This version of the page http://orthodoxy.org.ua/uk/node/227 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-22. The original page over time could change.
КИТАЙ-РОСІЯ. Нові православні парафії в Китаї одержали різдвяні подарунки від мерії міста Москви | Православіє в Україні :: Інтернет-видання УПЦ

Українська Православна Церква    

           
УКР РУС  


 Головна > Українські новини > > По регіонах > СНД  






Опитування



Наш банер


 Подивитися варіанти
 банерів і отримати код

Електронна пошта редакцiї: info@orthodoxy.org.ua











КИТАЙ-РОСІЯ. Нові православні парафії в Китаї одержали різдвяні подарунки від мерії міста Москви



До Департаменту міжнародних зв'язків Москви та Фонду підтримки співвітчизників в ім'я Юрія Долгорукого з проханням про допомогу в облаштуванні нововідкритих у Китаї домових храмів звернулося православне Братство святих апостолів Петра й Павла в Гонконгу (РПЦ). У відповідь на прохання, з благословення митрополита Смоленського й Калінінградського Кирила, а також за підтримкою посольства Росії в Китайській Народній Республіці та генерального консульства Росії в Гонконгу Фонд підтримки співвітчизників подарував Братству церковне начиння, виготовлене на художньо-виробничому підприємстві Руської Православної Церкви Софрине.

Передане церковне начиння й богослужбовий одяг будуть використовуватися в домових храмах святих апостолів Петра й Павла в Гонконгу та преподобного Сергія Радонезького в Шеньчжені.

Заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв'язків єпископ Єгор'євський Марк направив лист з подякою на адресу керівництва авіапідприємства «Тесіс», яке організувало безкоштовну доставку церковного начиння у Китай у переддень різдвяних свят 2006 року.

Православне Братство святих апостолів Петра й Павла - це парафія Руської Православної Церкви в Гонконгу, офіційно зареєстрована 2004 року для пастирського опікування над православними іноземцями, які мешкають у Гонконгу, та постійними жителями Гонконгу.

Очолює Братство священик Діонісій Поздняєв, який також сприяє відродженню Китайської Автономної Православної Церкви. За підтримкою Братства реалізуються різні місіонерські проекти, включаючи переклади та публікації православної літератури китайською мовою.

За матеріалами сайтів Служби комунікації ВВЦЗ МП і сайту Братства святих апостолів Петра й Павла в Гонконгу