This version of the page http://smi.liga.net/articles/IT070511.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-18. The original page over time could change.
Ірена Кільчицька не приховує своїх прибутків // Мониторинг СМИ
 
Медиа-новости
15.08.2008 "Киев" покажет международный турнир по футболу
15.08.2008 "Личный счет" запускает мини-версию журнала
15.08.2008 Владельцы "MTV Украина" ищут покупателей на свой журнал
15.08.2008 Владелец "Интера" купит "Международную консультационную группу"
15.08.2008 Наружка подорожает на четверть
все новости >>
 

 
15.08
Уроки Грузии УкраинеУкраинская авиация. Еще один козырь в противостоянии Ющенко и ТимошенкоБанки сохраняют привлекательностьПравительство наложило табу на роскошь Бензин дешевеет медленноМошенники вышли на дороги Где в Украине платят больше $1000 Мифы и реальность фаст-фуда
 
MarketGid
Загрузка...
 

 
Статья

Ірена Кільчицька не приховує своїх прибутків

Лідія СТРЕЛЬЧЕНКО (Хрещатик, № 149, 12 вересня 2007)

Учора заступник голови КМДА Ірена Кільчицька під час інтернет-чату розповіла кореспонденту "Хрещатика" про свої доходи та окреслила кілька проблемних питань міста Києва. Як з'ясувалося, ситуація з торгівлею у метрополітені пов'язана з недоброякісною конкуренцією торговців, а боротьбу мерії з ігровими автоматами лобіюють на державному рівні.

Ірена Кільчицька висловила бажання займатися проблемами киян замість обговорення політичних питань. Одними з таких нагальних питань, на думку заступника голови КМДА, є ситуація з торгівлею у Київському метрополітені, що потребує якнайшвидшого вирішення. "Я не займаюся безпосередньо цим напрямком роботи, але проводила переговори з людьми, які торгують у метрополітені. Вони 5-8 років тому отримали тимчасові ліцензії - невідомо, яким чином", - пояснила Ірена Кільчицька. За словами пані Кільчицької, КМДА розпочала боротьбу зі стихійною торгівлею, створюючи безкоштовні місця на ринках. При цьому на території метрополітену є 300 малих архітектурних форм - ролетів, у яких могли б торгувати ті, хто надасть найбільш привабливі пропозиції на відкритому конкурсі. "Але підприємці наголосили, щоб місця для торгівлі отримали не переможці конкурсу, а ті, кого вони оберуть. Я розумію, що люди торгують на цих місцях по 10 років, але ж це не їхня приватна власність", - вважає заступник голови КМДА. Також пані Кільчицька зазначила, що деякі політичні сили "замість того, щоб розібратися у ситуації, роблять якісь популістські заяви".

Заступник Київського міського голови також висловила стурбованість не розв'язаною досі проблемою ігрових автоматів у столиці. "На превеликий жаль, ліцензії на ігрові автомати видає не київська влада. За гральним бізнесом стоять великі кошти. Це питання потрібно порушити на загальнодержавному рівні", - вважає Ірена Кільчицька. Найбільш вдалим розв'язанням проблеми пані Кільчицька вважає пропозицію Київського міського голови Леоніда Черновецького щодо "відселення" грального бізнесу за межі Києва.

Ірена Кільчицька заявила "Хрещатику", що тим, хто відкрито подає декларацію про свої доходи, приховувати нічого. "За 2006 рік я подала свою декларацію - 3 млн. 200 грн. Я не приховую того, що прийшла із бізнесу. Майно, яке у мене є, оформлене на мене. Я вважаю, що правильно роблять ті, хто каже, що в нього немає ніякого майна, адже немає сенсу рекламувати те, що вкрадено", - додає пані Кільчицька.

Джерело


Распечатать
 
НА ЭТУ ЖЕ ТЕМУ
Черновецкий и его команда
З Гідропарка хочуть зробити "перлину" Віталій КУРІННИЙ (Хрещатик, № 145, 14 серпня 2008)
Киевлянам грозят давать воду по часам Дмитрий УЛЬЯНОВ (Сегодня, № 180, 14 августа 2008)
Схожу в Интернет, заплачу за свет (Аргументы и факты (Украина), № 32, 7-13 августа 2008)
Тарифи переходять на сезонний режим Віталій КУРІННИЙ (Хрещатик, № 141, 8 серпня 2008)
Городская власть начала отбирать имущество у государства Оксана МИКОЛЮК (День, № 139, 7 августа 2008)
Кильчицкая Ирена
Черновецкий хотел обмануть "регионалов"? Леся КИРИЧЕНКО, Дмитрий ДЕРИЙ (Газета по-киевски, № 178, 7 августа 2008)
Кильчицкая осталась не у дел. В том числе - уголовных Ирина КАСЬЯНОВА, Андрей ТКАЧ (Газета по-киевски, № 165, 23 июля 2008)
Куда делась Кильчицкая? 20 июня 2008
Ну куда же вы, Ирэна? Ирина КАСЬЯНОВА, Марина БРУТ, Анна УСТЕНКО (Газета по-киевски, № 136, 20 июня 2008)
Вчера мэр Киева подписал приказ об увольнении своего зама в юбке Виктория ПОЛУШКИНА, Ася ХРИСТОКИНА (Комсомольская правда в Украине, № 132, 20 июня 2008)
 

Реклама


 
Хит-статьи
  1. "Предательство" Лукашенко
  2. Мошенники вышли на дороги
  3. Война на Кавказе: три пути Украины
  4. В Киев надвигается жара до +40
  5. Украина может стать мишенью из-за конфликта между Россией и Грузией
  6. Как отстоять свое водительское удостоверение
  7. Банкам тяжелее жить - как это отразится на клиентах?
  8. Тбилиси просит огня
  9. С "Черной вдовой" в постели и ванной
  10. Где в Украине платят больше тысячи долларов
все хит-материалы >>
 
МЕТА
Загрузка...