This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=235 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-15. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  15.02.2008 09:39:08 Татьяна
  Інше
  Скажите, пожалуйста, что-такое ФДУ-4
  Відповідь: ФДУ-4 - это форма финансовой отчетности, которая расшифровывается как "Зведена форма різних зборів та доходних надходжень"

  15.02.2008 08:35:07
  Інше
  Ми ще офіційно не зареєстровані на залізниці, але від відповіді на наше питання залежить і подальша співпраця. Ми плануємо отримувати нафтопродукти з Росії (бензин та ДП). Росія сторона по своїй території буде проводити охорону за договором з вантажовідправником, а Україна силами охорони Укрзалізниці. Використовуючи своє право та керуючись Тарифним керівництвом №1 і Правилами перевезень вантажів Ми плануємо відмовитись від охорони Укрзалізниці супроводжувати вантажі від станції прикордонного переходу до станції призначення (в нашу адресу) по території України. Тому просимо Вас дати зразок листа, чи звернення, яке необхідно подати на Вашу адресу для того, щоб завідомо заказувати вагон-теплушку для проїзду провідників вантажоодержувача. Також підкажіть які необхідно буде подати документи на станцію для оформлення.
  Відповідь: На Ваш запит повідомляється. Перевезення вантажів у міжнародному сполученні у супроводі провідників відправника (одержувача) здійснюється відповідно до положень додатку 3 до Угоди про міжнародне залізничне вантажне (СМГС). Вагон для проїзду провідників надається за замовленням вантажовідправника згідно з діючими правилами на залізниці відправлення. Відповідні відомості про цей вагон відправник зазначає у накладній СМГС. Відправник може домовитися з одержувачем про те, що провідники відправника будуть супроводжувати вантаж до вхідної прикордонної станції залізниці призначення, а від цієї станції до станції призначення – провідники одержувача. При цьому відправник повинен зазначати у графі "Найменування вантажу" накладної найменування прикордонної станції, на якій провадиться зміна провідників. Для кожної зміни провідників одержувач надає станції, на якій буде здійснюватися зміна провідників, заяву довільної форми про видачу посвідчення провідника, зазначивши прізвище, ім’я та по батькові кожного провідника, а також серії, номери їх паспортів, номери накладних та вагонів, які доручається супроводжувати. При одержанні посвідчення провідник надає станції паспорт і посвідчення про відрядження. Начальник Головного управління В.Р. Іващук

  14.02.2008 21:07:41
  Інше
  Скажите есть ли планы по восстановлению ветки Березино-Бессарабская или строительства Рени-Измаил?
  Відповідь: Строительство пути на участке Рени-Измаил и восстановление «ветки» Березино-Бессарабская планами капитально-путевых работ по Одесской ж.д. на 2008 год не предусмотрено.

  14.02.2008 18:15:33 Павел
  Інше
  Здравсвуйте, вы можете мне подсказать как от вокзала добраться до аэропорта Борисполь?
  Відповідь: Нет не можем.

  14.02.2008 17:42:04 Ирина
  Інше
  Здравствуйте! Помогите, пожалуйста нам в такой ситуации. У моего сына, студента дневного отделения Днепропетровского ВУЗа украли кошелек, в котором был его студенческий билет. Восстановят студ. билет только в сентябре-октябре - в начале следующего семестра (печатают билеты в Киеве). Может ли он пользоваться законной льготой (скидкой) на проезд в железнодорожном транспорте по справке (официальный документ, подписанный деканом и с мокрой печатью) о том, что он действительно учится на дневном отделении ВУЗа? Насколько мы понимаем, аналогичная справка, в случае утери паспорта, выданная в милиции, заменяет его. И тот факт, что в нашем обществе существуют воры, не лишает моего сына права гражданина нашей страны, в том числе и на положенную ему льготу. Просим вас, поскорее дать ответ, это существенная для нашей семьи статья расходов. С уважением, Ирина.
  Відповідь: Шановна Ірино! Згідно вимог додатку 2 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, затверджених наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 27.12.2006 №1196, підставою для оформлення проїзних документів зі знижкою 50% вартості проїзду студентам вищих навчальних закладів є студентський квиток або квиток учня очної форми навчання.

  14.02.2008 15:39:06
  Інше
  Доброго дня, Укрзалізнице! Скажіт, будь-ласка, яка вартість квитка на поїзд Київ-Берлін(29К) з Ковеля.На сайті є лише інформація щодо вартості з Києва до Ягодина. А також години відправлення та прибуття Ковель-Берлін.Якщо ви не володієте такою інформацією, підскажіть тоді телефон довідки у Ковелі. Дякую.
  Відповідь: Шановний Відвідувачу! Повідомляємо, що станом на 15.02.2008р. вартість квитка з Ковеля до Берліна у вагоні 2-го класу з 3-х місними купе поїзда №29 Київ - Берлін становить 595 грн. Поїзд прибуває в Ковель в 14 год. 57 хв., відпр. в 15 год. 42 хв., прибуває в Берлін - Ліхтенберг в 07-09, в Берлін - Гесундбруненн в 07-30 (по сер. Європейському часу)

  14.02.2008 13:38:01 Зиміна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скільки коштує білет Одеса-Сімфірополь, Графік поєздів на березень
  Відповідь: Вартість поїзду в купейному вагоні за маршрутом Одеса - Сімферополь п. №650 в купейному вагоні - 80,90грн., в плацкартному - 56,20. В березні буде курсувати щоденно, відправлення із Одеси - 19.44, прибуття до Сімферополю - 08.01.

  14.02.2008 12:49:21 Валерий
  Інше
  Хотел узнать -имеет ли "Укрзалізниця" свои переодические издания. Если имеет, то каким образом с ними связаться?
  Відповідь: Укрзалізниця має своє періодичне видання, це газета „Магістраль”. Всю необхідну вам інформацію про неї можна дізнатися за даним посиланням: http://www.magistral-uz.com.ua/. Крім того кожна залізниця має свої періодичні видання, адреси яких можна знайти на веб-сайтах залізниць.

  14.02.2008 12:38:19 Володимир
  Обслуговування у приміських поїздах
  Поясніть, будь ласка, чому останнім часом електричка на Ніжин через Петрівку(на Петрівці о 17:00) зупиняється тільки по станціям, проходячи мимо Оболонь, Городня, Київ-Русанівка. На станціях залишається багато людей. Чому я - пенсіонер - повинен залежати від того що залізна дорога не може зібрати квитки? Чи є це метод боротьби з народом, чи маленька зла акція проти нового помаранчевого уряду, можливість зробити хоч маленьку "пакость". Кому повинна служити державна залізниця?
  Відповідь: Повідомляємо, що в зв'язку з малою населеністю та зменшенням продажу квитків, з 21 січня 2008р. електропоїзду № 6592 „ Київ - Петрівка – Ніжин ” на дільниці від Київ - Петрівки до Дарниці відмінені зупинки по зупиночних платформам та станціям. Також доводимо до Вашого відома, що вивчення пасажиропотоку здійснюється по фактично придбаних квитках в касах станцій та вокзалів, пільгові категорії громадян при посадці в електропоїзд повинні придбати безкоштовний квиток, що в свою чергу впливає на вивчення пасажиропотоку.

  14.02.2008 10:30:03 Екатерина
  Зміни графіка руху
  Ответьте,пожалуйста,почему отменили поезд Одесса-Ясиноватая? Теперь,чтобы добраться до г.Донецка нужно на маршрутке доехать из г.Николаева до г.Херсона,потом переехать с автовокзала на ж/д вокзал,потому что поезд теперь отправляется из г.Херсона.Я понимаю,что в Одессу поезд идет наполовину пустой,но ведь до г.Николаева едет много пассажиров (т.к. после прибытия поезда в г.Херсон на Николаев отправляется 5-6 маршруток с пассажирами).Зачем создавать пассажирам такие проблемы? Неужели нельзя сделать маршрут не Ясиноватая-Херсон, а Ясиноватая-Николаев? На этот вопрос жду ответа не только я, но и многие (очень многие) жители г.Николаева. С уважением, Екатерина.
  Відповідь: Поезд №392/391 Одесса - Ясиноватая курсирует в сообщении Херсон - Ясиноватая с 27.05.2007 в связи с увязкой состава в общий оборот по станции Донецк с поездом №22/21 Донецк - Львов - Донецк. Сегодня железнодорожное пассажирское сообщение на участке Одесса - Херсон обеспечивается поездом №650 Одесса-Симферополь, а на направлении от Одессы до Ясиноватой поездом №390/389 Луганск - Одесса - Луганск. К сожалению подъехать со станций участка Одесса - Николаев - Херсон до Херсона для посадки на поезд №392 сегодня возможно только автотранспортом.
1... 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 ...640