This version of the page http://dom.lviv.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-14. The original page over time could change.
житло :: оренда квартир у Львові

dom.lviv.ua - Львов аренда квартир посуточно, квартиры посуточно во Львове, гостиницы во Львове, Львов экскурсии, аренда квартир во Львове

 

Подобова оренда квартир у Львові, готелі, екскурсії

Ярослав: +38 0975542272,   Ірина: +38 0677778522,   тел./факс: 8 (032) 2755422,   інтернет-замовлення
оренда квартир у Львові
1однокімнатні квартири
2двокімнатні квартири
3трикімнатні квартири
4чотирикімнатні квартири
*будинки
 
інше
*готелі
*екскурсії по Львову, національні iсторичні спадщини у Львовi, мистецтво й ремесла у Львовi
тощо
 
умови оренди
Про оренду квартир
Принцип оплати проживання
Бронювання квартири
Поселення в квартиру
Оплата подобової оренди
Квартира на декілька годин
Виселення з квартири
Звітні документи
Безготівковий розрахунок
Гарантії надання послуги
Безпека проживання
Документи як завдаток
Грошовий завдаток
житло
ОРЕНДА КВАРТИР У ЛЬВОВІ

Подобова оренда квартири у Львові - надійний спосіб розміщення на проживання під час відпустки або відрядження. Винайняти квартиру у Львові Вам допоможе наша компанія. Якщо бути точним, то це не компанія, а група людей, у яких є своя нерухомість у м. Львів. Ми здаємо в оренду для Вас наявні в нас квартири. Таким чином, наші послуги є набагато дешевшими, ніж посередницькі послуги будь-яких агентств нерухомості.

Ми надамо гарантії, привеземо з вокзалу або аеропорту, надамо додаткові послуги, які Вам будуть необхідні! Подобова оренда квартир - це наш профіль! Працюючи на ринку подобової оренди, ми вибрали для Вас тільки кращі квартири в місті. Ці квартири мають все необхідне для Вашого комфортного проживання. Орендовані квартири у Львові завжди в ідеальному стані й готові прийняти Вас у будь-який час доби!

Подобові квартири вигідно відрізняються від готелів, насамперед ціною. При оренді квартир подобово Ви платите тільки за квартиру, а не за кількість спальних місць. І якщо в готелі Ви заплатите різну ціну при розміщенні одного й двох чоловік, то при оренді квартир не важлива кількість проживаючих. Ціна на квартиру не залежить від кількості людей, що проживають. Дуже вигідно приїжджати у Львів родиною й зупинятися не в міні-готелях, не в готелях, а саме у квартирах, що винаймаються подобово. Апартаменти оснащені всім необхідним для комфортного проживання. Сервіс може бути такий же, як у готелях. Ми завжди готові йти назустріч Вам і надавати широкий спектр послуг.
У зазначену вартість оренди квартири входить зустріч на залізничному вокзалі, автовокзалі або в аеропорту.


Більшість подобових квартир, розташовані в центрі Львова. Квартири на проспекті Свободи, проспекті Шевченка - це гарний вибір для людей, що бажають відпочити з комфортом і відчути себе в самому центрі історичної частини Львова.
Подобова оренда квартир у Львові - це вигідно в першу чергу для наших клієнтів. Через дефіцит готелів і дуже високі ціни у центрі міста кращим виходом є, без сумніву, оренда квартир подобово.

Подобова оренда квартир - популярний бізнес. Багато фірм пропонують великий вибір квартир і міні-готелів у Львові, однак, звичайне співвідношення ціна/якість завжди сильно завищена у бік ціни, хоча розташування й стан помешкання залишає бажати кращого. Більшість же пропонованих нами квартир і апартаментів розташовані в історичному центрі міста. Вам буде приємно побачити недалеко від Вашої квартири який-небудь історичний пам'ятник.
Якщо Вашим пріоритетом є сучасний стиль і комфорт у сполученні із класикою, то, ми впевнені, Ви зможете зняти квартиру в нас, зробивши правильний вибір з багатого переліку запропонованих нами квартир.

• оренда однокімнатних квартир
• оренда двокімнатних квартир
• оренда трикімнатних квартир
• оренда чотирикімнатних квартир
• оренда будинків
• готелі


Дізнайтесь про наші пропозиції додатково:
Ярослав: +38 0975542272, Ірина: +38 0677778522,
тел./факс: 8 (032) 2755422, інтернет-форма


 



Наша кнопка:


© 2007   developed by OOHFIRO