This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=154 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-15. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  23.04.2008 13:57:47 Артем
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Сколько стоит билет на поезд номер 47 Донецк-Севастополь и какие скидки по студентческому билету
  Відповідь: Уважаемый Артем Юрьевич! По состоянию на 29.04.08 г. стоимость льготного проездного документа для проезда студента высшего учебного заведения скорым поездом №47/48 Донецк-Севастополь включая стоимость услуги по пользованию комплектом постельного белья, составляет: - в плацкартном вагоне -38,73 грн.; - в купейном вагоне -75,18 грн. В соответствии с Постановлением Кабинета Министров Украины от 05.04.99 г. №541 «Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І-ІV акредитації та учням професійно-технічних закладів… у залізничному транспорті територією України» с изменениями и дополнениями данной категории пассажиров предоставляется круглогодичная скидка 50% при проезде в общих и плацкартних вагонах.

  23.04.2008 13:51:02 Ольга
  Зміни графіка руху
  Питання щодо електропоїзда № 6904 Київ-Ніжин - в розкладі на сайті значиться "за вказівкою". Хотілося б знати чи буде цей поїзд в період з 25/04 по 27/04. Дякую.
  Відповідь: Повідомляємо, що електропоїзд № 6904 сполученням Київ - Ніжин відмінений з 05.09.07р. і призначатись не буде

  23.04.2008 12:40:31 Наталія
  Інше
  На вашому сайте не знайшла розкладу руху електропоїздів зі ст.Біла Церква - Київ-пас., оскільки в розділі "Розклад руху електропоїздів" є інформація про розклад лише до Фастова та до Миронівки через Трипілля. Підскажіть, на якій сторінці вашого сайту все ж таки можна знайти таку інформацію? Підскажіть розклад руху електропоїздів чи поїздів підвищенного комфорту зі ст. Біла Церква - Київ-пас. 27.04.08 в другій половині дня.
  Відповідь: Шановна Наталія Анатоліївна! Розклад руху електропоїздів підвищеного комфорту можна знайти в розділі Розклад руху поїздів. Між Білою Церквою і Києвом курсує електропоїзд №866 Рокитне-Київ Пасс., розклад якого дивиться будь ласка на сайті

  23.04.2008 12:13:04 Павло
  Інше
  2 Елена. Из Киева в Смоленск лучше ехать с пересадкой в Орше, куда можно доехать скорым поездом Киев - С.Петербург. Можно доехать поездом до Брянска (их много), а оттуда до Смоленска - поездом или автобусом. О месторасположении автовокзала в Брянске можно спросить на ЖД-вокзале города. 2 UZ.GOV.UA. Планируется ли на сайте система автоматического поиска маршрута с пересадками? Ранее (лет 14-15 назад) был сайт marshrut.com.ua, где такая система была (предлагалось несколько вариантов пересадок).
  Відповідь: Уважаемый Павел, поиск маршрута с пересадками наверняка появиться при последующих модернизациях сайта.

  23.04.2008 11:34:30 Богдан
  Інше
  Добрий день! Я хотів відіслати зауваження по "ГАРЯЧІЙ ЛІНІЇ" на сайті Південної Залізниці, але їхня "ГАРЯЧА ЛІНІЯ" не працює (питання на сайті просто не приймаються системою), ніяких інших контактів на сайті немає, чому так? Це перше питання. Друге, це по роботі їхньої системи показу наявності вільних місць. Зробіть, будь ласка, запит до них. Нижче - текст запиту. На жаль, ваша система на сайті в розділі "НАЯВНІСТЬ ВІЛЬНИХ МІСЦЬ" видає інформацію максимум по 10-ти поїздам! Наприклад, на такому пожвавленому напрямку яка ЛЬВІВ - КИЇВ чи КИЇВ - КОНОТОП, де за добу є набагато більше, ніж 10 поїздів, неможливо побачити інформацію по всім поїздам. КОнкретно, по запиту "ЛЬВІВ - КИЇВ на 12/05" система завжди видає поїзди в хронологічному порядку, при чому останній, десятий поїзд це поїзд 97/98, що відправляється щ 19 з чимось зі Львова. А після цього є ще зо п"ять поїздів, в т.ч. і фірмовий п.92 Львів-КИїв о 22 год, даних по якому на вашому сайті неможливо побачити НІКОЛИ (як видається, із-за того ж таки обмеження на інформацію по макимум 10-ти поїздам!). Чому так зроблено???
  Відповідь: Шановний Богдане Васильовичу! У відповідь на Ваше питання про працездатність "Гарячої лінії" на сайті Південної залізниці, повідомляємо Вам, що розділ працює, а можлива причина невдалого звернення є некоректне заповнення обов'язкових полів на сторінці звернення. Стосовно контактів на сайті Південної залізниці повідомляємо Вам, що, по-перше, є контакт з веб-майстром унизу кожної сторінки, а також контакти керівництва всіх підрозділів залізниці в розділі "Про нас". Інформація про наявність вільних місць тільки на перші 10 поїздів пов'язана з особливостями організації стиковки автоматизованої системи управління пасажирськими перевезеннями та сайту Південної залізниці. У цей час проводяться роботи щодо вдосконалення цього розділу. Роботи по вдосконаленню планується завершити до початку літніх пасажирських перевезень, для оперативного отримання інформації стосовно роботи сайту звертайтеся за адресою: webmaster@pz.gov.ua.

  23.04.2008 11:16:54 Ірина
  Інше
  Доброго дня! Вас турбує бухгалтер. Робота нашої фірми пов"язана з частими відрядженнями. В зв"язку з змінами подання податкової декларації по ПДВ прошу Вас надати індивідуальний податковий номер, для здачі в відповідні органи. Наперед дуже Вам вдячна.
  Відповідь: Для отримання подібної інформації Ви повинні звернутись письмово, про що неоднорозово повідомлялолсь на нашому сайті. Ми були б дуже вдячні, якщо б Ви перед тим, як ставити запитання, спочатку озанйомились з матеріалами сайту.

  23.04.2008 11:14:08 Аркадий
  Зміни графіка руху
  Добрый день! Объясните причину смены графика 81 поезда Харьков-Симферополь на июль-август этого года. Это самый попопулярный и удобный поезд для харьковчан и его новый график - это издевательство над пассажирами. По данным шлюза expressУЗН, нитка этого поезда никем не занята. Уверен, что возращение прежнего графика была бы воспринята с благодарностью. С уважением, группа постоянных пассажиров 81/82 поезда.
  Відповідь: Щодо зміни на літній період графіку руху поїзда № 81/82 Харків-Сімферополь повідомляємо наступне. З метою призначення додаткового поїзда № 482/481 Київ-Сімферополь Головним пасажирським управлінням Укрзалізниці було запропоновано Південній залізниці на літній період (липень-серпень) закільцювати в загальний оберт 2 склади поїзда № 63/64 Харків-Київ та 2 склади поїзда № 81/82 Харків-Сімферополь. При цьому графік руху поїзда № 63/64 Харків-Київ залишився без змін, а графік руху поїзда № 81/82 Харків-Сімферополь на липень-серпень суттєво змінився.

  23.04.2008 10:41:18 Ирина
  Зміни графіка руху
  Скажите пожалуйста, почему с 28.04.08 отменяется электропоезд Киев-Гребенка в 18.58? Почему не добавляется вместо него другой ,например до Яготина. Электропоезд повышенного комфорта это конечно хорошо, но как быть тем, кто ездит не с Киев-пассажирского, а например со станции Выдубичи? Многие добирались с работы домой именно на этой электричке, а как быть теперь??????
  Відповідь: Повідомляємо, що для покращення обслуговування пасажирів в приміському сполученні з 28 квітня 2008р. призначається електропоїзд підвищеного комфорту № 838/837 Ірпінь - Гребінка - Ірпінь, з чим і пов'язана відміна електропоїзда № 6828 Борщагівка Тех. - Гребінка. Електропоїзду № 838/837 буде призначена зупинка по зупиночній платформі Видубичі

  23.04.2008 00:46:45 Елена
  Інше
  Есть необходимость добраться из Киева в Смоленск во второй декаде мая. Подскажите, пожалуйста, как лучше это сделать? Сколько я по сайту не искала, так прямого поезда и не нашла. Если действительно не существует прямого сообщения между Киевом и Смоленском, то посоветуйте, какими поездами с пересадками лучше воспользоваться. Заранее благодарю.
  Відповідь: Якщо у Вас виникли складнощі зі складанням оптимального маршруту за допомогою сайту, Ви можете звернутись у довідкове бюро на станції відправлення, або за тел. у Києві - (044) 503-70-05

  23.04.2008 00:45:07 Павел
  Обслуговування у приміських поїздах
  Я студент. Учусь в Киеве. Каждый день езжу электричкой Мироновка-Киев (в 7-26 со станции Стугна). До того как эта электричка была переведена в ранг "повышенного комфорта", честно, в ней часто можно было проехать бесплатно. Это конечно было хорошо для студентов но убыточно для УЗ. После "повышения статуса" электрички положительным стало то, что на ней уже нельзя проехать без билета, НО билет теперь стоит 7,14 грн. (притом, что раньше стоил 3,12 грн., а на маршрутку Украинка-Киев 5,5 грн.) это во-первых. Во-вторых повышенного комфорта, кроме шторок на окнах, в электричке не наблюдается (если считать комфортом то, что она раньше приезжает в Киев, то это только -5-10 мин.). И в-третьих, И ЭТО ГЛАВНОЕ, НА СТАНЦИИ СТУГНА МНОГИИ ЛЮДИ НЕ УСПЕВАЮТ КУПИТЬ БИЛЕТ, ПОТОМУ, ЧТО КАСИРАМ ДЛЯ ЕГО ВЫДАЧИ НАДО ЗАПИСАТЬ НА НЕМ РАЗНЫЕ ДАННЫЕ (ЦЕНА, МЕСТО, № ПОЕЗДА...), КОТОРЫЕ МОЖЕТ АВТОМАТИЧЕСКИ ЗАПИСЫВАТЬ КАСОВЫЙ АПАРАТ, ОСОБЫМ ОБРАЗОМ ВЫРЕЗАТЬ И ЗАПИСАТЬ ЕЩЕ ЧТОТО В КАКОЙТО ЖУРНАЛ. Итак у меня два вопроса: не лучше ли разрешить выписывать билеты непосредственно в электричках, при посадке в них пассажиров. Так и нам легче, не надо стоять в очереди в кассу, и УЗ больше прибыли получит, тем более в каждом вагоне есть проводник который не даст "остаться" без билета. Второй вопрос: не кажется ли Вам, что соотношение цена-качество не выдерживается. Надо или снизить цену (что на мой взгляд будет лучшим вариантом), или повысить комфорт (что для пригородной электрички как-то не уместно). Жду ответа. Заранее благодарен. Павел Луценко
  Відповідь: Повідомляємо, що електропоїзд підвищеного комфорту № 864/863 Миронівка - Київ обслуговується провідниками пасажирських вагонів, в проїзному документі вказується номер вагону і місце, вартість перевезення пасажирів обчислюється по пасажирському тарифу, тому від ст. Стугна до ст. Київ - Пасажирський вартість проїзду становить 7 грн. 46 коп. Продаж проїзних документів на електропоїзди підвищеного комфорту розпочинається за 10 діб до відправлення поїзда. Посадка пасажирів на зупиночних платформах, де відсутні квиткові каси далекого сполучення, дозволяється за наявності вільних місць до штабного вагону, оформлення проїзду проводить тільки бригадир провідників
1... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 ...640