This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=552 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-12. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  07.05.2007 12:34:12 Борис
  Інше
  Доброго дня! Скажіть, будь ласка, скільки коштує квиток на поїзд №14 Харків-Ужгород до Львова, а також на поїзд Харків-Трускавець до Львова в плацкартних і купе вагонах? Заздалегідь дякую!
  Відповідь: Станом на 07.05.2007 р. вартість проїзду від Харкова до Львова поїздами № 13/14 Харків-Ужгород та № 115 Харків-Трускавець однакова: у купейному вагоні - 104,91 грн, у плацкартному вагоні - 71,92 грн.

  07.05.2007 12:33:36
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Нещодавно їздила до Одеси на потязі Харків-Одеса та дізналася про нововведення стосовно серветок, які включаються до пакету з білизною.Через 2 дні потому у потязі 064 сполученням Київ-Харків мені видали розірваний пакет з білизною без серветок. Коли я спитала у провідника про серверки, то отримала зовсім неввічливу відповідь. І це у фірмовому потязі, який прямує до столиці!!!
  Відповідь: Інформуємо, що відповідно до п.3.1.8. "Інструкції провіднику пасажирських вагонів ЦЛ-0038", у вагонах зі спальними місцями (крім СВ) комплект постільних речей "складається із матраца з чохлом, подушки, ковдри літньої (покривала) або ковдри зимової і окремо у запломбованому чохлі комплекту постільної білизни (2 простирадла, 1 наволочка, 1 рушник); в альтернативний комплект включаються додаткові предмети - мило з мильницею, ароматизовані серветки тощо". У поїздах формування Південної залізниці, у тому числі поїзді № 63/64 Харків-Київ, у купейних та плацкартних вагонах пасажирам надається звичайний комплект білизни (а саме, що складається з 2 простирадел, 1 наволочки, 1 рушника), альтернативний комплект білизни не пропонується (до відома: на деяких інших залізницях існує практика надання у користування альтернативних комплектів білизни, що включають, зокрема, серветки). За Вашим бажанням, за додаткову плату, Ви можете придбати окремо набори для гігієни. З питання обслуговування у поїзді № 59/60 Харків-Одеса повідомляємо, що даний поїзд є формування Одеської залізниці. Щодо неналежного обслуговування Вас провідниками пасажирських вагонів поїзда № 64 Київ-Харків, для проведення більш детального рослідування, Ви можете письмово звернутися за адресою: Пасажирська служба Південної залізниці, вул.Червоноармійська,7, м.Харків, 61052, з наданням проїзного документу та інформації стосовно дати проїзду, номеру вагона і місця, зворотньої адреси, П.І.Б. та ін.

  07.05.2007 10:37:11 Роман
  Зміни графіка руху
  КОЛИ БУДЕ ВИВІШЕНО ЛІТНИЙ РОЗКЛАД ПОСАЖИРСЬКИХ ПОЇЗДІВ ДО КРИМУ? вЖЕ СЕРЕДИНА ТРАВНЯ, ЛЮДИ ПЛАНУЮТЬ ПОЇЗДКИ, А РОЗКЛАДУ НЕМА
  Відповідь: Шановний Романе Олександровичу! Згідно п.2.3 Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, інформація про зміни згідно з новим розкладом руху вивішується адміністрацією пунктів продажу проїзних документів за 45 днів до запровадження нового розкладу руху, а в добу його введення (27.05.2007 року) вивішується новий розклад руху поїздів замість старого. На теперішній час на вокзалі ст. Феодосія при надходженні телеграм про зміни розкладу руху поїздів при переході на новий графік руху вивішується відповідна інформація, а також в наявності оголошення про введення нового розкладу руху поїздів з 27.05.2007 року. З повагою, старший інспектор І.Кириченко.

  07.05.2007 10:33:39 Янчевський
  Інше
  До березня 2007 року закупівля послуг щодо перевезення груп дітей залізничним транспортом відповідно до п.3 ст.2 Закону України “Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (далі- Закон) здійснювалась без застосування передбачених цим Законом процедур. Починаючи з 12.03.07р. “послуги щодо перевезення залізничним транспортом” у переліку товарів, робіт та послуг, які не закуповують через процедуру торгів, змінено на “користування залізничними коліями”. Чи однакові за змістом ці поняття?
  Відповідь: Закон України від 22.02.2000 №1490-Ш "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" з урахуванням змін, внесенних Законом україни "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти " від 01.12. 2007 № 424-У встановлює правові та економічні засади здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за рахунок державних коштів. Метою цього Закону є створення конкурентного середовища у сфері державних закупівель. Ви, як фізична особа, не відноситесь до розпорядників державних коштів і тому на Вас вищеназваний Закон не розповсюджується.

  07.05.2007 10:09:13 Руслан
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день! Вот по телевизору сказали, что в УЗ пришли толковые специалисты... менеджеры... Я проживаю в Фастове. Передвигаюсь всегда на личном автомобиле. Но сейчас автомобиль в ремонте. И, естественно, приходится пользоваться услугами УЗ. Объясните, почему прийдя в кассы пригородных поездов, мне отвечают, что билеты на электропоезд повышенного комфорта, продают в центральном вокзале?! Ладно! До отхода еще 25 мин... Очереди в кассы поездов дальнего следования еще те! Одна касса закрылась почти "перед носом": перевыв!!! ГДЕ! на вокзале??? Ладно! Во второй кассе я уже попросился без очереди объясняя что электропоезд вот-вот уйдет... Но мне билет не продали... ПАСПОРТ потребовали! Это из Киева в Фастов??? На электричку??? Я за 5 грн, которые дал проводнику, все же доехал... А вогоны пустые!!! Вам, толковым менеджерам, не кажеться что Вы просто теряете деньги??? И второе! На выходе станции Караваевы дачи, меня остановили на турнекете и потребовали предъявить билет! Уважаемые! А если бы я его выкинул? НИ ГДЕ! Я все пересмотрел, на станции Фастов не сказанно, что бы я сохронял билет до выхода за тереторию УЗ!!! Если уж вводите новшества, то будте добры, сделайте все, для того, что бы информация была доступной!
  Відповідь: Повідомляємо, що продаж іменних проїзних документів на електропоїзда підвищеного комфорту проводяться всіма касами Центрального та Південного вокзалів станції Київ-Пасажирський, а також виділені окремі каси на Центральному вокзалі №10,11,12. Згідно технологічного процесу роботи вокзалу станції Київ-Пасажирський продаж проїзних документів припиняється за 15 хв. до відправлення поїзда, про що пасажирів інформують засобами гучномовного зв’язку. Згідно “Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України” п.2.38: “оформлення проїзних документів здійснюється після пред’явлення паспорта чи іншого документа, який засвідчує особу або їх ксерокопій”, а також п.32.21: “До закінчення поїздки пасажир повинен зберігати проїзний документ і пред’являти його за вимогою осіб, які здійснюють контроль, у т.ч. станції призначення пасажира”, та п.32.32: ” …контроль за наявністю та дією квитків може також здійснюватись через автоматизовані засоби контролю (турнікетні системи), у т.ч. при вході (виході) до (з) вагона чи на (з) перон (у)”. Одночасно повідомляємо, що у всіх електропоїздах підвищеного комфорту по диктофону періодично надається інформація про витяги з цих Правил. На вокзалі станції Фастів на інформаційних стендах (у Центральному приміщенні та Приміському залі) знаходиться необхідна інформація для пасажирів.

  07.05.2007 10:01:52 Александра
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажите пожалуйста , во всех ли поездах имеются мягкие вагоны? Эти купе насчитывают сколько мест? Вы меня отослали к правилам, которые я знаю, но мягкий вагон и СВ -это одно и тоже или разное? Мне сказали , что в мягком купе 2 или три места. Поясните пожалуйста.Как можно купить места в мягком купе. если их нет? Меня бы устроило купе, с 2 местами. Заранее благодарна за ответ.
  Відповідь: Шановна пані Олександро! Дійсно, вагони СВ (м"які, люкс) бувають як двомісними, так і тримісними. Для надання грунтовної відповіді прохання уточнити маршрут слідування. Посилання на відповідні пункти Правил були надані у відповідь на Ваше звернення "Никто толком мне ничего не говорит и нигде никаких правил я найти не могу, которые бы запрещали илиразрешали это." З повагою ст.інспектор Л. Кускова

  07.05.2007 09:56:07 Василий
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  6 мая 2007 года при покупке билета в предварительных кассах на 15 июня на поезд №26 Одесса - Львов мне и моему приятелю было отказано в приобретении 2-х нижних мест в одном купе БЕЗ ВСЯКОЙ ЛЕГИТИВНОЙ мотивации. Подскажите, пожалуйста, правильно ли действовал кассир?
  Відповідь: На підставі п. 2.51 діючих “Правил перевезень пасажирів…” у разі надання одному пасажиру проїзних документів для двох та більше осіб квитковий касир оформляє, як правило, рівну кількість верхніх і нижніх місць. Виняток може бути зроблений інвалідам, особам похилого віку, хворим, пасажирам з дітьми.

  07.05.2007 09:47:42 Андрей
  Інше
  Пожалуйста сообщите цены за проезд по маршру Одесса - Берлин
  Відповідь: Стоимость проездного документа по маршруту Одесса-Берлин составляет 800,0грн. При оформлении в международной билетной кассе проезда по данному маршруту в направлении “туда” и “обратно” стоимость 2-х билетов будет составлять 980,0грн.

  07.05.2007 08:50:30 Євгенія
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Я хотіла би дізнатися, яким поїздом я можу відправити конверт за допомогою послуги "Експрес-пошта" з Полтави на Київ, коли поїзд відправляється з Полтави, коли прибуває в Київ
  Відповідь: Інформуємо, що з метою відправлення конверту Ви можете скористатися послугою "Експрес-передачі" будь-яким поїздом формування Південної залізниці, який прямує у межах України. Стосовно розкладу руху поїздів необхідну інформацію можна отримати за телефоном довідкового бюро вокзалу Полтава-Південна (8 0532) 51-20-00.

  07.05.2007 00:10:43 Оксана
  Інше
  Скажіть будь ласка, чи можна доїхати поїздом 007 Київ-Відень із Києва до Чопа і потім тим самим поїздом із Чопа в Кошіце (Словаччина), але з окремими квитками? І чи можливо проїхати із Чопа на Словаччину поїздом і яким?
  Відповідь: Шановна Оксано! Якщо Ви плануєте здійснювати поїздку до станції Кошіце, Ви повинні замовляти квиток на весь шлях прямування. Продаж квитків на міжнародні поїзди для проїзду територією України може здійснюватись, але тільки за 12 годин до відправлення поїзда. Від станції Чоп до станції Чієрна курсують поїзди: №8865 відправленням із Чопа 21.00, прибуття в Чієрну - 20.15; №8863 відправленям із Чопа 11.37, прибуття в Чієрну - 10.52; №8861 відправленням із Чопа 3.10, прибуття в Чієрну - 2.25
1... 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 ...637