This version of the page http://www.proelectro.info/info.php?info_cat=69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-18. The original page over time could change.
:: Статті по електротехніці, огляд електротехнічного обладнання
       
       
Інформаційний портал електротехнічної галузі
Логiн
Пароль
Запам`ятати пароль
Забули пароль? | ++ Реєстрацiя

    




Реклама





Календар подій

Виставка «Електроніка и енергетика 2008»
3-5 вересня 2008


Одеса, Центр Виставкових технологій



Статті

Рубрикатор
  Високовольтне обладнання (вище 1000 В) (81)
  Електричні машини (62)
  Низьковольтне електрообладнання (111)
  Електроінсталяційне обладнання та матеріали (89)
  Кабельно-провідникова продукція (36)
  Світлотехнічне обладнання (66)
  Контрольно-вимірювальне обладнання (116)
  Обладнання захисту та систем керування (62)
Обладнання захисту та систем керування (62)
  Електронні компоненти (31)
  Джерела живлення (46)
  Альтернативна енергетика (57)
  Електротехнічні матеріали (15)
  Технологічне устаткування та інструмент (30)
  Послуги (30)
  Інше (171)
  Стандарти, ГОСТи (0)





Пошук Знайдено: 62

  Новини Статті   


Ви бажаєте опублікувати свою новину чи статтю у нас на порталі?
Статті
Новини галузi
Новини порталу
Новини компаній


10
31.07.2008

Вимірювальні трансформатори під контролем
Потреба у мобільному обладнанні, що використовується для визначення характеристик точності трансформаторів струму та напруги в умовах експлуатації, виникла ще при входженні України в енергоринок.


6
28.07.2008

Керування та захист
Багатофункційний пристрій Safe Light російської компанії «МЕГАРОН» призначено для керування нагрівальними елементами, лампами розжарювання й галогенними лампами, а також для їхнього захисту від стрибків струму в момент вмикання й від підвищення напруги мережі в процесі роботи.


4
22.07.2008

FLIR Systems: нові можливості контролю
Як свідчить практика, дефект контактного з’єднання у колі заземлення нейтралі обмотки трансформатора також може стати причиною його пошкодження. Несиметричний режим мережі 110 кВ викликав протікання струму у проводі між вводом нейтралі трансформатора і заземленням нейтралі.


7
18.07.2008

Сучасні засоби контролю і вимірювання параметрів технологічного процесу
Нині у промисловості для контролю і вимірювання параметрів технологічного процесу, замість традиційних контрольно-вимірювальних приладів (вольтметрів, логометрів, стрічкових самописів) чимраз частіше застосовуються засоби контролю і вимірювання, що створюються на базі сучасної обчислювальної техніки.



6
16.07.2008

POUNDFUL і CHITAI на щиті
В нинішніх умовах, коли парк засобів вимірювань дедалі сильніше зношується, а завдання з проведення вимірів і контролю тільки зростають, гостро постає питання: які засоби вимірювань використовувати? Більшість вітчизняних виробників засобів вимірювань, які традиційно займаються розробкою й виробництвом вимірювальної техніки, не в змозі задовольнити попит на цьому ринку.


9
14.07.2008

Чергування фаз і не тільки
Вимірник параметрів кіл електроживлення фірми SEW (Німеччина) фазовий тестер 4183 СP дозволяє проводити: вимірювання змінної високовольтної напруги, визначення порядку чергування фаз, визначення взаємозв'язку фаз у різних кабелях (синхронності чергування фаз у двох різних електрокабелях).


16
11.07.2008

Пропозиції на ринку КВП
Вітчизняний ринок контрольно-вимірювальних приладів сформувався, коли зникла державна система централізованих закупівель імпортної техніки. Спочатку утворився ряд спільних підприємств, які розпочали постачати техніку світових виробників.



14
04.07.2008

Плавний пуск та зупинка
Серед виробників софтстартерів і електроприводів можна виділити лише невелику групу компаній, які постійно проводять інтенсивні дослідження й розробки нових технологій і типів устаткування. Такою компанією є один з підрозділів американської корпорації Emerson - англійська компанія Control Techniques.


13
04.07.2008

Критерії вибору підрядника на створення автоматизованої системи комплексного обліку енергоресурсів (АСКОЕ)
Як і будь-який інвестиційний проект, проект створення АСКОЕ - це вкладення коштів у розвиток підприємства. Такий проект передбачає, що, крім апаратно-програмної частини, в нього може входити постачання обладнання, виконання монтажних робіт, комп'ютерна техніка, прокладання кабельних трас тощо, тому підходити до оцінки комерційних пропозицій необхідно комплексно.


9
13.06.2008

Коли снігові пушки працюють...MENNEKES забезпечує їх електропостачання
Зима - час активного відпочинку, засніжених гір і катання на лижах. Будь-який схил, для активного відпочинку, має велику кількість устаткування, що забезпечує відпочинок. А взимку не завжди йде сніг, і основою гарного відпочинку є снігові пушки, що є потужними споживачами електрики.


15
04.06.2008

Ощадливе та якісне освітлення за допомогою електронних баластів PHILIPS
Яскраве сонячне світло оточує нас від самого народження, благотворно впливає на обмін речовин в організмі людини, на її фізичний розвиток та здоров’я, допомагає наповнити наше життя багатством кольорів та відтінків. Так само дарує людям радість та комфорт світло джерел штучного освітлення, без яких ми не можемо уявити свого життя.


97
03.06.2008

Вибираємо лічильник
Нині повним ходом йде становлення гуртового й роздрібного ринку електроенергії. Створюються нові межі поділу суб'єктів ринку, що призводить до збільшення попиту на засоби вимірювання - лічильники електроенергії. Іде процес заміни індукційних лічильників на електронні.


14
03.06.2008

Багатофункційні сервосистеми
Японська компанія OMRON посідає одне із провідних місць на японському ринку приводної техніки. Перетворювачі частоти й сервосистеми OMRON вирізняються високою якістю, надійністю, довговічністю й помірною вартістю.


18
02.06.2008

Інструмент для створення систем керування й контролю
Power Measurement Ltd. (Канада) - один з лідерів в галузі виробництва цифрових вимірників потужності, призначених для постійного встановлення на енергоустаткуванні. Компанія розробила й впровадила свій перший цифровий трифазний вимірник потужності 15 років тому й донині утримує чільну позицію у цій технології.


19
30.05.2008

Регулювання реактивної потужності
Регулятор реактивної потужності DCRK є оптимальним для використання в конденсаторних установках компенсації реактивної потужності. Регулятор має 3- розрядний світлодіодний семисегментний індикатор параметрів мережі - адаптований під роботу в вітчизняних температурних умовах, і 4 кнопки для задання параметрів.



Сторінки: 1 2 3 4 5













Партнери:



© 2004—2008
PROELECTRO.INFO. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама у мережі

Карта сайта, Sitemap


При використанні матеріалів посилання на www.proelectro.info (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове