Міністерство
Діяльність
галузі
Санітарно-
епідеміологічна служба
Державна
служба
лікарських
засобів та
виробів
медичного
призначення
Комітет з
контролю за
наркотиками
Комітет з
протидії ВІЛ- інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам
Регуляторна політика та дозвільна діяльність
Міжнародна
діяльність
Документи
Прес-центр
Ресурси



 Хотіли би Ви отримати безкоштовну консультацію спеціалістів з таких питань?:

уникнення інфікування ВІЛ
де і як можна зробити тест на ВІЛ
попередження вагітності
правильна поведінка у разі підозри на вагітність
попередження та лікування наркозалежності
інше
Результати


6774013 (1)


ГОЛОВНА МАПА САЙТУ НОВИНИ САЙТУ
Публікація: "Медичний форум - 2008"
 

МЕДИЧНИЙ ФОРУМ - 2008

V національна спеціалізована виставка
"Індустрія охорони здоров'я-2008",

ХІ міжнародна спеціалізована виставка
медичного обладнання "Інмед-2008",

III національна спеціалізована виставка
за участю іноземних фірм "Фармацевтика-2008",

III національна спеціалізована виставка
за участю іноземних фірм "Ортопедія-2008"

27 - 30 травня
Національний комплекс "Експоцентр України", павільйон № 1.
Церемонія урочистого відкриття - 27 травня о 12.00
Прес-конференція - 27 травня о 13.00 (конференц-зала павільйону №2)

Адреса: м. Київ, вул. ак.Глушкова, 1
Їхати до станції метро Либідська, тролейбус 4, 11, або маршрутка 444 до зупинки Національний комплекс "Експоцентр України"

 

 

Міністерство охорони здоров'я України

Національний комплекс "Експоцентр України"

Запрошує відвідати та прийняти участь у V національній спеціалізованій виставці-презентації медичної галузі "Індустрія охорони здоров'я - 2008" на якій будуть представлені: медична наука і освіта, медична техніка та вироби медичного призначення.

Виставка буде проходити в рамках "Медичного форуму - 2008" , що об'єднує спеціалізовані виставки медичної тематики, які спрямовані на підтримку і розвиток вітчизняної медичної галузі:

"Індустрія охорони здоров'я-2008" - V національна спеціалізована виставка (медична освіта і наука; рентгенівське, діагностичне, ультразвукове, лабораторне та інше обладнання та вироби медичного призначення, сучасні науково-технічні розробки в медичній галузі);

"Інмед-2008" - ХІ міжнародна спеціалізована виставка медичного обладнання (діагностичне та лабораторне обладнання; функціональна діагностика; електромедицина; механічна апаратура; обладнання та меблі для лікарень; вироби одноразового використання);

"Фармацевтика-2008" - національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм (нові лікарські препарати; наукові розробки та їх впровадження; обладнання для виробництва ліків; обладнання та меблі для аптек; спеціалізовані аптеки; сучасна тара та упаковка для ліків; ліки народної та нетрадиційної медицини; косметика та засоби гігієни; інформаційна система наявності ліків в аптеках; підготовка кадрів);

"Ортопедія-2008" - національна спеціалізована виставка за участю іноземних фірм (нові технології в ортопедії і травматології; діагностичне обладнання; спеціальна медична техніка та інструменти; посттравматична реабілітація; медичний догляд за інвалідами; спеціальний одяг, взуття; спецтранспорт; облаштування шляхів та під'їздів; санаторно-курортне лікування; страхування).

Учасники Медичного форуму - 2008 представлятимуть широкий спектр медичної техніки, обладнання та інструментів, медичних меблів, нових технологій у наданні екстреної медичної допомоги; спеціальної медичної техніки, спорядження і транспорту, нові технології в ортопедії і реабілітації, ортопедичну продукцію, технології та обладнання для виробництва лікарських препаратів, готові ліки, меблі та обладнання для аптек.

Державне українське об'єднання ПОЛІТЕХМЕД - співорганізатор Медичного форуму - 2008. На ринку медичної техніки України працює з 1964 року. Має тісні контакти з підприємствами-розробниками та виробниками медичних виробів; постійні зв'язки з Управліннями охорони здоров'я обласних держадміністрацій та лікувально - профілактичними закладами.

За дорученням Міністерства охорони здоров'я України з 1992 р.- ДУО "ПОЛІТЕХМЕД" слідкує за виконанням Державних програм розвитку медичної промисловості України за напрямками "Медична техніка та вироби медичного призначення".

В цьогорічному Медичному форумі домінуватимуть програми вирішення таких невідкладних питань як підвищення якості матеріально-технічної бази лікувальних установ, що обслуговують сільське населення, впровадження сучасних методів діагностики та лікування онкологічних захворювань і туберкульозу.

Для покращення бази лікувальних установ у сільській місцевості необхідно відновити в повному обсязі роботу сільських лікарських амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів, забезпечити їх функціонування на засадах лікаря загальної практики/сімейної медицини.

На виконання цієї програми з Державного бюджету України протягом 2005-2007 років виділено більше 170 млн. грн., що дало можливість покращити забезпеченість сільських лікарських амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів медичним обладнанням.

З нинішнього року забезпечення сільських лікувально-профілактичних установ здійснюється відповідно до Державної цільової програми розвитку українського села на період до 2015 року, що затверджена Постановою Кабінету Міністрів України № 1158 від 19.09.07 р.

Однією з найболючіших проблем онкології в Україні, є, насамперед, несвоєчасне, пізнє виявлення онкологічних захворювань. Адже чим раніше встановлено діагноз, тим успішніше лікування і кращий прогноз.

При використанні застарілого лікувального обладнання опромінюється не тільки пухлина, але й цілі органи, спричиняються опіки шкіри, руйнація органів, виникає променева хвороба, лікування стає дорожчим.

Туберкульоз нині в Україні - найпоширеніша інфекційна хвороба, що обіймає 1 місце в структурі смертності людей від інфекційної патології.

Найсуттєвіша проблема для медичних протитуберкульозних закладів - низький рівень оснащення медичною технікою та обладнанням. Існуюче в лікувально-профілактичних установах (протитуберкульозні диспансери, відділенні) медичне обладнання - застаріле і не забезпечує надання висококваліфікованої медичної допомоги хворим.

Досить насичена і ділова програма Медичного форуму. Так , Генеральний інформаційний партнер Медичного форуму-2008 газета „Здоров"я, події, час" презентує Анатомічний атлас загальної патології людини (автор - академік Анатолій Павлович Радзієвський); Головний інформаційний партнер журнал „Новости медицины и фармации" робить презентацію свого видання. Чимало цікавих заходів пропонує спеціалістам-медикам і Академія медичних наук України.

Організатори виставки:

За дорученням Міністерства охорони здоров'я України -

Державне українське об'єднання "Політехмед";

Національний комплекс "Експоцентр України"

За підтримки :

Міністерства праці та соціальної політики України;

Міністерства промислової політики України;

Академії медичних наук України.

Інформаційна підтримка: інформаційні агентства Новини, Український фінансовий сервер

Журнали: Семейная медицина, Современная педиатрия, Стоматолог, Современная стоматология, Главний врач, Главная медсестра, Мистецтво лікування, Фармацевтичний журнал, Міжнародний медичий журнал, Медичний всесвіт, Панорама ринку, Календарь выставок и ярмарок, Услуги. Товары. Цены, Кур"єр-прайс, Оптом и в розницу, Бізнес-пропозиція

Газети: Ваше здоров"я, Енциклопедія здоров"я, Медицинский вестник Украины, Здоров"я і довголіття, Здоровье. Красота. спорт, Провізор, Аптека галицька, Вечерний Минск, Прайсы Києва, Прайсы Донбасса

Тижневик : Пресс-Биржа

Каталог: Авто та житло

Видавництво : Бізнес Дос'є

Радіо : ЕРА, ЕРА -FM, Мелодія, Гала Радіо.

Інтернет-ресурси: elvisti, Євроінформ, Велика епоха, ForUa, ІВК „КАРЕ", UCM-INFOPRM

Участь у виставці - це демонстрація нового обладнання та науково-технічних розробок, обмін інформацією, досвідом роботи, вигідні контракти, спільні дії щодо забезпечення розвитку медичного обслуговування в Україні.

Будемо раді бачити Вас серед учасників виставки!


Керівництво МОЗ України запрошує взяти участь у заходах:

ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
МОЗ України у рамках виставки "Індустрія охорони здоров'я - 2008"

 
Дата та час проведення Захід Місце проведення
27.05.2008р.
12:00 - 12:10
Офіційне відкриття павільйон №1 НК "Експоцентр України"
27.05.2008р.
13:00 - 14:30
Прес-конференція за участю керівництва МОЗ України павільйон №2 НК "Експоцентр України"
27.05.2008р.
15:00 - 16:30
Круглий стіл:
  • стан надання медичної допомоги сільським мешканцям: досягнення, проблеми та шляхи їх вирішення на центральному та регіональному рівнях;
  • організація надання невідкладної медичної допомоги сільським мешканцям.
  • павільйон №2 НК "Експоцентр України"
    28.05.2008р.
    10:00 - 12:30
    Нарада МОЗ України:
  • стан надання медичної допомоги хворим з онкологічною патологією.
  • павільйон №2 НК "Експоцентр України"
    28.05.2008р.
    10:00 - 12:30
    Нарада МОЗ України:
  • стан надання медичної допомоги дітям та матерям: досягнення, проблеми та шляхи їх вирішення.
  • павільйон №2 НК "Експоцентр України"
    29.05.2008р.
    10:00 - 14:00
    Нарада МОЗ України, засідання асоціації сімейних лікарів м. Києва та Київської області:
  • щодо розробки проекту наказу МОЗ України "Про організацію первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини";
  • деякі клінічні питання у практиці сімейного лікаря.
  • НК "Експоцентр України"


    З питань участі звертатись:

    Адрес: 04107, м. Київ, вул. Тропініна, 10
    ДУО "Політехмед"
    Тел.: (044) 483-68-07 Тел./факс: 483-89-70, 483-65-20
    e-mail: ptm@ln.ua, ptmtorg@ln.ua



    ВСІ НОВИНИ...
    23.10.2008
    Науково-практична конференція з міжнародною участю "Клінічні випробування в Україні"

    07.09.2008
    ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

    24.08.2008
    Міністр охорони здоров’я України В.Князевич привітав колег та співвітчизників з Днем незалежності

    22.08.2008
    Генеральна прокуратура України відмовила МОЗ в наданні інформації про результати судмедекспертизи щодо причин смерті А.Тищенка

    21.08.2008
    УНПЦ екстреної медичної допомоги та медицини катастроф інформує про ситуацію щодо ліквідації наслідків повені

    20.08.2008
    Звернення міністра охорони здоров’я Василя Князевича до медичних працівників України

    20.08.2008
    До уваги громадськості, керівників підприємств, фармвиробників, меценатів!

    20.08.2008
    Співпраця України та Німеччини у підготовці до Євро-2012 триває

    20.08.2008
    МОЗ України надає перелік обладнання та витратних матеріалів

    20.08.2008
    Державна СЕС інформує про ситуацію в регіонах, що постраждали від повеней (станом на 20.08.2008)

    20.08.2008
    МОЗ України здійснює перевірку достовірності підстав вступу до вищих медичних закладів студентів-інвалідів

    19.08.2008
    Інформація про стан пляжів на території південних областей України

    18.08.2008
    Лікарське товариство спільно з МОЗ України опікуватимуться постраждалими від повені медиками

    18.08.2008
    За результатами перевірок МОЗ України буде визначено стратегію розвитку санаторно-курортної галузі Криму

    15.08.2008
    Звернення Міністерства охорони здоров'я України до громадян у зв'язку з настанням спекотної погоди

    15.08.2008
    Звернення Громадських організацій України…

    15.08.2008
    Звіт про результати базового відстеження результативності наказу МОЗ від 24.01.2008 №25...

    15.08.2008
    Представники громадських організація ухвалили резолюцію за підсумками засідання Громадської Ради

    15.08.2008
    МОЗ України перевірить кримські санаторії, зосередившись на якості лікування хворих на туберкульоз

    14.08.2008
    Відбудеться прес-конференція заступника міністра охорони здоров'я України В.Юрченка

    Офіційна адреса МОЗ України Служба підтримки веб-сайту (web@moz.gov.ua)
    © 2000-2007 FursDesign®

    Українська English Русский