This version of the page http://www.ufl.ua/ua/24/38 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-11. The original page over time could change.
Статті | Прес-реліз квіткової служби | Доставка квітів по Київ, Україна та світу.
Доставка квітів: по Києву / по Україні / по СНД / по світу
UFL / Статті / Прес-реліз квіткової служби

Прес-реліз квіткової служби

Вітаємо Вас в українському інтернет-магазині доставки квітів UFL.UA   Любов з першого погляду, довіра з першої хвилини або просто Ви любите квіти, хочете зробити комусь по-справжньому шикарний подарунок або по гідності оформити сімейне або корпоративне свято, все це можливо разом з живими квітами. Ви можете доставити радість людям, що оточують Вас, які, поза сумнівом, запам'ятають про вашу увагу, і це сприятливо сприятиме розвитку ваших відносин.   У сучасному життєвому ритмі, часто, немає місця всяким дрібницям. Людина не завжди може знайти вільну хвилинку, щоб обрати букет, що подобається і власноруч подарувати його. Життя тече все швидше і швидше – і люди частіше замовляють товар через інтернет – можна подивитися, обрати і замовити його з доставкою на потрібну адресу.

Звернувшись до службу доставки квітів і подарунків українського інтернет - магазина квітів UFL Ви, поза сумнівом, зможете зробити незабутній подарунок своїм коханим, рідним, друзям і знайомим. Ми завжди прагнемо задовольняти Ваші побажання в підборі квіткових букетів на всі випадки життя. Завжди індивідуальний підхід дозволяє нам швидко знаходити оптимальні рішення, а досвід і професіоналізм - реалізувати будь-які Ваші ідеї.   Доставка квітів допоможе нагадати близькій людині не тільки про ваші відчуття, але і завоювати серце того, хто вам дійсно дорогий, а можна просто зробити приємні знаки уваги. Ви можете зробити замовлення найкрасивіших квітів і вишуканих букетів, вибрати кімнатні квіти і подарунки, представлені на нашому сайті.   Ми здійснюємо доставку квітів по всій Україні, крім того, можлива міжнародна доставка. Також  з  допомогою нашої служби можете вручити додатково обрані Вами подарунки і різні напої.

У нашому Інтернет - магазині можна придбати букети квітів як ті, що представлені на нашому сайті, так і зробити індивідуальне замовлення. Всі букети виконуються з використанням свіжих живих квітів, а виконання Вашого замовлення  відбувається в мінімальні терміни.   Наші Клієнти знають, наскільки професійно ми виконуємо нашу роботу і наскільки цінуємо їх довіру до компанії, за допомогою якої ви можете дарувати собі, близьким, друзям і знайомим незабутні хвилини радості і щастя.   Якщо Ви ще не стали одним з наших клієнтів, просто подивитеся на вишукані букети і композиції, які ми можемо Вам запропонувати.   Ми постійно піклуємося про поліпшення нашого сервісу. Наша служба доставки квітів і подарунків Інтернет - магазина UFL, на відміну від інших пропонує нашим клієнтам нову послугу – можливість робити замовлення на всій території України за рахунок нашої компанії, що набагато спрощує можливість замовлення поздоровлення з іншого міста.  

Номер прийому замовлень: 8-800-30-835-30 (8-800-30-UFL-30) Наша служба доставки квітів UFL була заснована в 2003 році в Києві. Нашими Послугами вже скористалися близько 5000 чоловік з 27 країн світу, серед них українці, росіяни, американці, німці, поляки, угорці, канадці та інші, доставлено більше 6000 букетів. В даний час обіг служби доставки квітів складає близько 100 000 грн. в місяць.

Ми даруємо радість щодня!


Версія для друку

Вам достатньо цієї інформації?

Квіти та подарунки

  • Букети
  • Торти
  • Подарунки
  • Напої
  • Кімнатні рослини
  • Весільні букети
  • Композиції
  • Квіти
  • Індивідуальне замовлення
  • Освідчення в коханні
Термінова доставка квітів :)

Новини

  • 2008-05-23
    Квітковий салон UFL відкритий
  • 2008-02-05
    14 лютого - День Святого Валентина - День усіх закоханих
  • 2007-11-13
    Акція! Фотографія в момент вручення БЕЗКОШТОВНО

Статті

  • Квіткова мода

Голосування

Ви вже відвідали наш салон квітів?
Так
Планую відвідати
Зручніше робити замовлення в інтернеті
 
без перезавантаження сторінки

Іменіни:

9.25 Андрій