This version of the page http://icps.com.ua/news.html?id=43 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-12. The original page over time could change.
МЦПД -=- Про Центр . Новини . Нова інтернет-домівка МЦПД



[ реклама на сайті ]

Нова інтернет-домівка МЦПД

27 листопада 2003 року

Інтернет-представництво Міжнародного центру перспективних досліджень змінило своє обличчя. Відтепер за адресою http://www.icps.kiev.ua/ відвідувачі побачать оновлений дизайн інтернет-сторінки Центру. Разом зі зміною зовнішнього вигляду на відвідувачів чекає поліпшена навігація, швидший пошук потрібної інформації та легший доступ до публікацій МЦПД

Зручний доступ до популярних матеріалів

Розробляючи нову структуру, ми прагнули полегшити доступ відвідувачів до найбільш популярних розділів сайту. Для цього ми проаналізували статистику відвідування і визначили сторінки, які користуються найбільшою популярністю серед відвідувачів. З-поміж таких сторінок, зокрема, архів публікацій "Квартальних передбачень" і "Вісника Центру", сторінки макроекономічного прогнозу та матеріали бібліотеки. Відтепер дістатися з головної сторінки до найпопулярніших сторінок веб-сайту можна за один дотик.

Більше аналітичної інформації від МЦПД

До уваги відвідувачів сайту тепер представлено ширше коло аналітичної інформації. Відкрито новий розділ "Аналітика", у якому стисло подається інформація останнього числа "Квартальних передбачень" разом із статистичною таблицею та прогнозом основних українських макроекономічних показників. Розділ також міститиме аналітичні статті експертів МЦПД з актуальних питань економіки та політики, який ми плануємо постійно доповнювати актуальною аналітикою.

Більше інформації про Центр

Ми подбали про ширше висвітлення діяльності МЦПД. На головній сторінці представлено інформацію про поточні проекти та новини Центру. Нові розділи веб-сайту містять більше інформації про МЦПД, його працівників, діяльність у різних сферах досліджень і поширення досвіду аналізу політики. Діяльності МЦПД присвячено також окремий розділ бібліотеки, який містить матеріали досліджень Центру, звіти з проектів і приклади аналітичних документів, розроблених нашими експертами. Бібліотеку представлено у вигляді зручного структурованого каталога, у якому відвідувачі швидше знайдуть документи з цікавої їм тематики та інформацію про останні надходження матеріалів.

Поліпшена взаємодія з передплатниками

Для майбутніх передплатників публікацій Центру розроблено нову форму замовлення публікацій. З усього переліку публікацій МЦПД відвідувач має можливість вибрати потрібні йому публікації та замовити їх на термін від трьох місяців до одного року. За бажанням, він отримає електронну або друковану копію, має можливість замовити і україномовну, і англомовну версію публікації. Оплатити придбання окремих публікацій або оформлення передплати можна, як і доти, за допомогою платіжної карти, завдяки інтеґрованому в сайт інтернет-магазину.

Відвідувачі сайту також мають можливість підписатися на розсилання нових надходжень на сайт, таким чином вони будуть поінформовані електронною поштою про появу нових платних і безплатних публікацій, презентацій, аналітичних документів та інших продуктів Центру.


Інтернет-сторінку МЦПД створено 1999 року, вперше оновлено дизайн 2001 року. Упродовж останніх 12 місяців сторінку відвідало близько 30 тисяч користувачів з понад 130 країн світу.


Також дивіться:
20 травня 2008 року   Навчання з філантропії
20 квітня 2008 року   Два числа журналу “Государственное управление в переходных экономиках”
17 грудня 2007 року   Іспанія–Україна: перспективи партнерства
23 листопада 2007 року   Віра Нанівська – у сотні найвпливовіших жінок України
16 липня 2007 року   Круглий стіл “Уроки демократії: світовий досвід для України”
12 липня 2007 року   Круглий стіл „Проблеми культурної політики”
22 червня 2007 року   Обговорення результатів дослідження “Реформи, бізнес і політика”

 
 
Новини Центру
1 липня 2008 року

Споживчі настрої у крутому піке

20 травня 2008 року

Навчання з філантропії

Архiв новин »»


 




Адреса: вул. Пимоненка, 13a (вхід з вул. Студентської), Київ, 04050
E-mail:
Телефони: (044) 484-4400, 484-4401
Факс: (044) 484-4402

Дизайн:
Програмування:
Iгор Тимошенко