This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=202 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-15. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  19.03.2008 20:41:26 Владимир
  Пропозиції
  Что планируется со станци Торез хорошо бы если пустили Д1 Торез-Славянск(Краматорск). В этой местности 3 города Снежное (55,2 тыс 2004 год),Торез(68,3 тыс 2004 год),Шахтёрск(56,9 2004 год),а поезда на Киев нет хотябы через день ходил бы Торез-Киев или со Снежного ч/з Торез , на Харьков хорошо если бы ,что-то ходило дюдей было бы много.А так ничего нет кроме поезда на Дебальцево.
  Відповідь: Шановний Володимир! Ваше звернення на ВЕБ-сайт «Укрзалізниці» розглянуто у службі приміських перевезень Донецької залізниці. Повідомляємо, що дійсно від ст. Торез до ст. Слов’янськ нема прямого сполучення, тому що ділянка Слов’янськ – Дебальцеве електрифікована та обслуговується електропоїздами, ділянка Дебальцеве – Торез неелектріфікована та обслуговується дизель-поїздами. Ви маєте можливість дістатися від ст. Торез до ст. Слов’янськ приміськими поїздами з пересадкою по ст. Дебальцеве, або з двома пересадками Торез – Дебальцеве – Горлівка – Слов’янськ. На теперішній час на Донецькій залізниці щодобово курсують до ст. Київ сім пасажирських поїздів, у тому числі зі ст. Дебальцеве Ви маєте можливість виїхати до ст. Київ поїздами № 19/20 сполученням Луганськ – Київ, № 309/310 сполученням Київ – Лисичанськ – Дебальцеве, № 134/133 сполученням Луганськ – Львів. Введення додаткових поїздів у даному напрямку зі станцій Софіно-Брідська та Торез не планується.

  19.03.2008 18:26:37 Сергій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Якими пільгами користуються пенсіонери на поїздах приміського сполучення (електрички, дизельелектропоїзди і т.і.)?
  Відповідь: Згідно Постанови КМУ від 17.05.1993 №354 "Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування", пенсіонерам за віком передбачений безкоштовний проїзд залізничним транспортом приміського сполучення при пред’явленні пенсійного посвідчення. Крім цього, пільги на право безкоштовного проїзду, які діють у поїздах приміського сполучення, зберігаються і в місцевих поїздах у вагонах без нумерації місць (підстава - п.32 постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.1997 №252). Оформлення проїзду в поїздах місцевого сполучення з нумерацією місць та підвищеної комфортності здійснюється згідно наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 26.04.2006р. №395 “Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні”. Тобто, пільги, які діють в поїздах приміського сполучення, в зазначених поїздах не передбачені.

  19.03.2008 17:16:32 Андрій
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Чому на станції "Дарниця" Південно - Західної залізниці в супереч "Правилам перевезення пасажирів" відсутній альтернативний безкоштовний туалет? Адже в плату за проїзд входить користування місцями загального користування такими як туалет та зал очікування. Доречі на станції по теперішній час відсутній зал очікування.
  Відповідь: Повідомляємо, що для пасажирів на вокзалі ст. Дарниця на 2 поверсі Південного вестибюлю функціонує безкоштовний туалет. На теперішній час зал очікування відсутній у зв'язку з тим, що в експлуатацію зданий тільки 1 вокзальний комплекс станції Дарниця з Південним та Північними вестибюлями, які об'єднують наскрізний пішохідний перехід між вулицями Привокзальна та Гродненська для проходу пасажирів на платформи та переходом мешканців міста.

  19.03.2008 16:45:19 Александр
  Пропозиції
  здравствуте. слышал, что в Украине существуют коммерчиске кассы по продаже жд билетов. подскажите, пожалуйста процедуру оформления такой кассы или куда можно обратиться для получения такой информации. заранее благодарю. с уважением александр.
  Відповідь: Шановний Олександре Олександровичу! На Придніпровській залізниці для встановлення більш прозорих умов роботи залізниці в напрямку продажу залізничних квитків, для недопущення стягнення додаткових зборів, які не передбачені законодавчими актами України, наказами Укрзалізниці та Мінтрансу, запобігання інших порушень, станом на сьогоднішній день діють наступні умови по складанню угод зі сторонніми організаціями на відкриття філій квиткових кас: - здійснення оформлення проїзних документів на пасажирські поїзди та інкасації виручки власними силами залізниці; - встановлення термінального обладнання “Експрес УЗ” силами суб’єкта підприємницької діяльності різних форм власності; - віднесення всіх експлуатаційних витрат на рахунок суб’єкта підприємницької діяльності різних форм власності (здійснення оплати каналів зв’язку, телефонних ліній); - утримання приміщень для продажу квитків відповідно до вимог інструкції ЦФ-ЦЛ-ЦУО-15, ЦШ/0001 та інших нормативних документів суб’єктом підприємницької діяльності різних форм власності; - здійснення продажу залізничних квитків квитковими касирами Укрзалізниці з метою недопущення зловживань, виникнення ситуації перепродажу проїзних документів.

  19.03.2008 16:05:28 Ольга
  Подяки
  Хочу подякувати керівництву залізниці за те, що змінили графік електропотягу у Миронівському напрямку у вечірній час після 18 години.Тепер ми мешканці Миронівського напрямку встигаємо після роботи на електропотяг за винятком певних непорозумінь, але про це не будемо бо висловлюємо подяку. Слава богу вже можемо купити квиток на Київ-Московському (ще як запрацює комп"ютер то взагалі буде клас). Як побажання ще хотілося б щоб можна було виїхати з Миронівки хочаб о 7 ранку і прибувати в Київ з 8 до 8-30(як з області фантастики да?)навіть ще більш підвищеним класом. Але це не притензія , а побажання. Щиро дякуємо , бо всеж таки щось робиться і є відповідна реакція з вашого боку на що навіть не сподівалися. Бажаємо успіхів.
  Відповідь: Щиро вдячні Вам за небайдуже ставлення до роботи та проблем залізниці. Трудовий колектив служби приміських пасажирських перевезень і надалі буде прикладати зусилля для задоволення потреб пасажирів в перевезенні. Ваше побажання буде по можливості розглянуто при складанні розкладу руху 2007/2008р.

  19.03.2008 15:57:01 Лидия
  Інше
  Щодо Звертання від 05.03. про некомпетентність Пильнєва: Шановні, ми з Вами прекрасно розуміємо, що на паперах у нас і у наших підлеглих, завжди все гаразд, але... Нагадую, наша держава йде до Европи, тому, давайти вчитися, не відписуватись від таких зауважень, а вирішувати реальні проблеми, якщо їх не хочете мати Ви, в майбутньому, бо, наданий момент, до цього все веде. Ми з Вами цивілізовані, освідчені люди, тому, зазиваю Вас, вирішувати такі питання разом. У даному випадку, як у поговорці " Нет дыма, без огня" ,тому запрошую вирішити це питання, поки не почалася велика пожежа, а в таких випадках, знаєте, Голова держави любить особисто гасити пожежі, а також Європа може надати допомогу, направивши допоміжні гвинтокрили. ЩИРО ДЯКУЮ ЗА УВАГУ І СПІВРОБІТНИЦТВО. Раджу провести незаплановану перевірку, особисто, не попереджуючи, та запитати людей чи не збираються вони йти з Урзалізниці і які зміни могли б їх зупинити. Щодо мене, я не є співробітником Укрзалізниці, але займаюсь саме такими питаннями, тому закликаю до співробітництва!!! З найкращими побажаннями,- Лідія
  Відповідь: Дякуємо за Ваші поради, вони прийняті до уваги. Для перевірки необхідні факти, тому радимо Вам звернутися на адресу Укрзалізниці та викласти у листі свої твердження.

  19.03.2008 15:43:57 Янина
  Інше
  Сколько будет стоить билет из Днепропетровска до Санкт Питербурга?какие документы нужно при сибе иметь,и обязательна ли прописка в паспорте при пересичении границы?
  Відповідь: Шановна Яніно Олегівно! Станом на 20.03.2008 року вартість проїзду в купейному вагоні п. №335/336 сполученням Дніпропетровськ - С. Петербург між кінцевими станціями становить 399 грн. 30 коп., в плацкартному вагоні - 233 грн. 23 коп. Інформацію про порядок перетину державного кордону України з іншими державами пропонуємо отримати в прикордонних та митних службах.

  19.03.2008 15:19:12 Василь
  Обслуговування у приміських поїздах
  Скажіть, що це за ганьба відбулася 16.03.2008 у електропоїзді п/к №848 сполученням "Рівне-Київ". У кожному вагоні не хватало місця 16 пасажирам - творився хаос, ще й в деяких вагонах було взагалі відсутнє освітлення, а якщо й було, то 1-2 лампи на вагон. ХТО за ЦЕ буде відповідати? І чи будуть відшкодовувати моральну або іншу шкоду пасажирам при наявності квитка? P.S. Вам не смішно давати назву "електропоїзд підвищеного комфорту" таким страхіттям як це. З повагою студент, який вимушений користуватися ТАКИМ комфортом
  Відповідь: Повідомляємо, що в зв"язку з технічною несправністю електропоїзда ЕПЛ-9Т №007 16.03.08р. на лінію було виведено електропоїзд ЕПЛ-9Т №003, в якому демонтовано ряд двомісних сидінь, що спричинило нестачу місць. В даному випадку, оскільки всім пасажирам місця було надано, то повернення коштів за проїзні документи не передбачено. Лампи освітлення у вагонах встановлюються по мірі їх надходження в депо. Приносимо вибачення за завдані під час поїздки незручності.

  19.03.2008 15:00:54 Богдан
  Інше
  Прохання, надайте інформацію яким чином Лізингова компанія повиння провести реєстрацію електровоза ВЛ-10. Якщо ми його купляємо за свої кошти та передаємо у фінансовий лізинг приватній фірмі терміном на три роки. Які документи від нас потрібні для реєстрації та яка їївартість. Можливо є правила реєстрації підкажіть №, та назву.
  Відповідь: Повідомляю Вам, що питання підняті в Вашому зверненні від 19.03.2008 на адресу Укрзалізниці, щодо процедури реєстрації Лізинговою компанією електровозів ВЛ10 не входять до нашої компетенції. Пропоную Вам для отримання необхідної інформації звернутися до лізингової компанії ВАТ "ЛК "Укртранслізинг" за адресою м. Київ, вул. Драгомирова, 4, оф.120 01103.

  19.03.2008 14:27:32 Максим
  Інше
  На железнодорожном транспорте в структурных предприятиях на работах связанных с беспрерывным обслуживанием введена сменна. Скажите пожалуйста какими законодательными или нормативными документами введен 12-ти часовая смена(например сменные дежурства по постам ЭЦ, телеграф, дежурный инженер дистанции, АЛСН)? Имеет ли право администрация дистанции вводить 11-ти часовую смену с предоставлением перерыва в 1 час(реально покинуть место работы не ставя под угрозу безопасность движения нельзя)?
  Відповідь: Відповідно до ст. 61 Кодексу законів про працю України підсумований облік робочого часу запроваджується на безперервно діючих підприємствах, в установах і організаціях, а також в окремих виробництвах, цехах, дільницях, відділеннях і на деяких видах робіт, де за умовами виробництва (роботи) не може бути додержана для даної категорії щоденна (8 годин) або тижнева (40 годин) тривалість робочого часу. Пунктами 1.2, 1.6 Особливостей регулювання робочого часу і часу відпочинку окремих категорій працівників, безпосередньо пов’язаних із забезпеченням безпеки руху поїздів і обслуговуванням пасажирів на залізницях і метрополітенах України, затверджених наказом Укрзалізниці від 10.03.94 №40-Ц передбачено, що адміністрація підприємства може встановлювати, за погодженням з профспілковим комітетом, тривалість робочого часу змін понад нормальну тривалість робочого дня, але не більше 12 годин, крім того тривалість зміни, час початку й закінчення роботи (зміни), час початку й закінчення регламентованих перерв для відпочинку і харчування зазначаються в Правилах внутрішнього трудового розпорядку підприємств, затверджених на зборах (конференціях) трудових колективів, а графіки змінності затверджуються адміністрацією підприємства за узгодженням з комітетом профспілки. Згідно з абз. 4 ст. 66 КЗпП України, на тих роботах, де через умови виробництва перерву встановити не можна, працівникові повинна бути надана можливість приймання їжі протягом робочого часу. Перелік таких робіт, порядок і місце приймання їжі встановлюються власником або уповноваженим ним органом за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) підприємства, установи, організації. Вищеназваний Перелік включають посади і професії, яким відповідно до місцевих умов і технологічного процесу роботи підприємства не можливо надати фіксовану обідню перерву тому, час перерви для відпочинку і харчування входить в тривалість робочого часу за зміну.
1... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ...640