This version of the page http://www.ufl.ua/ua/24/39 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-11. The original page over time could change.
Статті | Обираемо квіти в подарунок | Доставка квітів по Київ, Україна та світу.
Доставка квітів: по Києву / по Україні / по СНД / по світу
UFL / Статті / Обираемо квіти в подарунок

Обираемо квіти в подарунок

Поза сумнівом, кожен з нас, хоч раз в житті, дарував комусь квіти і отримував їх в подарунок. Отримувати квіти в подарунок і дарувати їх самому завжди приємно, вони радують очі та душу. Отримані в подарунок квіти можуть говорити не тільки про любов, а просто про прихильність людини до Вас і про його підвищену увагу. Квіти завжди були і є відмінним подарунком на День Народження, ювілей, весілля, різні святкування. А іноді навіть хочеться просто зробити близькій людині приємний подарунок і подарувати їй квіти. Але щоб створити людині свято, недостатньо просто подарувати їй будь-які квіти, треба уміти ще і правильно їх вибрати. Багато хто з Вас скаже, що тут немає ні чого складного, досить просто зайти до квіткового магазину і обрати квіти або замовити квіти з доставкою.  Звичайно, можна зробити і так, але думаю, що це думка людини, яка не звикла, вибирати сама або не знає, як це правильно зробити.

Підходів до вибору квітів дуже багато. Все залежить від мети, яку Ви переслідуєте, обираючи квіти в подарунок. В першу чергу квіти повинні сподобатися Вам, але не можна і забувати про те, чи любить ці квіти людина, якій Ви їх хочете подарувати. Ну а якщо Ви перший раз даруєте квіти  цій людині і не знаєте про його смаки. Що робити в цьому випадку? Звичайно, можна піти по легкому шляху і купити найдорожчі квіти. Адже багато хто думає, що найдорожчі квіти, поза сумнівом, і найкращі, подарувати їх буде солідно і престижно. Ця думка є невірною, адже в подарунку найголовніше доставити людині радість,  щастя, щоб подарований Вами букет не просто зайняв місце у вазі, а хоч би ненадовго зачіпив до глибини душі.

Звичайно, вибір квітів залежить, як вже згадувалося, від конкретного випадку, і так само від того кому Ви їх даруєте: улюбленій дівчині, жінці, батькам, чоловікам або начальникові. Звичайно, існує ряд певних правил , але кожен з них гідний окремої теми для розмови. Ми просто постараємося дати декілька важливих порад, які допоможуть Вам у будь-якому випадку при виборі квітів.   

Якщо Ви вирішили подарувати букет, неважливо якої він буде форми, краще всього виглядають букети, складені з квітів одного виду. У букеті з різних квітів головне -  поєднання кольору і його оформлення. Форма складання букета повністю залежить від польоту Вашої фантазії або фантазії професіонала, головне щоб виглядало красиво, як говориться, щоб костюмчик сидів. При виборі кольорової гами квітів необхідно відштовхуватися від конкретного випадку. Світлі тона більше підходять молодим дівчатам, жінкам краще дарувати квіти яскравих насичених тонів. Букети для представників сильної статі необхідно вибирати строгішої форми. Бажано обирати крупні квіти, вони краще виглядають в будь-якому букеті, так само цією порадою не можна нехтувати тим, хто любить дарувати в подарунок одну квітку. Букет, призначений для подарунка, повинен завжди бути в красивій спеціальній упаковці, що гармонує за кольоровоюною гамою з самими квітами.   

І найголовніше, даруєте квіти завжди від чистого серця, і тим самим принесете своїм рідним, близьким і друзям не тільки радість, а й крупицю щастя!   

 

   © UFL

 


Версія для друку

Вам достатньо цієї інформації?

Квіти та подарунки

  • Букети
  • Торти
  • Подарунки
  • Напої
  • Кімнатні рослини
  • Весільні букети
  • Композиції
  • Квіти
  • Індивідуальне замовлення
  • Освідчення в коханні
Термінова доставка квітів :)

Новини

  • 2008-05-23
    Квітковий салон UFL відкритий
  • 2008-02-05
    14 лютого - День Святого Валентина - День усіх закоханих
  • 2007-11-13
    Акція! Фотографія в момент вручення БЕЗКОШТОВНО

Статті

  • Квіткова мода

Голосування

Ви вже відвідали наш салон квітів?
Так
Планую відвідати
Зручніше робити замовлення в інтернеті
 
без перезавантаження сторінки

Іменіни:

9.25 Андрій