This version of the page http://mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=2081 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-22. The original page over time could change.
Абонентам - Новини
/ Новини / Новини
Новини
Замовити новини
Архів новин
Підписатись на новини

Новини

20.12.2007

Вітаємо! Переможці акції «Подарунки від Музичного центру 444»

Акція «Подарунки від Музичного центру 444» успішно завершена і цінні подарунки знайшли своїх господарів!
 
Найактивніші учасники стали володарями подарунків тижня, Nokia N73, а серед всіх учасників визначені володарі двох путівок до Чехії на уїкенд напередодні Різдва. Всі учасники акції отримали гарантовані подарунки – набори контента для мобільного телефону.
 
Вітаємо переможців акції:
 
Путівка до Чехії напередодні Різдва
  • Доля Л.О., Київ
  • Ткачук О.А., Київ
 
Nokia N73
 
  • Пуленко В.Х., Одеса
  • Воронцова І.В., Северодонецьк
  • Струков О.А., Кіровськ
  • Галаган А.С., Кіровськ
  • Плескач А.М., Кіровськ
 
За умовами акції, необхідно було з 1 листопада по 12 грудня зателефонувати за номером 444 і замовити собі або друзям мелодію для мобільного за допомогою диспетчера або з двадцятки хітів.
 
Музичний центр 444 – це голосовий розважальний сервіс для всіх абонентів МТС-Україна. Зателефонувавши за номером 444, можна замовити на мобільний модну мелодію: MP3, реалтон або поліфонію. Мелодію можна вибрати з двадцятки хітів або замовити у диспетчера. Музичний центр 444 – найлегший і найвеселіший спосіб отримати улюблену мелодію на мобільний! З 15 грудня 2007 року по 15 січня 2008 року,  спеціально до новорічних і різдвяних свят за номером Музичного центру 444 можна замовити на мобільний улюблені мелодії з двадцятки Новорічний ТОП! Не пропустіть!
 
Вартість послуги: 4 грн – плата за з'єднання, 1,60 – за хвилину розмови (з ПДВ, без ПФ)  
 
Беріть участь в акціях від МТС і отримуйте подарунки!
  
повернутися до новин