Все туры Украины
Турция от $273
Болгария от $152
Крым от $11
Хорватия от €191
Венгрия от $159
Чехия от $184

 
  Мера Ірпеня хочуть прибрати: третій замах на життя місьского голови
  Новини
Фото
Форум
Розваги
Сервіси
Shop
Прайси
Каталог
Об'яви
Globalist
Останнi новини України
  Калейдоскоп подій
  Політика
  Суспільство
  Економiка та фінанси
  Наука і технології
  Відпочинок та розваги
  Спорт
  Здоров'я та краса
  Новини Києва та області
  У світі
  Фото
Загрузка ...

 
Мера Ірпеня хочуть прибрати: третій замах на життя місьского голови
15.05.2008
У ніч на 12 травня невідомі підірвали квартиру міського голови м. Ірпінь (Київська обл..) Олега Бондаря. Від вибуху, який пролунав близько третьої ночі, зайнялися вхідні двері та коридор помешкання. Полум’я пошкодило і сусідні квартири.
детальніше >>>

12.03.2008
детальніше >>>
УНП пропонує демкоаліції разом написати проект Постанови
14.02.2008
Українська народна партія звернулася до всіх народних депутатів, що входять до демократичної коаліції, з ініціативою стати авторами проекту Постанови №1386д "Про підтримку звернення Президента України В.Ющенка, Прем'єр-міністра України Ю.Тимошенко, Голови Верховної Ради А.Яценюка до Генерального секретаря НАТО щодо готовності України до приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО".
детальніше >>>
Призначено нового прокурора Київської області
14.02.2008
9 лютого 2008 року Київщина отримала нового прокурора області, ним став Олександр Степанович Гардецький.
детальніше >>>
Заяви Путіна обурили Кондолізу Райс
14.02.2008
Держсекретар США Кондоліза Райс гостро розкритикувала та назвала неприйнятними заяви президента Росії Володимира Путіна за погрози на адресу України.
детальніше >>>
Помер Бадрі Патаркацишвілі
13.02.2008
В Лондоні в своєму будинку від серцевого нападу помер відомий грузинський опозиціонер та бізнесмен, якого грузинська влада звинувачувала в підготовці держперевороту, Бадрі Патаркацишвілі.
детальніше >>>
На Польщу чекає ще один страйк
12.02.2008
Не так давно засоби масової інформації повідомляли про блокування контрольно-пропускних пунктів на польсько-українському через страйк польських митників, як в Польщі знову назріває страйк.
детальніше >>>
Ринок праці Київської області у грудні 2007 року
11.02.2008
На 1 січня 2008р. на обліку в державній службі зайнятості перебувало 20,9 тис. громадян. Із загальної кількості незайнятих громадян 97,8% мали офіційний статус безробітних, із них 77,0% отримували допомогу по безробіттю. У грудні послугами цієї установи скористалося 5,1 тис. незайнятих трудовою діяльністю громадян.
детальніше >>>
Німеччина пророкує новий виток гонки озброєння
11.02.2008
З 8-го по 10-те лютого у Мюнхені відбувалася 44-та Мюнхенська конференція з питань політики безпеки, яка проходила під тематикою „Світ у стані невизначеності – поява нових гравців, відсутність адекватних стратегій”.
детальніше >>>
Чи перекриє „Газпром” газ Україні?
11.02.2008
Сьогодні делегація «Нафтогазу» використовуватиме останній шанс домовитися із «Газпромом» щодо погашення боргу, через який Росія обіцяє закрутити газовий вентиль Україні у вівторок.
детальніше >>>
Туск поїхав налагоджувати стосунки з Москвою
08.02.2008
Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск вирішив не заїжджати до Києва, про що він заявляв напередодні, а поїхав прямо до столиці Російської Федерації, налагоджувати добрі стосунки між Варшавою та Москвою.
детальніше >>>
Ющенко поручив Тимошенко зайнятися підготовкою до Олімпіади в Пекіні
08.02.2008
Президент України Віктор Ющенко звертає увагу уряду на наявність проблем, які виникли під час підготовки українських спортсменів до XXIX літніх Олімпійських ігор, що потребують невідкладного вирішення.
детальніше >>>
Всі новини >>>
 
 
По сайту
    @rkm.kiev.ua
   Пароль:
   
   Отримати поштову скриню