This version of the page http://www.factor.ua/structure/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-19. The original page over time could change.
Підприємства - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Видавництво «Пелікан»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Міжнародна академія бізнес освіти
Рекламне агентство «Фактор-Реклама»
Нові напрямки бізнесу
Робота у корпорації

Підприємства

Однією зі складових успіху корпорації є її унікальність. Унікальність продукту і процесу. «Фактор» — корпорація «повного циклу». Створюючи високоякісний інтелектуальний продукт, ми втілюємо його на власних виробничих потужностях. Дотримуючись стратегії максимального задоволення потреб клієнтів, ми створили надійну мережу розподілу та збуту, здатну не лише своєчасно і максимально комфортно донести продукцію до споживача, а і встановити зворотний зв'язок з нашими клієнтами, ураховуючи та випереджаючи їхні сподівання. Прагнучи постійно підвищувати професійний рівень своїх клієнтів, ми активно розвиваємо освітній напрямок діяльності.

Ми постійно інвестуємо кошти у запуск нових продуктів та послуг і в розвиток існуючих. Пакет наших пропозицій партнерам і клієнтам стає ефективнішим та цікавішим майже щодня.

За роки роботи на ринку нашими партнерами і клієнтами стали сотні підприємств та організацій. Це насамперед завдяки їм — тим, хто працює з нами з моменту започаткування корпорації та досі продовжує співпрацю, «Фактор» зміг досягти сьогоднішніх успіхів.




Сайти корпорації «Фактор»:

У складі АФ «Фактор-Аудит» - 12 сертифікованих аудиторів, та 15 мають сертифікати Міжнародної ради сертифікованих бухгалтерів та аудиторів (САР).

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2008 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2008 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09