This version of the page http://www.proelectro.info/news.php?i=3395 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-18. The original page over time could change.
Китайці облаштують life:)
       
       
Інформаційний портал електротехнічної галузі
Логiн
Пароль
Запам`ятати пароль
Забули пароль? | ++ Реєстрацiя

    




Реклама





Календар подій

Виставка «Електроніка и енергетика 2008»
3-5 вересня 2008


Одеса, Центр Виставкових технологій



Новини






Назад
Новини галузi
Новини порталу
Новини компаній

42

Китайці облаштують life:)



21.01.2008 | Магістральні мережі


Китайська Huawei Technologies і ТОВ "Астеліт" (ТМ life:), Київ) підписали п'ятирічний контракт на побудову магістральної мережі на основі DWDM-Технології.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється в прес-релізі Huawei, потреба в інфраструктурі DWDM-Мережі з підтримкою оптичної платформи WSS ROADM обумовлена "збільшенням кількості абонентів GSM-Оператора й ростом трафіка".

Проект передбачає будівництво DWDM-Мережі, що з'єднує найбільші міста України на основі встаткування OpticX Metro 6100, виробництва Huawei, що дозволить забезпечити пропускну здатність каналу до 400 Гбіт/сек.

Нагадаємо, що проект із "Астелітом" є 4-м замовленням на побудову DWDM-Мережі для Huawei в Україні. Раніше китайська компанія співробітничала із ЗАТ "Український мобільний зв'язок", ЗАТ "Українські радіосистеми" і ЗАТ "Телесистеми України" (усе - Київ).

 "Астеліт" працює на українському ринку мобільного зв'язку з початку 2005 року. Компанія надає послуги на території, на якій проживає 91% населення України. Мережа компанії працює у всіх містах з населенням більше 35 тис. ос. і в більш ніж 22 тис. населених пунктів України, а також на всіх основних автомагістралях країни. Кількість базових станцій на мережі оператора на 1 листопада 2007 року склало 4,240 тис., кількість абонентів на 1 грудня 2007 року - 8,48 млн.

http://ukr.rynok.biz


Версія для друку



 Читайте також:
 
22
18.07.2008
Китайці навчилися ловити блискавку
Китайські вчені розробили технологію використання енергії блискавки у наукових і промислових цілях.Як повідомляє у п'ятницю видання «Чайна дейлі», нова розробка дозволяє захоплювати блискавку в...
 









Партнери:



© 2004—2008
PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама у мережі

Карта сайта, Sitemap


При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове