This version of the page http://fireon.org.ua/2006/12/19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-27. The original page over time could change.
2006 December 19 | Блоґ FireON'a

Google займеться випуском мобільних телефонів


Google разом з британським телекомунікаційним оператором Orange планує зайнятися випуском мобільних телефонів, що будуть виходити під брендом “Google Phone”. В телефоні буде встановлене ґуґлівське ПЗ, тому для користувача будуть доступні ґуґлівські сервіси, серед яких, звичайно, пошук і мапи.

Korrespondent.net

UaBlackList

Нещодавно відкрився сайт під назвою UaBlackList, який позиціонує себе як борець з сайтами, які тим чи іншим шкодять УА користувачу, а також розповсюджувачами та користувачами нелегального матеріалу (матеріалу захищеного так званим копірайтом, варезу).

На мій погляд це є свідченням народженням громадської свідомості у українців, адже останнім часом Україна згадувалась саме як одна з найбільш “піратизованих” країн. Звичайно що це не дивно, адже наші громадяни не перебувають у великому достатку і просто не можуть собі дозволити купити ліцензійне ПЗ, той самий Windows, проте не слід забувати і про те, що будь-якому продукту є альтернатива. Для Віндовза це Лінукс, для ІЕ це Firefox, для Acrobat Reader це Foxit Reader, для MS Office - OpenOffice.org, і цей список можна продовжувати…

Також мені дуже сподобалось те, що до каталогу “чорних сайтів” входять ті веб-ресурси, які порушують свободу слова, а саме Форум міста Севестопіль і сайт КПУ.

Допомогти проекту ви можете, встановивши на своєму сайті кнопки розміром 80Х15, які знаходяться ТУТ.

E-mail Icon Generator

Досить часто виникає бажання створити оригінальну картинку, яка б характеризувала тебе в Мережі. Це стосується як аватарів, фотографій чи юзербарів, так і твоєї електроної адреси. От тут і приходить на допомогу сервіс під назвою “E-mail Icon Generator”, де можна згенерувати приємну картинку з твоїм милом. До сервісів, які включені до переліку, входять Gmail, Yahoo, MSN, Mac та багато інших. Ось приклади “мильних” іконок*:





________________________
*Всі адреси є вигаданими і будь-яке співпадіння є випадковістю