This version of the page http://www.factor.ua/structure/fdruk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-18. The original page over time could change.
Друкарня «Фактор-Друк» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Видавництво «Пелікан»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Послуги
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Міжнародна академія бізнес освіти
Рекламне агентство «Фактор-Реклама»
Нові напрямки бізнесу
Робота у корпорації

Друкарня «Фактор-Друк»


  • Послуги друкарні «Фактор-Друк»

Поліграфічний комплекс «Фактор-Друк» — багатопрофільне поліграфічне підприємство з 11-річним досвідом роботи і найкращими традиціями в поліграфії, одне з найбільших на території Східної України, із виробничими площами понад 7000 м2  і штатом працівників чисельністю близько 500 осіб.

Принцип нашої роботи: підвищуючи власний рівень професіоналізму, пропонувати клієнтам лише високоякісну поліграфічну продукцію.

Діяльність підприємства відзначено нагородами багатьох конкурсів та фестивалів.

Компанія пропонує клієнтам широкий спектр послуг та можливостей як у сегменті друку ЗМІ (засобів масової інформації), так і в сегментах книжкової та рекламної продукції.

Періодична продукція. Щомісяця друкарня публікує 20000000 примірників газет і журналів. Це такі видання, як «Податки та бухгалтерський облік», «Факты и комментарии», «Комсомольская правда в Украине», «Событие», «Команда», «Теленеделя», «Телескоп», «Арт-Мозаика», «Харьковский курьер», «Премьер-Дайджест», «Металлический вестник», «Желтая газета», «Слобода», «Сегодня», «Налоговый вестник», «Місто +», «Данкор», «Авто-премьер», «По-харьковски», журнал «Бухгалтер» тощо.

Розміщуючи замовлення саме у нас, Ви одержуєте гарантовану, добре відому якість друкарні «Фактор-Друк», що дозволить Вам завоювати повагу Ваших читачів і, поза сумнівом, збільшить кількість рекламодавців! Слід зауважити, що ціни на цю продукцію є надзвичайно конкурентоспроможними.

Книжкова продукція. Особливість книг, виготовлених у друкарні «Фактор-Друк», — у їх бездоганній якості та ідеальному виконанні. Щомісяця випускається понад 500000 примірників книжкової продукції. Ми співпрацюємо з такими відомими видавництвами, як Книжковий клуб «Клуб семейного досуга», видавництво «Ранок», «Навчальна книга «Богдан», ВБ «Фактор», «Країна Мрій», «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Махаон-Украина», «Видавництво Старого Лева», «Основа» тощо.

Рекламна продукція. Наші виробничі потужності дозволяють виготовити всю палітру рекламної продукції: від кишенькового календарика до плаката формату А1. Для будь-якого замовника, який звернувся до «Фактор-Друк», відразу стають очевидними переваги роботи з професіоналами своєї справи.

Поліграфічний центр здатний працювати в режимі on-line. Використання Інтернет-ресурсів дає можливість будь-кому із замовників максимально наблизитися до друкарні. Високотехнологічне комп'ютерне забезпечення, а також комплекс сучасного фірмового устаткування дозволяють у найкоротші терміни одержувати файли і видавати готовий тираж.

Власна продукція. У 2005 році до основних напрямів діяльності фахівці друкарні «Фактор-Друк» додали виготовлення актуальної паперової продукції для ділових людей – лінію власної продукції «Helfer-Office». Сьогодні асортимент торгової марки налічує більше 25 одиниць товару, з художнім оздобленням на будь-який смак. Це щоденники, канцелярські книги, блокноти, альбоми для малювання, кольоровий папір, папір споживчих форматів, інше.  Вся продукція «Helfer-Office» виготовлена з екологічно чистих матеріалів з відомою якістю  друкарні «Фактор-друк».

Відповідальність перед замовником, персональний підхід, налагоджені зв'язки з постачальниками — ось складові успіху друкарні «Фактор-Друк».




Сайти корпорації «Фактор»:

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.
Copyright © 2004–2008 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2008 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09