізнес, місто і політику ми говоримо із головою правління ВАТ «Світловодський маслосиркомбінат» Леонідом Керекешею, який добре розуміється в усіх перерахованих аспектах нашого життя.
читать далее →

Відкриттю олімпійських ігор присвячується

14 августа 2008 // admin // Спорт // Отзывы: 0 // Просмотры: 75 
Отже, дочекалися – Олімпіаду у Пекіні відкрито і мільйони людей у всьому світі, затамували подих щонайменше на два тижні – адже саме стільки триватиме величне спортивне дійство у китайській столиці. Україно, вперед!!!
Та в день відкриття 29-ї олімпіади управління молоді і спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради, за підтримки секретаря міськради Геннадія Френкеля, вирішило не лишатися осторонь від світового руху олімпійського вогню, і провели в нашому місті обласну спартакіаду з футболу, пляжного волейболу та дартсу. В спортивних заходах взяли участь голова НОК України в Кіровоградській області Володимир Ковальов, директор обласного ЦФЗН Марина Марініна, представники виконавчого комітету та управління молоді і спорту Світловодська.
читать далее →

Нова машина вже готова збирати сміття, але…

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 10 // Просмотры: 181 
Людей, які звикли до чистоти та порядку, переповнені сміттєві баки, купи відходів біля них, неприємний запах (а все це, особливо останнім часом, доводиться спостерігати мешканцям багатоповерхівок) засмучують. Вони звертаються у всі усюди, аби комунальники вживали якихось заходів і не влаштовували у дворах розсадники бруду та інфекції. Не можна сказати, що сміття не вивозиться зовсім, але й очікуваної чистоти немає. Чому взагалі виникла ця проблема і чого світловодцям чекати далі від служб, які не повинні допускати такого. Про це ми запитали у заступника міського голови з житлово-комунальних питань Романа Петрова:
– Сміття ми як вивозили, так і вивозимо, інша справа – не встигаємо вивозити все. Причина – стара та зношена техніка. Сьогодні у Комбінаті комунальних послуг «на ходу» лише один сміттєвоз – КамАЗ, якому більше 20 років. Раніше працювали два автомобілі, але зараз старіший відремонтувати просто не реально, бо сьогодні це просто купа металобрухту. Він давно відпрацював свій ресурс.
читать далее →

Зміни у Фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 0 // Просмотры: 76 
Доводимо до відома страхувальників, що Постановою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 23.06.2008 року № 25 затверджена нова редакція Положення про комісію (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації, яке регулює порядок створення та діяльність комісії (уповноваженого). Дане положення набрало чинності з 25.07.2008 року. Які ж зміни відбулися?
читать далее →

Про санепідобстановку в Світловодську за І півріччя 2008 року

14 августа 2008 // admin // Актуально, Медицина // Отзывы: 1 // Просмотры: 70 
Розповідає головний державний санітарний лікар Світловодського району Ірина КРІПАК.
– В І півріччі 2008 року епідситуація в м.Світловодську була спокійною: показники захворюванності населення на гастроентероколіти знизилися на 30,6%, вірусні гепатити – на 66,6%, скарлатину – на 36,3%, коросту – на 36,9%, ВІЛ-інфекцію – на 80,0%, аскаридоз – в 4 рази. Завдяки плановій імунізації населення не зареєстровано випадків захворювання на кір, краснуху, дифтерію, епідпаротит, кашлюк, правець та поліомієліт. Спостерігається зниження бактеріоносійства атоксигенного штаму дифтерії на 80%. В той же час захворюваність активними формами туберкульозу збільшилася на 39,1%, відкритими формами туберкульозу на 47,2%. Викликає занепокоєння збільшення на 21,4% кількості вперше виявлених туберкульозних хворих з дезструктивними формами (на пізніх стадіях). З метою своєчасного виявлення захворювання на туберкульоз необхідно 1 раз на 2 роки проходити флюорографічне обстеження. Зареєстровано 10 випадків сифілісу проти 2 за І півріччя 2007 року.
читать далее →

Задля безпеки руху

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 2 // Просмотры: 75 
Пішохідні переходи – досить важливий елемент проїжджої частини, який час від часу треба оновлювати. На сьогоднішній день ці роботи завершені, на що з міського бюджету витрачено 6 тисяч 700 гривень (виконавець СМКП «Шляховик»). «Зебри» з’явилися на вул. Леніна (від автостанції до Ревівки), Калініна, Миру, – розповідає Володимир Семенов, начальник УЖКГ, – але у першу чергу біля шкіл. Через брак коштів кілька перехресть міста залишилися без пішохідних переходів».
читать далее →

Наступ на аморальність

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 2 // Просмотры: 88 
6 серпня відбулося засідання постійної комісії з питань захисту суспільної моралі (голова – О.Литвиненко, заступник міського голови з гуманітарних питань), завдання якої – опікуватися зміцненням суспільної моральності та утвердженням здорового способу життя серед школярів та молоді. Присутні на зібранні погодилися, що чи не основним джерелом занепокоєння щодо моральності у сучасному українському суспільстві в цілому, і у Світловодську зокрема, є безперешкодний доступ до ігор та розваг (з допомогою інтернету в тому числі), які пропагують смерть, вбивства, насильство, розпусту.
читать далее →

Незабаром ліфти запрацюють

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 1 // Просмотры: 78 
Сьогодні у місті 23 ліфта з 95 не працюють. Основна причина їхнього простою – вік. За словами заступника міського голови з житлово-комунальних питань Романа Петрова, 25-річний ліфт спочатку має пройти технічну перевірку, за що доведеться заплатити чотири тисячі гривень, а отже у бюджеті на всі старі ліфти треба знайти 100 тисяч гривень. У ході перевірки обов’язково знайдуться несправності, через які відповідні органи видадуть заборону на експлуатацію. Наступний етап: усунення несправностей, звичайно ж, за гроші. Потім – повторне обстеження, і знову ж треба платити гроші.
читать далее →

Проїзд за подвійним тарифом діє з 22.00 до 24.00 та з 4.00. до 6.00

14 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 6 // Просмотры: 114 
Відповідно до рішення виконкому міської ради № 951 від 24 липня 2008р. в місті запроваджено перевезення пасажирів в режимі маршрутного таксі в нічний час з 22:00 по 24:00 та з 04:00 по 06:00 за подвійним тарифом.
Надаємо тимчасовий розклад руху в нічний час:
№7 «Бульвар К.Маркса (05:50; 22:00) – с.Власівка» (05:15; 22:30);
№11 «Вул. Чайковського (04:15; 05:20; 22:10; 23:10) – «Аромат» (04:45; 05:55; 22:40; 23:40);
№23 «Автостанція (22:20; 23:20) – Орбіта» (04:40; 22:50; 23:50);
№24 «КСПР ім.Петровського (23:00; 23:30) – завод «Скло» (22:20; 22:50).
(В дужках вказано час відправлення від зазначеної зупинки).
читать далее →

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

14 августа 2008 // admin // Праздники // Отзывы: 4 // Просмотры: 146 
20 серпня
Всеукраїнський турнір із футболу серед юнаків 1998-1999 років народження на міському стадіоні (відкриття о 16.00; закриття – 24 серпня о 12.00);

23 серпня
9.00 – урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України на міській площі;
23 – 24 серпня, від 6.00 до 10.00 – тенісний турнір (великий теніс), парні розряди серед чоловіків у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка;

24 серпня
10.00 – шахово-шашковий турнір у парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка;
11.00 – концертна та розважальна програма в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка;
18.00 – концерт на бульварному узвозі;
18.00 – дитяча розважальна програма на дитячому майданчику міського палацу культури;
20.00 – молодіжна дискотека на центральній площі міста, феєрверк.
читать далее →

Подбаємо про духовність

7 августа 2008 // admin // Культура // Отзывы: 0 // Просмотры: 98 
Однією з визначальних сторінок національної історії є християнізація Русі за часів Володимира Великого. Значення цієї події полягало в тому, що Київська Русь-Україна прилучалася до кола цивілізованих держав і позбавлялася одіозного статусу «варварської» країни. Як зазначив відомий історик С.Головащенко, «…такі чинники, як універсалізм християнства, освячення ним централізованої монархічної влади, здатні були сприяти подоланню міжплемінних чвар серед східнослов’янських племен, зміцненню ранньофеодальної держави з центром у Києві».
читать далее →

На двох із трьох пляжів купатися не рекомендується

7 августа 2008 // admin // Актуально // Отзывы: 0 // Просмотры: 155 
В останній день липня Світловодська райСЕС винесла Постанову про тимчасову заборону експлуатації пляжів в районі о.Довгого та Андрушкиного яру. Причина – невідповідність води нормам Держстандарту за бактеріологічними показниками.
читать далее →
← Раньше   [1] 2 3 4 ... 49 50 51 52   Позже →
Текстовая реклама на
svetlovodsk.com.ua
Рекламный агент
Интернет-изданию "Светловодск" требуется рекламный агент. Свободный график работы. 10-20% от сделки.
Тел.: 8 (097) 7155357
Нужен веб-сайт?
Создание, обслуживание веб-сайтов. Размещение информации в сети Интернет. Регистрация доменов. Хостинг.
Тел.: 8 (097) 7155357
Эскулап
Лечебно-диагностический центр.
ул.Ленина, 41
Тел.: 2-65-15
Личный доктор вашего компьютера
Ремонт, обслуживание, внедрение от домашнего ПК до систем малого бизнеса.
Тел.: 8 (063) 303-82-15
Vadimplast
Изготовление деталей из композитных материалов. Стеклопластик. Углепластик. Мото ветрозащита.
Тел.: 8 (063) 1154692

Романтические знакомства