This version of the page http://pravda.lutsk.ua/?p=892 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-24. The original page over time could change.
Волинська правда » Інтернет-видання засвідчили перемогу українського духу

Аналітика
Версія для друку

Інтернет-видання засвідчили перемогу українського духу

Інтриги довкола процесу повернення козацьких регалій, викрадених із музею в Ховеллі (США), продовжуються. Однак уже зрозуміло, що «інформаційну війну» винуватці програли. «Росіяни навіть подумати не могли, що купка патріотично налаштованих українців із десятка країн, без фінансової підтримки, державної опіки, спираючись тільки на власноруч створені сайти, спроможні проводити інформаційні кампанії планетарного масштабу!» – пише у листі до «Волинської правди» редактор міжнародного козацького журналу «Нова Січ» та «Музеї України» Віктор Тригуб.

До козаків США масово почали звертатися козаки з Кубані та інших регіонів Росії, представники різних рівнів влади Російської Федерації, дипломати найвищого рангу. Суть ПРОХАНЬ одна – припинити міжнародний скандал, який розпочали українці. Росіяни навіть подумати не могли, що купка патріотично налаштованих українців із десятка країн, без фінансової підтримки, державної опіки, спираючись тільки на власноруч створені сайти, спроможні проводити інформаційні кампанії планетарного масштабу! Хлопці, ми їх зробили!!!

За повідомленням Верховного Суду Нью-Джерсі, де повинна розглядатися справа, на засіданні у Ховелльській справі вже акредитувалися 8 газетних журналістів і 2 великі мережеві телеканали. Акули пера США чекають ОФІЦІЙНИХ судових заяв, слухань, рішень, аби розпочати ГІГАНТСЬКИЙ політичний скандал, що повністю зіпсує стосунки Штатів та Росії. Аж до початку економічних санкцій. Що, враховуючи ситуацію в Сенаті та Конгресі США, дуже ймовірно.

Як повідомив суддя Олександр Лехер, суд перенесено на прохання сторін. Розпочато кулуарні переговори, у яких НЕ БЕРУТЬ участі офіційні представники української влади. Розпочато реальний розділ Ховелльської колекції, і ми маємо радісну надію, що ВСІ регалії Січової доби, а також документи, які мають велике моральне значення для всіх свідомих українців, а не дегенератів, які чомусь називають себе українською владою, потраплять до державних музейних установ України. Грамота буде в Україні…

Декілька відомих американських журналістів розпочали власні розслідування цієї фантастичної історії.

Ми ж просто звертаємо увагу російської влади на дуже сумну для Росії і водночас позитивну для України роль так званого отамана Кубанських козаків Громова і поки що губернатора Краснодарського краю. Саме ця солодка парочка головних антигероїв України зробила для консолідації українців більше, ніж десятки тисяч плаксивих голосінь штатних пропагандистів.

Саме Громов (ну чому всі переконані, що Груміч?) є автором низки провокативних дій проти України. Ця людина зробила для псування російсько-українських стосунків більше, ніж всі контори гетьманів-павловських разом узяті. Перший їх, із Ткачовим, спільний глобальний проект із побудови безглуздої дамби на Тузлу залишився нерозслідуваним…

«Твіксів» не покарали. А геополітика припала їм до смаку.

Наступним (сподіваємося, останнім) пунктом патологічного антиукраїнства стали США. Маленьке містечко Ховелл, штат Нью-Джерсі, музей Кубанського козацтва. Операція «Козацькі регалії». Маленька «победоносная» війна, опускання вчергове України, плювок у бік США. Викрадення з американського музею козацьких святинь, тріумфальне їх повернення до Краснодару…

Все. Новий месія. Спаситель Росії! Ткачов – імператор усія Русі! І що Ви думаєте, на такій хвилі легко міг би стати Президентом Росії. З такими початками… Уявіть собі, що б творилося у світі, коли б такі люди прийшли до влади у напівкерованій, напіврозваленій ядерній Росії! І що б чекало на Україну? І чи залишилося б щось схоже на державу з такою назвою?

Нікому невтямки, як такі люди, як Громов, можуть керувати козацтвом, крутитися біля найвищої державної влади Росії, займати помітні посади, безкарно втягувати Російську Федерацію у потужні міжнародні скандали? І чому тепер маразм отого хворого кадра повинні розгрібати на рівні президентів Росії, США, Держдепу, ООН, МЗС РФ та України? А якщо він завтра оголосить війну Туреччині, невже Росія посилатиме на Анкару ракети? Де оргвисновки? Де взагалі висновки? Адже за самодурство «твіксів» доведеться платити всій Росії…

Звертає на себе увагу те, що панує в українській владі. Якби не прості патріоти України з Інтернету, ми що, і цю справу програли б? А потім ритуально плакали, тихо рахуючи мільйончики в офшорах? Чому відійшло від процесу МЗС України? Чому мовчить Мінкульт?

Хто з нас, українців, ще з дитинства не грався? Хто, нарешті, зав’яже «шнурків» із Секретаріату Президента, які планомірно добивають Україну? Пане Президенте Ющенку! Наведіть порядок у власному Секретаріаті! Виженіть відвертих антиукраїнських недоумків, яких поруч із Вами аж занадто багато, та покарайте винних! Не може бути у лідера великої європейської держави такий непрофесійний апарат! Або й ворожий…

Нещодавно відбулася Рада Американського Козацтва. Козаки щиро обурені бездіяльністю та аморфністю української влади. Вони й досі не отримали ніяких офіційних повноважень від держави для ведення переговорів. Обходяться і без них…

До речі, вперше білоруські козаки у США підтримали рішення про повернення Січової частини регалій в Україну. Нагадуємо, що козаки наполегливо домагаються справедливого рішення – Січову частину регалій передати Україні, Кубанську – Росії. І ніякі Громови не завадять чесному вирішенню цієї проблеми.

Міжнародна козацька спільнота вдячна Президенту США Джорджу Бушу, державним органам США за сприяння! Сподіваємося на зважену позицію і розуміння Президента Російської Федерації Володимира Путіна, якого, як і всю Росію, підставили деякі неврівноважені провінційні діячі. Спільно ми зробимо все, аби повернути козацькі святині українському та російському народам.

Історія продовжується! Ми вдячні козацькому інтернет-спецназу за чітку роботу на форумах. Спасибі сайтам і газетам, телеканалам усього світу, що про це пишуть і говорять! Особливі подяки Лізі українців Канади, сайту Брама, діаспорі Австралії, Швеції, Іспанії… Дякуємо Порталу українця, Аратті, Україні кримінальній, Темі, комітету «Кубань з Україною», всім-всім-всім!

Україна ПЕРЕМОГЛА! Просимо не розслаблятися! Боротьба триває! І саме від нас залежить остаточний результат. Перемога – в наших руках!

Віктор ТРИГУБ
редактор журналу «Нова Січ» та «Музеї України»

Фото із сайту: http://www.novasich.org.ua

Категорії: Політика, Соціум, Право і закон

Коментарі (2) »

  1. Іван

    Та про яку владу йдеться? Її ж в Україні немає. Є московські посіпаки на посадах від през-нта до мерів.

  2. Наталка

    Історія про те, як купка українських патріотів з кількох країн, перемогла російські спецслужби і владу Кубані. просимо президента США сприяти поверненню козацьких регалій в Україну! Дякуємо Волинську правду за ефектну інформаційну підтримку!

Підписатися на RSS для коментарів до цієї статті.

Коментувати

Китайский
гороскоп
Японский
гороскоп
Гороскоп
древних Майа
Гороскоп
друидов
Зороастрийский
гороскоп
Гадание таро
Сонник
Толкование
имён
Книга
перемен
Гадание
по руке