This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=351 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-17. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  08.10.2007 14:00:14 Инна
  Інше
  добрий день! Скажить будь ласка № потягу,розклад,час відправки та прибуття сполучення Київ-Белград. Скільки коштуе квиток? завчасно,дуже дякую!
  Відповідь: Вагон Київ-Бєлград курсує з поїздом №15 Москва-Будапешт щоденно, відправлення з Києва о 9год. 53хв., прибуття в Бєлград о 20 год. 33хв. Вартість проїзного документа 685 грн.

  08.10.2007 12:51:54 ірина
  Обслуговування у приміських поїздах
  скажіть,будь-ласка,скільки Ви будете знущатися над народом , відміняти електрички в години пік і пускати "короткі" електропотяги ? Я кожен місяць купую проїздний, але це не гарантує мені не те що комфорту а й взагалі те, що я сяду на електричку , в якій 8 вагонів, і що мені робити якщо альтернативного транспорту у мене немає? Ви пустили електропотяги до Вишневого, невже не можна було пустити електричку хоча б до Боярки, щоб розгрузити дальні маршрути?
  Відповідь: Для зменшення експлуатаційних витрат та можливості забезпечення утримання рухомого складу в належному стані та безпечного перевезення пасажирів на даний час електропоїзди курсують з 8-вагонів. В графіку руху на 2007/2008 рр. на дільниці Київ-Фастів в період з 7.00 до 8.00 по ст. Боярка та з.п. Тарасівка щоденно зупинялось 5 електропоїздів приміського сполучення, а саме № 6014 сполученням Мотовилівка-Київ час відправлення по ст. Боярка о 7 год. 18хв., № 6016 сполученням Фастів-Київ час відправлення по ст. Боярка о 7 год. 24хв., № 6018 сполученням Фастів-Київ час відправлення по ст. Боярка о 7 год. 29хв., № 6020 сполученням Мотовилівка-Київ час відправлення по ст. Боярка о 7 год. 47хв., № 6022 сполученням Фастів-Київ час відправлення по ст. Боярка о 7 год. 51хв.

  08.10.2007 12:47:06 Петровская
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажите, мы ехали поездом № 42 Трускавец - Днепропетровск 06.10.2007, в вагоне температура воздуха была +11 градусов! Находится в вагоне было невозможно от холода!!! На просьбу включить отопление, проводник говорит, топить нечем!!! Как вести себя в такой ситуации? Если вагоны не отапливаются при температуре на улице +5, то об этом надо предупреждать пассажиров!!! Какие компенсации предусмотрены законодательством при таких нарушениях? Почему мы должны платить так дорого и еще болеть? Ждем ответа!!!
  Відповідь: Шановна Ірино Анатоліївно! Згідно наказу від 18.04.03 № 99-ЦЗ "Про внесення змін та доповнень до інструкції по технічному обслуговуванню опалювальної установки пасажирського вагона" початок опалювального сезону починається з 15.10.07р. або ж, якщо середньодобова температура повітря понизиться до + 10 С. Згідно даних інтернет-сайта www.GISMETRO.ru (ФОБОС) в добу 06.10.07 р. на шляху прямування поїзда №42 сполученням Трускавець-Дніпропетровськ, температура навколишнього повітря складала +15 С. При перевірці технічного стану вагона № 15870, в якому Ви проїжджали, зауважень не встановлено. Наявність електротенів перехідного опалення конструкцією даного вагона не передбачено. Виходячи з пояснень начальника поїзда Бизової Н.О., та провідника вагону №15870 Мірошніченко О.В., на всьому шляху прямування поїзда №41 сполученням Дніпропетровськ-Трускавець та поїзду №42 сполученням Трускавець-Дніпропетровськ скарг від пасажирів не надходило.

  08.10.2007 12:36:35 Ілик
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Доброго дня! Прошу допомогти мені. Подав скаргу в Донецьку залізницю на прізвище Міхієнка В.О. Отримав відповідь, але залишився незадоволений якістю відповіді (ситуацію розібрали поверхнево, навіть про юридичну термінологію забули і написали про ПРАВИЛЬНІСТЬ, а не про ПРАВОМІРНІСТЬ і т.д.). Подав повторно скаргу із чітким формулюванням того, на що хотів би отримати відповіді. Вхідний номер скарги 623 від 11.09.07. Сьогодні вже 8 жовтня, а відповіді досі нема. Телефони приймальні не відповідають (319-46-35, 319-40-20, 319-45-18). Уже кілька днів не можу дізнатися про долю скарги. Тож прошу посприяти у вирішенні цього питання. Крім того прошу Вас надати інформацію, куди я можу надіслати у Київ копії офіційних листів-відповідей, а також моїх заяв, у тому випадку, якщо Донецька залізниця так і не дасть відповіді. Дякую. Донецької залізниці, а також моїх заяв,
  Відповідь: Шановний Тарасе Ігоревичу, Вашу скаргу пропонуємо Вам надіслати поштою на адресу: Київ-150, 03680 вул. Тверська, 5. Інформуємо, що згідно Закону України "Про звернення громодян" ст. 20 ( Звернення розглядаються і вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження).

  08.10.2007 10:46:37 Євген
  Подяки
  Я, Зуйко Євген Анатольіович, 7 жовтня поточного року їхав потягом № 102 Херсон-Київ. (прибуття у Київ - 8 жовтня о 9.20). Шифр потягу: ШЕ, 7 вагон, 31 місце. Хочу висловити подяку Начальникові потягу, а також провідникові 7 вагону. Опинившись у доволі скрутному становищі, Начальник потягу знайшла консенсусне рішення, а провідник вагону дуже вдало втілив його у життя. Ми, всі громадяни України, намагаємось побудувати суспільство. На мою особисту думку, НЕ МОЖЛИВО побудувати суспільство на БАЙДУЖІСТІ. Будучі байдужими ми перетворимось на табун, або ще гірше - в отару... Я ДУЖЕ Вас прошу, від лиця всіх пасажирів, не залишатись байдужими до плідної праці своїх підлеглих. Провідник не спить по 2 суток, обслуговує ВЕЛИЧЕЗНУ кількість пасажирів. Тому, БУДЬ ЛАСКА, відзначте подякою роботу поїзної бригади потягу № 102, на чолі з Начальником потягу. Начальник потягу та провідник 7 вагону, дійсно вийшли з гідністю зі скрутного становища. Я бажаю всім залізничникам наснаги та плідної праці у роботі, добробуту та благополуччя у своїх родинах. Також, дякую Вам за надану мені можливість висказати свою думку, а також за те, що Ви адекватно реагуєте на наші пропозиції. З повагою, Зуйко Є. А. P.S. Якщо потрібно, вкажуть адресу e-mail, щоб я міг вислати Вам копію квитка.
  Відповідь: Дуже вдячні за подяку висловлену на адресу Південно-Західної залізниці. Ваша подяка доведена до відома причетних працівників на загальних зборах вагонної дільниці ст. Київ-Пасажирський. Будемо раді, якщо і в подальшому Ви будете користуватись залізничним транспортом.

  07.10.2007 23:36:06 Денис
  Пропозиції
  Вельми шановні панове! Я хочу звернутися до вас ось із якою пропозицією. Справа у тім, що у грудні минулого року група незрячих людей здійснила сходження на найвищу вершину нашої країни - гору Говерла. Наразі ця група носить назву "Ірбіс" Докладніше про це ви можете прочитати у багатьох джерелах, а тому не стану обтяжувати вашу увагу в цьому листі. Дам лише пряме посилання на власну статтю у "Дзеркалі тижня" http://www.dt.ua/3000/3050/55598/ Зазначу, лише, що ця подія була зафіксована у Книзі Рекордів України у квітні цього року, а на початку цього року федерацією альпінізму України нам було присвоєно звання альпіністів України та видано посвідчення та значки. Група планує і надалі займатися сходженнями, а саме - на осінь цього року заплановано декілька сходжень у Криму, в грудні - у Карпатах, а наступного року - Ельбрус, а далі - найівищі точки Європи, Америки і Т.Ін. Однак, команда для виконання поставлених перед ними задач потребує суттєвого фінансування. Я - капітан цієї команди. Я хотів би звернутися до вас із пропозицією, яка, можливо, вас зацікавить. Можливо, ви змогли б здійснити певне фінансування наших подальших сходжень, або започаткувати якусь акцію на підтримку нашої команди, і у такий спосіб ви мали б рекламу, а ми - можливість продовжувати свою діяльність. Наші сходження - це не просто спортивні досягнення, а головним чином - можливість реабілітувати інвалідів по зору у суспільстві, яке, здебільшого, вважає нас за таких, що не здатні працювати, та і взагалі ні на що, окрім як просто існувати,, їсти і проводити інші фізіологічні процеси, що не потребують рухів не здатних. Ми хотіли б зруйнувати ті стереотипи, адже багато з нас, попри те, що отримали вищу освіту, не можуть гідним чином працевлаштуватися, я, наприклад, перекладач за освітою, навчаюсь у аспірантурі, але певен того, що навіть звання кандидата наук зовсім не гарантує мені працевлаштування. Окрім того, нам гадається, що багато людей, подивившись на нас з екранів телевізорів, зможуть впевнитись у тому, що людина багато на що здатна, і досягнуть чогось більшого у своєму житті, аніж встигли досягти зараз. Ми дуже сподіваємось на ваше розуміння та допомогу. адже не так багато людей здатні зрозуміти наші ідеї. Ми вже мусили відкласти заплановані на цей рік сходження (навесні - у Криму, а у липні - на Ельбрус), дуже не хочеться,, аби наша ідея отак просто загинула. Сподіваємось на плідну співпрацю та щиро бажаємо вам наснаги та великих досягнень у вашому бізнесі. Із повагою, команда незрячих альпіністів "Ірбіс"Харківського обласного альпклубу. Наш девіз - Дива стаються там, де в них вірять. Наші реквізити: код ОКПО 14058227 р\с 26006820010531 у Київському вітділенні ХОФ АКБ Укрсоцбанк МФО 351016 М.Харків
  Відповідь: Шановний Динисе Володимировичу пропонуємо Вам надіслати лист, з питаннями , що Вас турбують на адресу Укрзалізниці: Київ-150 03680 вул. Тверська, 5

  07.10.2007 20:46:21 Ольга
  Зміни графіка руху
  Підкажіть будь ласка, хто компенсує мені витрати, які я понесла через зміну графіка та маршруту руху потягу 041 Дніпропетровськ - Трускавець. Річ в тім, що я взяла квиток у касі м. Дніпропетровська до ст. м.Вільногірськ. Ні в касі , ні при посадці в потяг мене не повідомили, що потяг буде слідувати зміненим маршрутом, і зупинки на ст.Вільногірськ не буде. Минувши станцію Внрхівцеве, я приготувавшись до виходу на наступній станції, з"ясувала, що потяг слідує по іншому маршруту. Коли я з цим питанням звернулась до провідника - вона нічого конкретного мені не змогла сказати (ні вказати маршрут руху, ні яка буде слідуюча зупинка), мотивувавши тим, що у неї немає зв"язку із машиністом потягу. Майже через 2 години поїзд зробив зупинку на ст.П"ятихатки-стикова (минувши Вільногірськ та П"ятихатки). Пасажирів, що повинні були здійснити посадку на ст.П"ятихатки підвезли на стикову спеціальним автобусом, але він не дочекавшись пасажирів, що вийшли з потягу повернув назад. Таким чином мені прийшлося добиратися попутнім транспортом до м.П"ятихатки (заплативши чималі гроші). Потім щоб дістатися до м.Вільногірська - слідувати маршрутним таксі до розвилки за 20 км до міста (транзитний маршрут без захлду до Вільногірська), а потім знову скористатися попутнім легковим транспортом і знов таки з а чималі гроші. Таким чином, щоби дістатись Вільногірська я з Дніпропетровська витратила 7 годин часу і окрім 13гр.оплати за проїзд у поїзді витратила ще 100 гр. на попутній транспорт. А як би мені повідомили, що поїзд буде слідувати зміненим маршрутом я могла б скористатися маршрутним таксі Дніпропетровськ-Вільногірськ.
  Відповідь: Шановна Ольго Володимирівно! Для розгляду можливості отримання компенсації необхідно звернутися до керівництва Придніпровської залізниці особисто або за адресою: 49600, м. Дніпропетровськ, пр. К. Маркса, 108, з наданням оригіналу проїзного документу.

  07.10.2007 15:27:52 Людмила
  Зміни графіка руху
  Поясніть, будь ласка, чому не можна електропотяг підвищеного комфорту Київ-Роток відправляти з Києва в пізніший час, хоча б о 20:00. Адже пасажирів, які о 18:02 встигнуть добратися з роботи на вокзал не так вже й багато, а потім на вокзалі стоїть величезна черга до маршруток, оскільки вже з Києва немає чим виїхати. Це вже не перша спроба пустити на Роток такий потяг і кожного разу це робиться в незручний час.
  Відповідь: Зважаючи на чисельні звернення пасажирів з 08.10.07р. змінено розклад руху електропоїзда №866/865 Київ-Роток - час відправлення зі станції Київ-Пас. о 18 год. 47 хв.

  07.10.2007 09:49:44 Екатерина
  Подяки
  Здравствуйте! Хочу Вас поблагодарить за то, что вы сделали железной дорогой - помойной ямой! Спасибо за самые низкие зарплаты и за то, что за такие деньги с нас требуют такое впечатление, что нам платят 15-20000 грн. А ответе, пожалуйста, вот просто жениться или выйти замуж молодежи, а где им жить. Квартиры вы не выдаете, а купить с зарплатой молодого специалиста 1200 - 1500 максимум гривен. Вы считаете, что это возможно? А тогда какая должна быть зарплата, что бы мы могли досыта накормить своих детей и знать, что он пойдет завтра сытый и одетый в школу. Вы только говорите, что подымете зарплату. А когда подымаете, начинаются сразу какие-то высчитывания и очередные страховки. Почему на всех фирмах люди сидят и бездельничают, но они знают, что получат свои 5000 тыс., а тут за 1200 и не знаешь, как свою ж…у прикрыть.
  Відповідь: Уважаемая Екатерина Николаевна! В текущем году заработную плату железнодорожникам повышали четыре раза: с 1 января – на 7%, с 1 апреля - на 7%, с 1 июля - на 5%, с 1 октября - на 10%. За 8 месяцев текущего года среднемесячная заработная плата по Донецкой дороге составила 1794грн., а в августе - 1920 грн. При этом в целом по Украине за этот период она составила 1271 грн., в том числе по промышленности - 1479 грн. В рейтинге по заработной плате штатных работников по видам экономической деятельности зарплата железнодорожников находится на восьмом месте. Месячная тарифная ставка работников 1 разряда на железной дороге на 62% выше минимальной зарплаты, установленной в государстве и на 31% выше прожиточного минимума. И это при стабильной выплате в сроки, предусмотренные коллективным договором. Железнодорожникам гарантирован ежегодный отпуск и материальная помощь на оздоровление, бесплатный проезд раз в год по дорогам Украины и раз в год по странам СНГ, медицинское страхование, медицинское обслуживание в лечебных учреждениях железнодорожного транспорта и соблюдение законодательства. Коллективным договором предусмотрена выдача беспроцентной ссуды на приобретение жилья работниками дороги, в том числе и молодым специалистам. Не забыты и пенсионеры-железнодорожники, на них распространяются льготы по медицинскому обслуживанию, бесплатный проезд по Украине, выплата материальной помощи. В коммерческих же структурах кроме зарплаты, не всегда высокой, не предусмотрены никакие социальные гарантии и не всегда соблюдаются права работников в части продолжительности рабочего дня, ежегодного отпуска, своевременной выплаты зарплаты. И даже на зарплату, которую выплачивают в таких структурах, не все работники имеют возможность приобрести квартиру без кредита. Каждый имеет право самостоятельно принимать решение, где ему лучше работать: в государственной структуре, которая гарантирует защиту его прав или в коммерческой, в которой существует, во-первых, возрастные ограничения и во-вторых в большинстве случаев отсутствуют гарантии по защите его прав. Руководство дороги и Укрзализныця многое делают для повышения оплаты труда железнодорожников, однако дальнейшее повышение в основном будет зависеть от роста объема перевозок, повышения качества работы и как следствие роста производительности и эффективности труда.

  06.10.2007 18:10:51 Константин
  Зміни графіка руху
  Добрый день! Обращаюсь к Вам повторнопо поводу изменения графика движения поезда Мариуполь-Киев-Мариуполь!!!! Поезд курсирует по новому графику, а на сайте его нет. Когда же вы наконец-то обновите свою базу???? Ужасно!!! Заранее благодарен за ответ)))
  Відповідь: Див. відповідь на попереднє звернення шановного пасажира
1... 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 ...640