This version of the page http://novomedia.org/modules/news/article.php?storyid=805 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-16. The original page over time could change.
Новомедіа - Асоціація журналістів, видавців та мовників християн «Новомедіа»
+ новость
+ статья
 
 
 

Теми форуму:
  • Святкування суботи поновить... ВАТИКАН !!!
  • wwjd.ru - христианская поисковая система
  • блоги?
  • VII встреча вебмастеров, 5 июля, Киев
  • Чи бути християнськiй (в сенсi протестанської) художнiй лiте
Відвідати форум
Новомедіа : Реєстр ЗМІ від "Новомедіа":

Реєстр ЗМІ від “Новомедіа” – це унікальний проект, покликаний значно полегшити пошук необхідних контактів серед християнської медійної спільноти.

До останнього часу не було жодної подібної можливості швидко і зручно знайти необхідний засіб масової інформації або людину, яка працює у ЗМІ. Саме для вирішення таких завдань і створений даний Реєстр.

За допомогою цього ресурсу Ви зможете швидко знайти необхідний вам контакт, при цьому є можливість фільтрувати інформацію за різноманітними критеріями, як-то географія, наклад для друкованих ЗМІ або територія мовлення для ТВ та радіо.

Також Ви можете додати детальну інформацію про себе та свою медіа-організацію.

Інформація, що знаходиться у Реєстрі, за замовчуванням закрита.

Право додавати записи та переглядати усі існуючі мають лише ті користувачі, які пройшли перевірку упорядником Реєстру. Тому Ви можете бути спокійними, додаючи свою інформацію до Реєстру: вона буде доступною лише для цільової аудиторії.

А ще завдяки закритому доступу та перевірці кожного користувача та доданого запису ми прагнемо досягти максимальної якості інформації у Реєстрі ЗМІ від “Новомедіа”.

Отже, ласкаво просимо – Reestr.Novomedia.org





30.06.08

Новости
Христианского Мира
Медіановини

Інші новини
 
  © 2004-2007 Весь контент сайту www.novomedia.org належить Асоціації журналістів, видавців і мовників християн "Новомедіа".
При використанні матеріалів сайту посилання на Асоціацію "Новомедіа" обов`язкове.
Адреса електронної пошти: mail@novomedia.org