This version of the page http://fireon.org.ua/2006/12/24 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-27. The original page over time could change.
2006 December 24 | Блоґ FireON'a

Google тісно на Землі


Космічне агентство NASA та найбільша пошукова система Google уклали угоду про створення спільної бази даних зображень Місяця та Марса Читати далі »

Останній «Гаррі Поттер» святкуватиме Гелловін

Британська письменниця Джоан Ролінґ відкрила таємницю – остання, сьома, книжка про пригоди чарівника Гаррі Поттера називатиметься “Гаррі Поттер і фатальний День всіх святих” (Harry Potter and the Deathly Hallows).
На прилавках книгарень новинка повинна з’явитися у першій половині 2007 року. Авторка бестселера підтвердила чутки, що в заключній частині “Поттеріани” загинуть два герої. Одним із них, можливо, буде сам Гаррі…

Високий замок

Як вивчити назви 12-ти місяців

Для того, щоб вивчити назви 12 українських місяців, потрібно в серпні під вересень взяти гарну дівчину і повести її під березень, покласти на травень, уперти ногами в липень, взяти одною рукою за грудень, а іншою за жовтень, всунути свій лютий червень в її квітень і робити такий січень, щоб почався листопад..

Гонсько, чи не так? Стягнув з Oleh Lutsiv Blog

Вітаю з Різдвом!

Вітаю з Різдвом усіх, хто його цього вечора святкує. Як подарунок, зтягнув з Теревень різдвяну флешку. Качайте на здоров’я (до речі, подивитись дуже рекомендую, ато багато втратите :-)).