This version of the page http://mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=2242 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-20. The original page over time could change.
Абонентам - Новини
/ Новини / Новини
Новини
Замовити новини
Архів новин
Підписатись на новини

Новини

18.02.2008

«Живий Журнал» на WAP.MTS.COM.UA!

Тепер абоненти МТС отримали доступ до популярного сервісу «Живий Журнал» (LiveJournal) на WAP-порталі МТС.
 
За допомогою мобільної версії сервісу можна не тільки переглядати щоденники і спільноти «Живого Журналу», але і робити в них записи, залишати й читати коментарі інших користувачів. Також доступна френд-стрічка, завдяки якій завжди можна дізнатись, що пишуть друзі. Користувачі мають можливість керувати списком своїх друзів і спільнот, подивитися, хто додав користувача собі у друзі. Не залишилися без уваги і медіа можливості мобільних. Підтримується відображення і скачування адаптованих для телефону зображень, розміщених у щоденниках користувачів і спільнотах.
 
Мобільний «Живий Журнал» забезпечено власним каталогом українських спільнот (з рейтингами спільнот за кількістю читачів, відвідувачів, учасників), а також рейтингами українських блогерів . Крім того, на мобільному порталі є можливість проглядати найпопулярніші теми і найцікавіші фотографії «Живого журналу». Новини і рейтинги блогерів  щодня оновлюються.
 
Скористатися сервісом можна, перейшовши до розділу «Живий Журнал» на WAP-порталі wap.mts.com.ua, або за прямим посиланням http://wap.lj.mts.com.ua
    
повернутися до новин