This version of the page http://fireon.org.ua/2006/11/30 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-27. The original page over time could change.
2006 November 30 | Блоґ FireON'a

Який блоґ-сервіс обрати?

Зараз можна знайти чимало сервісів з хостингу та обслуговуванню блоґів, проте не всіх їх можна назвати дійсно якісними. LiveJournal має, звичано, багато прихильників і користувачів, але особисто мені там настільки некомфортно, що пошвидше хочеться кудись втікти… Дизайн там просто ніякий, а, окрім того, багато перваг Живого Журналу заховано за платним аккаунтом, а ціна, яка б низька не була, вітчизняного юзера лише відлякує.

Блоґґер, що належить Ґуґлу, на мій погляд, серед сервісів має найбільше переваг, особливо його beta-версія. Все досить гарно виглядає, комфортно і зручно працювати, можливість змінювати адресу сайту і таке інше…

WordPress - звичайно, лідер, але він виступає більш як двигунець, аніж сервіс. Я, наприклад, чув багато негативних відгуків про роботу фірмового хостингу WordPress.

Що ж? Будемо чекати обіцяного LaSet’ом сервісу blog.net.ua. Думаю, він не підкачає.

ОЕ - Ґанґста-реп

Ось що я нещодавно нарив:

Виглядає прикольно

Форум КПУ

Більш комуністичнішого форума я ще не бачив…

Клікніть, самі подивитесь.

Підтримай ініціативу

“Я обіцяю не ходити на сеанси іноземних фільмів з російським перекладом за умови, що 1.000 інших людей погодяться робити так само.”

— Іван Помідоров, сінефіл

Підтримай цю ініціативу на www.pledgebank.com

Емма Уотсон - №1 на Yahoo!


Емму на Яху сьогодні було визнано актрисою номер 1. Варто зазначити, що четверте місце у Кеті Леунг (Чо Чанґ в ГП).