This version of the page http://mts.com.ua/ukr/news.php?news_id=2241 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-20. The original page over time could change.
Абонентам - Новини
/ Новини / Новини
Новини
Замовити новини
Архів новин
Підписатись на новини

Новини

15.02.2008

Завантажуйте нові мобільні книги на WAP.MTS.COM.UA!

На МТС WAP -порталі в розділі «Читальня» з'явилися нові java-книги найпопулярніших авторів видавництва ЕКСМО.

Завантажуйте сотні книг різних жанрів на будь-який смак: фентезі, романи, детективи, ділова література та інші.

Читайте фентезі найвідоміших авторів з мобільного! Завантажуйте в розділі «Фентезі» книги Олега Дивова «Молоді та сильні виживуть» і «Слід зомбі», Нік Перумов «Эльфійский клінок», книги Алекса Орлова і багатьох інших авторів.

У рубриці «Романи» вы знайдете книги авторів авантюрних та пригодницьких романів, Літвінових «Красиві, зухвалі, злі», Марія Брікер «М`ятний шоколад», «Кокон Кастанеди» та інші. 

Яскраві детективи і гостросюжетні розповіді улюблених авторів завантажуйте в розділі «Детективи». Тут знаходяться книги Ірини Хрустальової «Янгол з ріжками», Тетяни Гармаш-роффе «13 способів ненавидіти», «Гола королева», Тетяни Степанової «29 отруєних принців», Катерина Вільмонт «Кримінальні канікули», іронічні книги Дар`ї Донцової «Кулінарна книга ледарки», «Особиста справа жінки-кішки» і багато інших.

Розділ «Читальня» на WAP.MTS.COM.UA - це ультрасучасна бібліотека в мобільному телефоні! У розділі можна замовити друкарські книги з доставкою, завантажити мобільні java-книги, читати свіжі газети і журнали і отримати інформацію в online-енциклопедії «Вікипедія».

«Читальня» знаходиться на головній сторінці порталу WAP.MTS.COM.UA, а також за прямим посиланням http://wap.mts.com.ua/сhtivo

    
повернутися до новин