This version of the page http://nation.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-24. The original page over time could change.
Головна - Національний Альянс
  
24.08.2008  
Головне меню
Головна
Новини
Статті
Про організацію
Ідеологія
Керівництво
Пряма дія
FAQ
Символіка
Відео
Контакти
Посилання
ICQ 228730336
E-mail
Форум
Гостьова книга
Information in English
Банери
Вхід
Username

Password

Remember me
Password Reminder
No account yet? Create one
Хто на сайті
No Users Online
Новини НА на стіл
Наша кнопка

 
Отримати код

 
 
 
 
Головна
Відбувся фестиваль альтернативної музики „Бандерштат - 2008” (ФОТО)
Новини
Сер 24 2008 р., 00:05

Протягом двох вихідних днів, 9 та 10 серпня, волинська та приїжджа молодь розважалась на всеукраїнському музичному фесті "Бандерштат - 2008", що відбувався у селі Гаразджа поблизу Луцька. За підрахунками організаторів, у заході взяло участь більше 3 тисяч молодих людей переважно із Західної України. Організатор фестивалю - молодіжна організація "Національний Альянс".

Read more...
Відбувся ліній табір Національного Альянсу - „Легіонер-2008”
Новини
Сер 19 2008 р., 01:30

З 12 по 16 серпня на території українських Карпат відбувався всеукраїнський молодіжний табір „Легіонер-2008”. Організатором щорічного літнього вишколу вже декілька років поспіль незмінно виступає ВМГО „Національний Альянс”. У таборуванні взяли участь близько 30 молодих людей із Луцька, Острога, Полтави, Черкас, Кіровограду та Олександрії. Формат цьогорічного Легіонеру дещо видозмінився і набув мандрівного характеру.

Read more...
Стаття у газеті «Високий Замок»: У «Бандерштаті» – українська мова і сухий закон
Статті
Сер 13 2008 р., 00:00

На Волині вдруге відбувся фестиваль альтернативної музики «Бандерштат-2008», присвячений 100-літтю від дня народження Степана Бандери. Протягом двох днів поблизу Луцька відбувся Всеукраїнський фестиваль альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат-2008». Незважаючи на штормові попередження, на свято патріотичного духу зібралося понад дві тисячі людей з усіх куточків Західної України, а також з Києва, Житомира та Чернігова. Не забули про «Бандерштат» і білоруси. Дійство відбувалося на території табору «Сонячний» у селі Гаразджа. Тут, на березі озера, проводили забави, спортивні ігри, святковий концерт, ярмарок народних ремесел, гартували національним духом...

Read more...
Кавказька криза: уроки для України
Статті
Сер 12 2008 р., 00:22

Криза на Кавказі не просто стала активною фазою протистояння між Росією і Грузією на території Південної Осетії. Вона дає підстави вважати, що найближчим часом на карті Європи можуть відбутися серйозні зміни, і Україні варто бути до них готовою як на дипломатичному фронті, так і у внутрішньополітичних аспектах.

Read more...
Президент проводить консультації щодо врегулювання збройного конфлікту в Грузії
Новини
Сер 12 2008 р., 00:19

У зв'язку із збройним конфліктом у Південній Осетії (Грузія) Президент України Віктор Ющенко проводить активні консультації з лідерами світових держав та керівниками Європейського Союзу. Президент України наголошує на важливості якнайшвидшого припинення збройного протистояння, що б запобігло подальшій ескалації конфлікту та дало можливість уникнути людських жертв.

Read more...
ЗА АКЦЫЮ Ў ПАДТРЫМКУ ГРУЗІІ АРЫШТАВАНЫ МАЛАДАФРОНТАЎЦЫ
Новини
Сер 12 2008 р., 00:16

Сёньня каля расейскай амбасады адбыўся пікет у падтрымку незалежнай краіны Грузіі, на якую зьдзейсьніла ваенны напад Расея. Шэсьць маладафронтаўцаў разгарнулі плякаты “НЕ – ВАЙНЕ!”, “НЕ – ІМПЭРСКІМ ПОГЛЯДАМ!” і расьцяжку “СПЫНІЦЬ АГРЭСІЮ!” насупраць расейскай амбасады ў Беларусі. Намесьнік старшыні Маладога Фронту Настасься Палажанка перадала пэтыцыю, адрасаваную расейскаму амбасадару.

Read more...
ВО "Свобода" вимагає чіткої позиції української влади щодо агресивної політики Росії
Статті
Сер 12 2008 р., 00:13

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" засуджує російську агресію щодо Грузії та розглядає її як загрозливу для безпеки України. Сталося те, про що "Свобода" неодноразово попереджувала:  Кремль реалізовує стратегічний план, метою якого є повторна окупація держав, які  17 років тому здобули незалежність від Москви. Війна, що розпочалася біля наших кордонів, безпосередньо зачіпає інтереси України - як політичні, так і економічні:

Read more...
Прес-центр Грузії в Україні. Зголошуйтеся допомагати
Новини
Сер 12 2008 р., 00:09

Зараз у Києві та у Львові запускаємо прес-центр Грузії в Україні. Судячи з останніх новин, у нас менше часу, ніж ми очікували ще кілька годин тому. НАМ ПОТРІБНІ ВОЛОНТЕРИ, зокрема у Києві.

Read more...
Битва дипломатів на тлі війни
Статті
Сер 12 2008 р., 00:05

Росія звинувачує Україну в поставках зброї «режиму Саакашвілі», Київ попереджає Москву, що не пустить назад до Севастополя Чорноморський флот. Від початку військового конфлікту між Грузією та Росією Україна чітко задекларувала свою позицію: у відповідній заяві Міністерства закордонних справ наголошується на тому, що наша держава підтримує територіальну цілісність Грузії і готова «в рамках міжнародних дипломатичних зусиль зробити свій внесок у мирне врегулювання ситуації в регіоні».

Read more...
Перші грузинські уроки для України
Статті
Сер 12 2008 р., 00:01

Події в Грузії, як на мене, мали б зірвати чи не кожного притомного українського політика (якщо такі є) з лежаків у Гурзуфі чи Майорці, настільки різкий запах пороху повіяв над Україною. Однак ліниве плем'я кишенькових злодіїв, яке править сьогодні Україною (визначення в'їдливого аналітика Євгена Жеребецького), не здатне ні осмислити те, що відбувається, а тим більше якось адекватно на це зреагувати.

Read more...
Хто не хоче, щоб фестиваль «Бандерштат – 2008» відбувся?
Новини
Сер 06 2008 р., 06:54

Уже протягом кількох місяців триває активна підготовка до всеукраїнського фестивалю альтернативної музики „Бандерштат-2008”. З початку нинішнього тижня стартувала кампанія зовнішньої реклами заходу. У багатьох обласних центрах на Заході України розповсюджено сотні рекламних афіш фестивалю. У Луцьку ведеться вдвічі ширша рекламна кампанія. Розміщено декілька бігбордів та сітілайтів з інформацією про фестиваль. Але днями саме у Луцьку сталася прикрість із розповсюдженими афішами. В ніч з 4 на 5 та в ніч з 5 на 6 серпня невідомими зловмисниками були зірвані всі рекламні афіші, раніше розклеєні в основному від центру до 33-го кварталу міста.

Read more...
Бандерштат поетичний. Літературна частина фесту.
Новини
Лип 31 2008 р., 02:48

Крім всього, всього, що планується 9-10 серпня в Гаражджі поблизу Луцька, буде там невеличка, але потужна літературна програма - не спогад, а данина. Ми їхні діти, ми їм завдячуємо сьогоденням, тому ми беремо участь в “Бандерштаті - 2008?. Тепер безпосередньо поетична програма і список учасників (літературні угруповання поки що зазначаються, як одна одиниця). Патріотична поезія вітається.

Read more...
Стань волонтером Бандерштату!
Новини
Лип 31 2008 р., 00:42

Якщо Ви бажаєте безпосередньо долучитися до реалізації фестивалю „Бандерштат-2008”, то можете стати волонтером заходу. Для забезпечення максимально ефективної організації фестивалю, оргкомітетом заходу планується набір волонтерського корпусу, котрий виконуватиме ряд технічних функцій.

До діяльності в ньому допускаються молоді люди віком від 16 років, що гарно володіють українською мовою, з адекватною поведінкою та розумінням своїх функцій та завдань. Кожен волонтер повинен виконувати, передбачені для нього завдання. В іншому випадку у нього буде відібрано бейдж волонтера. У вільний час волонтеру доступні всі дійства фестивалю.

Read more...
У Львові відбулась прес-конференція стосовно проведення фестивалю «Бандерштат-2008»
Новини
Лип 22 2008 р., 05:08

"Сама ідея фестивалю зводиться до популяризації української національної єдності, патріотизму та прославлення українських героїв, котрі воювали в лавах УПА та поклали своє життя за наше мирне теперішнє та нашу державну незалежність. Степан Бандера, як символ нескореності української нації, є символом і самого фестивалю, що відбилося і у назві заходу", - зазначив Ігор Гузь.

Read more...
На «Бандерштаті» діятиме наметове містечко та справжня польова кухня
Новини
Лип 18 2008 р., 07:52

На території фестивалю буде відведене місце для наметового містечка. Кожен бажаючий зі своїм туристичним спорядженням матиме змогу безкоштовно розміститися у зазначеному місці табору, таким чином, проживати протягом усієї тривалості заходу. Організатори «Бандерштату» не забезпечуватимуть спорядженням, необхідним для перебування у наметовому містечку. Гості повинні особисто подбати про намети, спальники, туристичні килимки тощо.

Read more...
Степана Бандера візьме участь в фестивалі "Бандерштат-2008"
Новини
Лип 16 2008 р., 04:36

Протягом 9 – 10 серпня, на території табору „Сонячний” у с. Гаразджа поблизу Луцька Волинської області, відбуватиметься другий всеукраїнський фестиваль альтернативної музики „Бандерштат - 2008”, організатором якого є молодіжна організація „Національний Альянс”. Днями стало відомо, що онук лідера українських націоналістів Степан Бандера-молодший прийняв запрошення відвідати фестиваль, названий на честь відомого українця, його рідного діда Степана Бандери.

Read more...
Сергій Мартинюк: „Українські рок-гурти проти невігластва у питанні визнання УПА”
Новини
Лип 08 2008 р., 05:19

Протягом двох днів, 9-10 серпня, на Волині вже вдруге проходитиме всеукраїнський фестиваль альтернативної музики „Бандерштат-2008”. Арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк поділився із особливостями заходу та розповів про видозміну формату цьогорічного Бандерштату.

Read more...
НА-Житомир: Пам’ятник Леніну – витвір мистецтва чи свідок гниття старих поглядів?...
Новини
Лип 06 2008 р., 09:04
Раніше пам’ятники Леніну стояли у кожному місті на просторах колишнього СРСР. Причому існували вони у таких двох основних варіантах: Ілліч тримається двома руками за жилетку, натхненно вивчаючи горизонт; Ілліч однією рукою тримається за жилетку, другою посилаючи світовий пролетаріат… у світле майбутнє. У центрі міста Житомир розмістився «вождь», зроблений у кращих традиціях першого варіанту. Молодіжна громадська організація «Національний Альянс» намагається добитися переносу скульптури з центральної площі міста. Влада відповідає тим, що скульптура стоятиме, бо має високу мистецьку цінність. 
Read more...
На Тернопільщині з’явиться музей УПА
Новини
Лип 03 2008 р., 10:55

У Бучацькому районі планують провести дослідження та розкопки повстанської криївки, яку згодом можуть обладнати під музей повстанського руху Бучаччини або ж використовувати як патріотичну стацію Хресної дороги, що символізує земні муки борців за волю України. Таку ідею висунули під час виїзної наради з питань збереження та відновлення сакрального комплексу в селі Рукомиш Бучацького району, яку очолив голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь, повідомила “Газету” прес-служба Тернопільської ОДА.

Read more...
СБУ розсекретило документи про політрепресії в Україні в 1937-38
Новини
Лип 03 2008 р., 10:35

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ. "Як свідчать документи, ініціаторами й організаторами масових політичних репресій в Україні в довоєнний час виступало вище союзне й місцеве партійно-державне керівництво, а виконавцями репресій - керівники й співробітники органів ВЧК-ГПУ-НКВС, прокуратури, судової системи", - сказано в повідомленні. Зі слів заступника начальника галузевого державного архіву СБУ Сергія Кокіна, розсекречені документи про діяльність на території України трійок позасудових обласних управлінь НКВС, які в прискореному порядку розглядали справи осіб, обвинувачених за політичними статтями Кримінального кодексу, і виносили вироки.

Read more...
<< Start < Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 20 of 3067
Back
Ющенко у Тбілісі
Російська агресія
ІДЕОЛОГІЯ

Будь разом з нами!

Долучайся до НА чи сам створи осередок в своєму місті, районі або навчальному закладі. Відчуй дух свободи та перемоги! ukr_national@yahoo.com  +38-097-965-20-26

Наше видання


 postup_p@yahoo.com
ICQ 287-231-072

УНІАН
завантаження...
Top

При повному або частковому передруці матеріалів посилання на www.nation.org.ua  ОБОВ'ЯЗКОВЕ


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.