This version of the page http://price.ua/firm.php?fid=837 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-13. The original page over time could change.
Фирма PanicPrice.com.ua – адрес, телефон, скачать прайс, цены на товары – Price.ua
   Сервисы

Мультипоиск
Информация о компании Версия для печати
Компания

PanicPrice.com.ua 

Телефоны (044) 592-17-73 - многоканальный 
Город Киев 
Адрес  
Район  
Время работы пн. - пт: 9:00-20:00; сб. 10:00-14:00 
e-mail Отправить сообщение
ICQ  
www panicprice.com.ua
Доставка Есть   Подробнее
Кредит Есть   Подробнее
Карта проезда Нет
Количество товаров 25164 
Прайс-лист Смотреть


Статистика отзывов о фирме: "PanicPrice.com.ua" Добавить свой отзыв
Отзыв 3 месяца 6 месяцев Все время
Позитив 1 3 6
Нейтральный 1 3 3
Негатив 4 11 21
Всего 6 17 30
Средний балл 2.31
2.37
2.29


   Отзывы пользователей о фирме "PanicPrice.com.ua"

25.07.2008 нКЕЙЯЮ дНМЕЖЭЙХИ г.Донецк
Отзывы данного пользователя Зарегистрирован: 22.11.2007

Продавец: PanicPrice.com.ua Удобство заказа:
Название покупки: Монитор DELL 2208 WFPВремя доставки
Дата покупки: 18.07.2008
Понравилось: Рівень спілкування з менеджером (Богдан), його обов'язковість (для першого спілкування), ввічливість, бажання сприяти купівлі, але не спонукати до неї (надання знижки), готовність відповісти на усі питання, цінова політика фірми. Кроки на зустріч
Не понравилось: Затримка доставки на кілька днів. Невміння менеджера працювати у форс-мажорних обставинах (починає ніби ховатися від клієнта). Погана координація дій людей, що відповідають за різні етапи оборудки. Зарозумілість керівника проекту. Відсутність відкритої юр

Отзыв:
Це була моя перша оборудка, яку вирішив здійснити через І-нет. Обрав за вигідною ціною монітор для друга. Повністю сподобався увесь етап переговорів про оборудку. Богдан молодець, зробив знижку, хай невелику, але теж приємно. Домовилися про візуальну перевірку товару перед відправленням. На випадок його пошкодження перевізником, претензії висувалися б саме йому. Менеджер неодноразово й з зацікавленістю сам передзвонював з цих питань. Контактував з іншими менеджерами компанії, що залишили позитивні враження від спілкування та рівня можливих домовленостей, вони навіть намагалися допомогти своєму колезі. Але, далі починають відбуватися незрозумілі речі. Якщо менеджер, обіцяє після оплати у першій половині дня у п'ятницю здійснити відправлення у суботу, а в вечорі суботи, за моїм дзвінком, не досить впевнено говорить, що відправлять у понеділок, то це починає непокоїти, адже гроші вже на рахунку за передньою оплатою. Хоч бувають різні ситуації. А коли у понеділок товар не відправляється, менеджер вибачається, а тим часом починається листування з керівником проекту, що пояснює причину затримки, яка для мене, як для покупця не є об'єктивною (ніби зникнення людини-відправника, то проблеми клієнта, а не самої фірми), а потім увесь вівторок менеджер ховається, а керівник починає грати у електронний пінг-понг, то на ранок середи вже суттєво замислюєшся, а чи справді та фірма існує й як тепер повернути мої гроші? Кому висувати претензії, за якою адресою? Крім того, ближче до півдня усе ж таки надходить повідомлення на телефон про те, що товар відправлено у вівторок, а менеджер, годиною раніше, електронною поштою повідомляє, що відправлено у середу (сьогодні), то питання хто, кому, що і у який спосіб передає? Добре, що є невеликий досвід у цих питаннях, а не всі ж знають, що улюблений вами «Автолюкс», за зберігання понад добу, починає нараховувати штрафні. Я одразу туди зателефонував, але то вже інша історія… Монітор одержали й до товару поки претензій не має. Але на тлі усього перебігу подій, забули про домовленість щодо візуального обстеження товару на предмет комплектації та цілісності пластикових деталей та комплектуючих товару. Дуже не подобається зарозумілість керівника проекту, який у відповідальний момент починає грати у "дурника" (усе листування збережено й може бути пред'явлене), ніби він не розуміє усієї ситуації, яка була склалася. Можливо, я опинився у незручний час у незручному місці, але створено таки незручності саме мені. Радий, що усе закінчилося добре, але не думаю, що без суттєвої реорганізації діяльності фірми можливий подальший розвиток фірми. Про це свідчить й той факт, що у Донецьку раніше було представництво, але тепер воно зникло.

Ответ ПРОДАВЦА: Ответить
НЕТ ОТВЕТА


24.07.2008 guchi г.Днепропетровск
Отзывы данного пользователя Зарегистрирован: 02.11.2007

Продавец: PanicPrice.com.ua Удобство заказа:
Название покупки: видеошлюз planet Уровень персонала:
Дата покупки: 18.07.2008Время доставки
Понравилось: -
Не понравилось: потратил время на этот магазин впустую

Отзыв:
в четверг сказали что товар есть, но по скольку из днепропетровска, то сказали звонить в "филиал" в днепре. в "филиале" в днепре сказали ничего не знаем, заказывайте через сайт. Заказал через сайт. Никто не звонит, письма не пишут. Подождал до следующего дня, обратился в киевский офис, те направили опять в днепропетровский "филиал". В итоге оказалось товара нет в наличии.

Ответ ПРОДАВЦА: Ответить
НЕТ ОТВЕТА


16.07.2008 webjema г.Киев
Отзывы данного пользователя Зарегистрирован: 16.07.2008

Продавец: PanicPrice.com.ua Удобство заказа:
Название покупки: Адаптер USB D-Link DWA-140 Pre N Уровень персонала:
Дата покупки: 16.06.2008
Понравилось: Пока ничего не понравилось
Не понравилось: Сервис работы с клиентами

Отзыв:
К сожалению вынужден оставить негативный отзыв о киевском филиале. Заказывал 2 адаптера, оплата по WebMoney. Договорились с менеджером, что доставка будет до обеда. Сразу же оплатил - жду звонка. В обед стал звонить менеджеру. ЧАС дозванивался к нужному мне менеджеру. Как дозвонился мне сказали что денег нет =) По всем вопросам к бухгалтеру Андрею. Бухгалтер сказал что ЕЩЕ НЕ ПРОВЕРЯЛ КОШЕЛЕК!!!!!! Из-за этого доставить смогут только поздно вечером, что меня не устраивает. Вот так из-за халатности бухгалтера страдает клиент. Удачной работы.

Ответ ПРОДАВЦА: Ответить
НЕТ ОТВЕТА


10.06.2008 and27 г.Одесса
Отзывы данного пользователя Зарегистрирован: 11.04.2008

Продавец: PanicPrice.com.ua Удобство заказа:
Название покупки: HDMI кабель Уровень персонала:
Дата покупки: 06.06.2008Время доставки
Понравилось: большой ассортимент товара, низкие цены
Не понравилось: одесский филиал пытается заработать доп. деньги на доставке товара объясняя это тем что 30гр это доставка перевозчиком ( :) реально от 8-11 гр) и накручивают еще 10 гр для одесской доставки

Отзыв:
я думаю надо обратить внимание руководства фирмы на чистоплотность одесских менеджеров

Ответ ПРОДАВЦА: Ответить
НЕТ ОТВЕТА


10.06.2008 Kost г.Одесса
Отзывы данного пользователя Зарегистрирован: 06.06.2008

Продавец: PanicPrice.com.ua Удобство заказа:
Название покупки: Видеокарта PCI-E nVidia GeForce 8800GT 512 Mb DDR3 256 bit Zotac (ZT-88TES3P-FCP) Уровень персонала:
Дата покупки: 06.05.2008Время доставки
Понравилось: На момент покупки цена, наличие представительства в Одессе.
Не понравилось: Видеокарта оказалась нерабочей. Менеджер настоял что бы я самостоятельно протестировал видеокарту на разных компьютерах да бы убедится в ее неисправности прежде чем отправить сервис ко мне.... Доставка суммируется (по Киеву + по Одессе).

Отзыв:
28 числа видеокарту забрала служба сервиса, когда вернут и с каким результатом, пока не известно... Месяц простаивает новый компьютер. Цена на видеокарту за это время уже упала на 150 - 200 грн... Последняя надежда, что сервис себя проявит более положительно, вернут рабочую карту и не заставят очень долго ждать. Но это пока надежда. Как будут результаты обязательно сообщу.

Ответ ПРОДАВЦА: Ответить
НЕТ ОТВЕТА

7
страницы
7
страницы