This version of the page http://talne.info/?set=anikdot (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-26. The original page over time could change.
Тальнівський Інформаційний Портал
 
  Оголошення  

Тальнівське Інтернет Радіо та Чат

  • 0
Переглядів: 248 | Додав: Алексей Хвалебный | 6 серпня 2008 | Категорія Оголошення.
Тальнівське Інтернет Радіо та Чат
Новий сервіс для користувачів, скористайтесь меню, для переходу.

*Проводиться набір DJ-їв, заявки в icq: 200618533

 

Читати далі...    Коментарі (0)
  Оголошення  

Роздача номерів ICQ

  • 85
Переглядів: 1767 | Додав: Алексей Хвалебный | 5 квітня 2008 | Категорія Оголошення.

Читати далі...    Коментарі (61)
  Програми  

Opera 9.60 Build 10408 Beta

  • 0
Переглядів: 2 | Додав: Lamerikoss | 24 серпня 2008 | Категорія Інше » Програми.

Opera - это один из самых быстрых и гибких в настройке браузеров. Используя скины, пользовательские панели и другие средства настройки интерфейса, его внешний вид можно изменять до неузнаваемости.
Читати далі...    Коментарі (0)
  Програми  

ESET Smart Security v.3.0.677 32bit RUS Edition

  • 0
Переглядів: 1 | Додав: Lamerikoss | 24 серпня 2008 | Категорія Інше » Програми.

ESET Smart Security - это комплексный продукт, включающий антивирус на движке известного антивируса NOD32, брандмауэр, антишпионский модуль и фильтр для защиты от спама.
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

ЗЕМЛЮ ВИКОРИСТОВУЮТЬ НЕ ПО-ХАЗЯЙСЬКИ

  • 0
Переглядів: 36 | Додав: kru | 14 серпня 2008 | Категорія Новини » КРУ.


Не вміють у нас по-господарськи розпоряджатися землями, що належать сільській громаді. Цю сумну тезу ще раз підтвердила ревізія фінансово-господарської діяльності Доброводівської сільської ради, проведена спеціалістами контрольно-ревізійного відділу в м.Умані та Уманському районі.
Так, лише за рік (з 01.07.2007 по 30.06.2008) місцевими бюджетами недоотримано доходів на загальну суму близько 40 тис. грн. через використання без укладання договорів оренди державним підприємством „Агрофірма „Байс-Агро” та фермерським господарством „Зозуля” 17-ти га земельних ділянок під господарськими дворами, понад 83-ох га земельних ділянок невитребуваних паїв та 8-ми га запроектованих, але ще не прокладених польових шляхів.
Крім цього, за І півріччя 2008 року місцева казна втратила 3,8 тис. грн внаслідок безоплатного використання жителями с. Доброводи під городи понад 31 га земельних ділянок, що розташовані за межами села.
Отже, така собі безгосподарність місцевого чиновництва завадила вирішенню багатьох наболілих соціальних питань.
Матеріали ревізії направлено до прокуратури Уманського району, проінформовано виконуючого обов’язки голови Уманської РДА.

Прес-служба КРУ у Черкаській області
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

«Старе» сміття вивозять старими сміттєвозами, або як автотранспортне підприємство «нові» сміттєвози купляло...

  • 0
Переглядів: 60 | Додав: kru | 7 серпня 2008 | Категорія Новини » КРУ.

Сумнівну фінансову операцію виявили спеціалісти КРУ у Черкаській області під час зустрічної звірки з питань використання коштів міського бюджету, спрямованих на утилізацію відходів, на комунальному підприємстві «Черкаське автотранспортне підприємство 2328».
Вищеназваному комунальному підприємству, яке в Черкасах займається вивозом сміття, ще у грудні 2006 року відділ екології та раціонального природокористування виконавчого комітету Черкаської міської ради з міського бюджету перерахував 269 тис. 840 грн. на закупівлю спеціальної техніки – сміттєвозів. В свою чергу автотранспортне підприємство одразу перерахувало ці кошти ВАТ «Київський завод комунального машинобудування «КОММАШ» на придбання 2 сміттєвозів на шасі автомобіля ЗІЛ-433362 КО-431. В договорі купівлі-продажу було зазначено граничний термін постачання товару - 31.12.2006. Щоправда, майже одразу автотранспортним підприємством було укладено й інший договір з машинобудівним заводом, згідно якого придбані сміттєвози передано на зберігання «КОММАШ» терміном до пред’явлення вимоги.
Та не все так сталося, як гадалося. І коли в лютому 2007 року Черкаське АТП надіслало до ВАТ «КОММАШ» вимогу щодо поставки, зазначеної в договорі спецтехніки, там відповіли мовчанням. Не дочекавшись новеньких сміттєвозів, у травні 2007 року підприємство звернулося з позовною заявою до машинобудівного заводу щодо виконання умов договору. Феміда стала на захист скривдженого, і господарський суд м. Києва зобов’язав ВАТ «КОММАШ» передати КП «Черкаське автотранспортне підприємство 2328» 2 сміттєвози КО-431 на шасі автомобіля ЗІЛ 433362 в 10-денний термін з дня прийняття рішення.
Та на цьому епопея з придбанням сміттєвозів не завершилась. ВАТ «Київський завод комунального машинобудування «КОММАШ», прагнучи будь-яким чином уникнути виконання своїх зобов’язань перед автотранспортним підприємством, направило до голови Черкаської міської ради пропозицію замінити шасі автомобілів ЗІЛ 433362 КО-431 на шасі конверсійні ЗІЛ 130 КО – 431. І рішенням Черкаської міської ради, з незрозумілих мотивів благодійництва по відношенню до столичного машинобудівного заводу, всупереч Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», останньому надано дозвіл на вищевказану заміну.
Таким чином, згідно договору купівлі-продажу та звіту про результати здійснення процедури відкритих торгів, автотранспортне підприємство мало придбати на початку 2007 року нові сміттєвози з уже встановленими газовими установками, а отримало на початку 2008 – старі (1987 та 1979 років випуску), без встановленого газового обладнання. На різницю ж у вартості автомобілів (між шасі ЗІЛ 433362 та шасі ЗІЛ 130) «КОММАШ» поставив запасні частини. Та чи забезпечать вони безперебійну роботу сміттєвозів понад 20-річної давності залишається великим питанням.
Сама ж вищезазначена фінансова операція, на думку фахівців КРУ у Черкаській області, викликає сумніви щодо правомірності її здійснення. Тож, інформація про неї направлена у регіональний відділ Державного комітету фінансового моніторингу в Черкаській області.
Прес-служба КРУ у Черкаській області
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

Кошти канівського бюджету використовуються не завжди ефективно

  • 0
Переглядів: 68 | Додав: kru | 1 серпня 2008 | Категорія Новини » КРУ.


Під час аудиторського дослідження виконання бюджету м.Канева за 2005-2007 роки фахівці КРУ у Черкаській області з׳ясували, що безпідставність рішень, прийнятих органами місцевого самоврядування (посадовими особами), призводять до неефективного витрачання бюджетних коштів. Так, у 2005 році внаслідок необгрунтованого визначення переможця відкритих торгів на реконструкцію музею народно-декоративного мистецтва бюджетні кошти були використані неефективно. Зокрема, за цим тендером були подані пропозиції двома учасниками: ПВКФ „Екотех-Ф” (ціна оферти 1 млн.405 тис.грн.) та ЗАТ „Канівбуд” ( ціна – 1 млн. 550 тис.грн.). З цих пропозицій тендерний комітет чомусь обирає дорожчу – пропозицію ЗАТ „Канівбуд”, з яким і було укладено договір на виконання робіт. Тож, відкинувши принцип ефективного витрачання бюджетних коштів, з міської казни зайво витрачено близько 144 тис.грн.
Аналогічна ситуація склалась і з проведенням відкритих торгів на реконструкцію вулиць Леніна-Енергетиків, коли до участі в тендері допущені ПП “Надія” та ТОВ “ЖОК” з ціною тендерної пропозиції 2 млн. 476 тис. та 2 млн. 266 тис.грн. відповідно. Переможцем цього тендеру визнали пропозицію ПП “Надія”, яка обійшлася міській казні на 210 тис. грн. дорожче. При цьому тендерний комітет не врахував той факт, що ТОВ “ЖОК” не подав на розгляд необхідних документів, а відтак на ці торги реально було представлено лише одну пропозицію. Тож торги потрібно було відмінити.
Дослідженням також встановлено...
Читати далі...    Коментарі (0)
  КРУ  

Канівська влада не переймається наповненням місцевого бюджету

  • 0
Переглядів: 72 | Додав: kru | 1 серпня 2008 | Категорія Новини » КРУ.

Зважаючи на те, що місцеві бюджети є важливим елементом бюджетної системи країни, зростає значення їх контролю. Адже від того, наскільки ефективно вони виконуються залежить економічний і соціальний розвиток будь-якого регіону. Нещодавно аудиторами КРУ у Черкаській області проаналізовано виконання бюджету м.Канева за 2005-2007 роки. Результати проведеного дослідження засвідчили, що на ефективність виконання бюджету м.Канева негативний вплив мали ряд факторів, що призвели до втрат чи недоотримання доходів.
Зокрема, неналагоджена належним чином робота щодо використання резервів поповнення доходів бюджету міста створює умови для використання фінансових ресурсів поза бюджетом. Свідченням цього є те, що у Каневі не в повному обсязі використовуються земельні ресурси...
Читати далі...    Коментарі (0)
← Назад    1 2 3 ... 13 14 15    Далі →