This version of the page http://network.org.ua/joomla/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-11. The original page over time could change.
ALL-Ukraininan Network of PLWH - Новини
Пошук по сайту
 








 
Карта сайта
ГоловнаНовиниМережаПроектиПослугиІнформаційний простірФорумПартнериКорисні лінкиБлагодійність
Новини


ПРЕС-РЕЛІЗ
Активісти Всеукраїнської Мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІД за підтримки журналістів зекономили державі 40 мільйонів гривень на державних закупівлях антиретровірусних препаратів
Прочитати повністю...
 
Конкурси проектів
Всеукраїнська благодійна організація «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ» оголошує конкурси проектів в рамках виконання проекту «Підтримка профілактики ВІЛ/СНІДу, лікування та догляду для найуразливіших груп населення України» за підтримки Глобального фонду боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією (ГФСТМ)
Прочитати повністю...
 
Інтернат "Барвінок" відмовився приймати дитину!

Коли виникла ідея написати цю статтю я, перш за все, мала бажання висловити свою думку, як ВІЛ-позитивна людина, тому що проблеми, пов'язані з ВІЛ, торкнулися мене особисто...

Я - громадянка України, і мені образливо відчувати, що у моїй державі ВІЛ-позитивна людина має постійно перебувати у стані боротьби зі стереотипами суспільства, зневажливим ставленням з боку медичних працівників та чиновників, з людською байдужістю та зневагою. У моїй боротьбі мені допомогла ВІЛ-сервісна організація - Кіровоградське обласне відділення ВБО "Всеукраїнська Мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД", де я пройшла шлях від клієнтки до працівника, від відчаю - до самоповаги, від приреченості - до життя.

Прочитати повністю...
 
Четверта національна науково-практична конференція

«Розбудова системи моніторингу та оцінки заходів протидії епідемії ВІЛ/СНІД в Україні»

МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні», Міністерство охорони здоров'я України,  запрошує Вас взяти участь у Четвертій національній науково-практичній конференції «Розбудова системи моніторингу та оцінки заходів протидії епідемії ВІЛ/СНІД в Україні», яка відбудеться 24 - 27 вересня 2008 року у м. Ялта, АР Крим.

 

Прочитати повністю...
 
Право на народження
Право на народження

 Народження людини - завжди маленьке диво. Навіть якщо воно закономірне і очікуване. Саме тому, на обличчях людей в пологовому будинку (Фото 1) - не лише втома, а й радість. Втома - явище теж закономірне, адже пологи - процес нешвидкий і часто тривожний: чи будуть вони благополучними, чи не виникне ускладнень... Але справа тут не лише в цьому. Маленька дівчинка (Фото 2), ще не будучи народженою, разом зі своєю мамою ледь не стали жертвами стереотипів лікарів Любашівського пологового будинку на Одещині, які не хотіли приймати жінку в пологове відділення через її ВІЛ-позитивний статус.

 За статистикою, вірогідність інфікування медичного персоналу при пологах, із урахуванням стандартних засобів перестороги (халати, гумові рукавички, пов'язки) складає настільки незначну цифру, що можна брати до уваги не більше, ніж ризик послизнутися на банановій шкірці. І лікарі повинні були це знати. Відмовляючи жінці у допомозі, тим самим порушувалося конституційне право людини на отримання медичної допомоги (стаття №49 Конституції України)

 

Прочитати повністю...
 
Інші:
  • Посібник «Правила выживания на конференции в Мехико»
  • XVII Міжнародна конференція з питань ВІЛ/СНІДу у Мексиці, 2008. Путівник «Як вижити в Мексиці».
  • Консультанта з моніторингу АРТ
  • Гендерні аспекти епідемії ВІЛ/СНІДу
<< Початок < Попер. 1 2 Наст. > Кінець >>

Результати 1 - 9 з 11
[ Назад ]
Телефон довіри
 
UABN - Ukrainian AIDS Banner Network

Ukrainian Banner Network