This version of the page http://portal.lviv.ua/pohljad/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-12. The original page over time could change.
Новий Погляд / ЛЬВІВ / proUA.com
Зробити стартовою | На головну | Контакти  
      
Новий Погляд
06 червня 2008
 Доктор за гратами. Та чи надовго?

Власника мережі львівських аптек «Доктор» Зеновія Доктора у четвер, 5 червня, затримали співробітники ГУ МВС України у Львівській області.

детальніше
 Втрачені діти

Побачити фото зниклих дітей можна лише у райвідділах міліції. На ширше інформування у держави банально немає грошей.

детальніше
 Росія ставить Україні ультиматум

Або ми дружимо з НАТО, або з Федерацією. Іншого не дано.

детальніше
 Три крапки... І чесно

Сьогодні газета „Новий Погляд” починає друкувати розсекречені архіви московських „енкаведистів” (чит. с. 13). Автор цих рядків, почавши читати розсекречений текст, мало не дав дуба. „ОУН – це Дніпропетровськ, Кривий Ріг... Як часто ми помиляємося, думаючи, що робимо все і правильно.

детальніше
 На Шпитальній вже не торгуватимуть

Торгівлю на вулиці Шпитальній, що межує з Краківським ринком, з початку місяця припинила міська влада. За словами голови Галицької райадміністрації Ірини Маруняк, підприємці не мали дозволів торгувати на вулиці і майже 10 років працювали без відповідних дозволів.

детальніше
 Скандал довкола заповідника

Архітектори звинувачують управління охорони історичної спадщини Львівської міської ради у „кишеньковості” та „вставлянні палок у колеса”.

детальніше
 Мовчання Садового

Вже через тиждень, у четвер 12 червня, міський голова Львова звітуватиме про свою роботу. Хоча уникнути відкритого спілкування із львівською пресою Андрію Садовому вдається вже два з половиною роки, утекти від мешканців зажди можна через «чорний» хід чи показати їм середнього пальця, а от на пленарному засіданні міської ради бодай раз на рік виступати таки доводиться.

детальніше
 Літо! Сонце! Море! Пляж!..

Нарешті прийшло до нас літо, а в кожного з нас спалахнуло неабияке бажання поїхати відпочити. Кожен туристичний сезон відкриває нові напрямки та цікавинки. Але що обрати? Взявши в руки географічну карту, ви розгубилися між екскурсійною Європою та пляжним середземномор’ям? «Новий погляд» спробує зорієнтувати вас та допоможе зробити правильний вибір!

детальніше
 Хвороба Лайма або Як вберегтися від „поцілунку” кліща?

З приходом довгоочікуваних сонячних днів у багатьох із нас прокинулось непоборне бажання відпочити та насолодитись єднанням із природою... Та кожному „окупанту” зеленої зони не варто забувати, що з першими промінцями сонця парки та ліси переповнюють численні любителі природи.

детальніше
 Розваги футбольних хуліганів

Бійки на українських стадіонах неодмінно стають предметом обговорення усієї України. Кадри з побиттям міліціонерами уболівальників на довгий час "поселяються" на екранах наших телевізорів. Інша справа - бійки перед грою. Ними засоби інформації цікавляться чомусь набагато рідше.

детальніше
 „Найкраще підготовлена до Євро-2008 збірна Португалії”

Відомий футбольний агент Шандор Варга про фаворитів першості.

детальніше
 Про Мирося, пиятику і «квас» від тещі

Як непросто ведеться людям, які підвладні прикрим звичкам. А ще важче тим, хто їх оточує. Про це несподівано для самого себе довідався такий собі Мирон із Замарстинова. Чоловік із давніх часів працював на львівському шкірзаводі. Тож завше мав і хліб, і на хліб, і до хліба.

детальніше
30 травня 2008
 Замість «Добробуту» постане готель

На місці відомого у Львові ринку «Добробут», що розташований у центрі міста, незабаром все-таки збудують фешенебельний готель. Про це повідомив 29 травня під час спеціалізованого семінару - економічної місії австрійських компаній Євро-2012 - будівництво та інфраструктура", перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П`ятак.

детальніше
 Свято радості та одвічної надії

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Напевно, саме в цей день кожен із нас мимоволі замислюється над долею дітей, які поруч. Так часто ми забуваємо, що малеча також має свої турботи та потреби, хоча саме в них воліємо бачити здійснення своїх мрій та сподівань.

детальніше
 Луценка проведуть по криміналу

Генеральна прокуратура України взялася за кримінальну справу проти міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка. Розслідування стосується нібито зловживання чиновника службовим становищем та нецільового використання державних коштів.

детальніше
 У Львові буде вулиця Братуня?

Депутат Львівської міської ради Зеновій Сірик у четвер, 29 травня, виступив на сесії міськради із пропозицією назвати одну з львівських вулиць іменем засновника «Товариства Лева», народного депутата Ростислава Братуня.

детальніше
 Личаків інвентаризують

Українці разом із поляками займатимуться інвентаризацією Личаківського цвинтаря. Ідея інвентаризації належить польській стороні, яка й фінансуватиме проект.

детальніше
 Податкова зацікавилася таксі

Відтепер усі таксисти Львова зобов’язані легалізувати свій бізнес. Цього вимагає Державна податкова інспекція у місті, яка здійснюватиме постійні перевірки та контроль над таксоперевізниками.

детальніше
 Трамваїв побільшає

Львів купить у Німеччини ще 11 вживаних трамваїв вартістю 5 мільйонів 250 тисяч гривень. Таке рішення прийняли у четвер, 28 травня, під час сесії депутати ЛМР.

детальніше
 «Садовий поводиться з людьми, як із сміттям»

Міський депутат Роман Андрусишин про своє поновлення на роботі та нехлюйство мера.

детальніше
 Трагедія у Білогорщі

"Коли вже впала на землю, у світлі фар автомобіля, що тікав із місця ДТП, побачила, що в мене вище коліна відірвана ліва нога і з рани фонтаном б’є кров"

детальніше
 Смертельна карусель

Нещодавні трагічні випадки в парках культури Луганська та Харкова, коли під час атракційних розваг загинуло декілька осіб, змусили здригнутися усе українське суспільство.

детальніше
 Галицька гобітанія

Неподалік Львова розміщені залишки прадавнього слов`янського міста, якому понад тисячу років.

детальніше
 Що з тобою сталось? Запитання через 63 роки

Я міг би й не отримати цього листа. Взагалі - те, що я отримав його, можна назвати випадком, майже дивом: як же, висланий на адресу, за якою ми жили ще до війни, після війни вже ні.

детальніше
 Аушвіц сьогодні

Пам’ятаю, одного разу, коли я була десь у шостому класі, мені до рук потрапила книжка, у якій були вміщені спогади тих, хто пережив нацистські концтабори. Страшні історії, неймовірні перипетії, смерті, життя, знущання і любов у Дахау, Саласпілсі, Константинуві, Маутхаузені...

детальніше
 „Я можу робити речі, які не вміє робити ніхто”

Катя Чілі є однією з-поміж тих небагатьох українських виконавців, які, пішовши зі сцени, зуміли на неї повернутися знову. Хоча її дуже рідко можна побачити на телебаченні, вона не так часто виступає, проте і далі творить музику, випускає альбоми і залишається „на плаву” в українському шоу-бізнесі.

детальніше
 Спецзавдання Кононова

Львівські "Карпати" продали донецькому "Шахтареві" Миколу Іщенка, а керування командою довірили маловідомому білорусові Олегу Кононову. Продаж захисника керівництво „зелено-білих” мотивували бажанням допомогти тому зростати. А ось мотивація із призначенням тренера звучить дивно.

детальніше
 Про бульбу, сусідів і день трудящих

Цю історію розповіла мені подруга Оля, з якою ми вже близько двадцяти років дружимо. Якби не факт такої довгої дружби – їй-богу, не повірила б у те, що такі чудеса трапляються.

детальніше
16 травня 2008
 Смерть від голоду

Дика трагедія відбулася в селі Повергів Миколаївського району: у багатодітній родині 31-річної Катерини Мороз і 41-річного, неодноразово судженого, Романа Солонинки від ...голоду померла дев`ятимісячна донька Надійка.

детальніше
 „Євроготель” з багатьма невідомими

У міській раді знову виник „любовний” трикутник: громада Львова, міський голова і депутати

детальніше
 Верховну Раду знову відняло

До вчорашнього вечора голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк так і не змусив народних депутатів запрацювати. Після кількаденних консультацій і торгів між політичними силами пленарне засідання Ради закрили, не розпочавши.

детальніше
 Європа проти!

Угоду про малий прикордонний рух між Польщею та Україною Єврокомісія повернули на доопрацювання.

детальніше
 Ціна не за якість

Чергове зростання ціни на проїзд у міських маршрутках практично не викликало ажіотажу серед львів’ян. При нагадуванні водія про збільшення ціни на проїзд люди покірно додають решту.

детальніше
 Львівська дитяча залізниця відкрила 57-й сезон

Львівська дитяча залізниця урочисто відкрила свій черговий сезон 11 травня. Цього року спробують себе у ролі машиністів, стрілочників, ревізорів, начальників станцій, чергових по станції, провідників чи помічників машиністів 470 львівських школярів із понад 20 шкіл міста.

детальніше
 Львів святкуватиме Міжнародний день музеїв

У Львові 17 травня ранку до ночі відбуватиметься низка культурно-мистецьких заходів із нагоди Міжнародного дня музеїв. Задля зручності львів’ян графік руху львівських трамваїв та тролейбусів у цей день розширять до першої години ночі. Саме до цієї години працюватимуть львівські музеї.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Lviv.proUA.com є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.