Про проект і умови співпраці    Партнери
Русский English
Головна Статті Відеоінтерв`ю Менеджери читають Форум Конференції Події Опитування
Маркетинг
Фінанси
HR
Операційний менеджмент
Стратегії та управління
Маркетинг і продаж
Фінанси
Управління талантами
Операційний менеджмент
Стратегії та управління
Конференції
Марина Горкіна: Інноваційні інструменти PR

14.08.2008
Всі конференції
Фото дня
Презентація innovations 19.09.2007
Всі фото
Цитата
Бренд повинен не просто представляти товар. Він повинен вражати.
Павло Шеремета, Тотальний маркетинг в економіці вражень
Форум
Команда и part-time
11.08 12:46
Іцхак Адізес: Давати настанови українському прем
08.08 10:17
Роман Казанко: Я поєднав мрію з бізнесом
08.08 09:50
Самомотивація
07.08 23:32
Креатив на розхват!
07.08 10:12
Валерій Зукін: Бізнес або розвивається, або "загинається"
30.07 12:34
Соціальні зв
30.07 12:26
Інновації в методах підрахунку витрат
29.07 08:53
Екскурсія в компанію!
28.07 17:57
Маркетологи в "цивільному"
22.07 17:26
Всі теми

Конференції

У розділі "Конференції" на вас чекають зустрічі з цікавими людьми, справжніми лідерами, гуру світового менеджменту. Тут ви зможете поставити їм свої питання та отримати на них вичерпні відповіді. Приєднуйтеся до спілкування на нашій інноваційній платформі!

Марина Горкіна: Інноваційні інструменти PR

15 серпня 2008 року, о 15:00, innovations.com.ua у партнерстві з "Баланс Бізнес Букс" проведе е-конференцію з Мариною Горкіною, відомим російським фахівцем з PR, автором двох бестселерів по PR: "П'ять кроків від менеджера до PR-директора" та (у співавторстві) "PR на 100%, як стати гарним менеджером по PR".

Марина Горкіна готова розповісти про інноваційні інструменти PR, які, в першу чергу, пов’язані з он-лайн медіа. Задавайте свої питання Марині Горкіній.
14.08.08

Світлана Чернишова: МВА - професійний розвиток менеджера

Відбулася інтернет-конференція із Світланою Чернишовою, директором МВА програм kmbs.

Світлана надала грунтовні відповіді з приводу того, що очікувати від навчання на МВА програмі в kmbs і де шукати більш детальну інформацію для активних лідерів бізнесу.

18.07.08

Генадій Заря: Півроку до Нового року: якими будуть українські фінанси-2008?

innovations.com.ua провів е-конференцію з Генадієм Зарею, директором з продажів компанії "ПІО ГЛОБАЛ Україна". Тема е-конференції: Півроку до Нового року: якими будуть українські фінанси-2008?
26.06.08

Антон Попов: Блоги - нова сфера впливу

innovations.com.ua у партнерстві з "Баланс Бізнес Букс" провів е-конференцію з Антоном Поповим на тему «Блоги - нова сфера впливу». Антон Попов - один з найвідоміших експертів Росії по інноваційним медіа та інтерактивному маркетингу.

Як ефективно використати блогосферу для компанії? Навіщо компаніям корпоративні блоги? І, взагалі, навіщо блоги бізнесу? Про все це Ви дізнаєтеся, переглянувши е-конференцію з Антоном Поповим.
18.06.08

Анна Власова: Розвиток менеджерів по персоналу

У понеділок 2 червня 2008 року, з 12:30 до 13:30 innovations.com.ua провів інтернет-конференцію з Анною Власовою на тему: «Розвиток менеджерів по персоналу».

Що потрібно для ефективного розвитку HR-менеджерів? Які компетенції потрібні менеджерам, котрі самі управляють розвитком персоналу? Як розвивати власні навички HR-менеджерам? Про це і була інтернет-конференція з Анною Власовою.
02.06.08

On-line чат: Міжнародний досвід - як виховати якісного фінансиста

30 травня на innovations.com.ua відбувся on-line чат на тему: «Міжнародний досвід: Як виховати якісного фінансиста» з Михайлом Колісником та Євгеном Пенцаком.
30.05.08

On-line чат: Міжнародні програми kmbs

innovations.com.ua провів on-line чат з колишніми учасниками міжнародних програм – Романом Саввіним, Київстар [програма MyGlobе, 2007] та Світланою Лукасевич, kmbs [програма RoundTables, 2007].

Роман та Світлана поділилися своїми враженнями від програм, наскільки вони були корисними для них і як в подальшому вплинули на розвиток їх компаній і їх професійну діяльність, а також дали відповідь на запитання.
22.05.08

В’ячеслав Брюховецький: Майбутнє української вищої освіти

В’ячеслав Степанович Брюховецький – почесний президент Національного університету "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА). Він відродив цей університет у 1992 році, а зараз НаУКМА - один з найкращих та найінноваційніших університетів в Україні.

innovations.com.ua провів інтернет-конференцію з В’ячеславом Степановичем Брюховецьким на тему «Майбутнє української вищої освіти».
24.04.08

Павло Шеремета: Організація на Піку - баланс між самоконтролем та гнучкістю

innovations.com.ua провів Інтернет-конференцію з Павлом Шереметою, деканом kmbs, на тему «Організація на Піку: баланс між самоконтролем та гнучкістю».

Чого варто очікувати Юним компаніям на шляху до Піку, коли організація працює максимально ефективно, балансуючи між креативністю та бюрократією? Як Старі організації можуть "омолодитися"? І, що найголовніше, як компанії можуть втриматися на етапі Піку? Про це і була Інтернет-конференція з Павлом Шереметою.
04.04.08

М. Колісник, Є. Пенцак: «Принципи побудови персональних фінансів»

innovations.com.ua провів інтернет-конференцію з Михайлом Колісником та Євгеном Пенцаком, професорами з фінансів Києво-Могилянської Бізнес-Школи [kmbs].

Тема конференції: "Принципи побудови персональних фінансів". Як управляти власними фінансами? Як скласти особистий баланс? Як визначити «чесні» проценти? Які є пастки у споживчих кредитах? Як розрахувати окупність навчання? Ви можете отримати відповіді, ознайомившись з інтернет-конференцією з провідними спеціалістами – Михайлом Колісником та Євгеном Пенцаком.
18.03.08

Марина Стародубська: "Соціальна відповідальність бізнесу - частина стратегії та функція управління"

innovations.com.ua провів інтернет-конференцію з Мариною Стародубською - одним із провідних українських фахівців у галузі соціальної відповідальності бізнесу. Тема: "Соціальна відповідальність бізнесу - частина стратегії та функція управління".

Марина Стародубська є заступником Голови Правління UAPR та генеральним директором консалтингової компанії «Михайлов і Партнери. Україна».
28.02.08

Лариса Васильєва: "Інвестиційні фонди - новий фінансовий інструмент"

innovations.com.ua провів Інтернет-конференцію з Ларисою Сергіївною Васильєвою, директором департаменту з продажу та роботи з інвесторами компанії "КІНТО".

Тема конференції - «Інвестиційні фонди – новий фінансовий інструмент».
15.02.08

Владислав Радиш: Інформаційна безпека для бізнесу

Відбулася е-конференція з Владиславом Радишем, директором з розвитку бізнесу представництва Cisco в Україні.

Тема, яка обговорювалася - "Інформаційна безпека для бізнесу". Мова йшла про важливіть інформаційної безпеки в сучасному бізнес-середовищі.
23.01.08

Андрій Федоров: Креативність в українському бізнесі

Андрій Федоров – директор групи компаній UNITED COMMUNICATIONS та один з найвідоміших маркетингових спеціалістів на українському ринку. І він поділився своїм досвідом та знаннями з відвідувачами innovations.com.ua.

Іnnovations.com.ua провів інтернет-конференцію з Андрієм Федоровим. Тема – «Креативність в українському бізнесі». Читайте про силу творчого підходу до бізнесу та маркетингу, про нестандартні стратегії, і про те, як не займатися креативом заради креативу.

25.12.07

Як ефективно залучати та утримувати таланти

20 листопада 2007 року Оксана Семенюк, HR-директор компанії «Крафт Фудз Україна», поділилася своїм досвідом та знаннями з відвідувачами innovations.com.ua, під час е-конференції "Як ефективно залучати та утримувати таланти".
Оксана Семенюк створила та впровадила систему управління талантами у своїй компанії. Створення такої системи - це тяжка кількарічна робота команди людей. Оксана Семенюк цей шлях пройшла успішно, адже її досвід запозичують відділення «Крафт Фудз» інших країн.

Оксана Семенюк
20.11.07

Приватна пенсія: чим це актуально для українського менеджера?

26 жовтня 2007 року, 11:00-12:00, відбулася нова інтернет-конференція. Віталій Григорович Мельничук, віце-президент компанії «КІНТО», та Ірина Михайлівна Васильєва, керівник відділу пенсійних фондів "КІНТО", розказали про переваги та особливості недержавних пенсійних фондів, які уже давно стали популярними на Заході.
Мельничук В.Г, Васильєва І.М.
26.10.07

Жива креативна компанія із системним характером управління та чіткою постановкою цілей. Це реальність!

11 жовтня 2007 року з 14:00 до 15:00 відбулася інтернет-конференція з Ваче Давтяном.

Ще 20 років тому 80% вартості світових компаній визначали матеріальні цінності (нерухомість, устаткування), і лише 20% - так званий "гудвіл" - додана вартість. Зараз же все повністю навпаки! 80% вартості світових компаній - це їхній бренд, ефективні бізнес-процеси, унікальні бізнес-ідеї і, відповідно, креативна бізнес-модель. І, звичайно ж, в основі всього цього закладений основний ресурс компанії - персонал.

Ваче Давтян
11.10.07

Українські комунікації: медіа перед "цифрою", PR перед глобалізацією

28 вересня 2007 року з 12:00 до 13:00 відбулася інтернет-конференція із Євгеном Глібовицьким на тему "Українські комунікації: медіа перед "цифрою", PR перед глобалізацією".
Євген - консультант з питань відносин з медіа та громадських зв'язків, викладає в kmbs з 2004 року. Він очолює агентство „експертів для експертів" pro.mova, де розробляються навчальні продукти та рішення, якими пізніше користуються лідери українського та міжнародного PR ринку.
Євген Глібовицький
28.09.07

Логічно, Ватсон! (питання впровадження Теорії Обмежень (ТОС) на практиці)

19 вересня 2007 з 12:00 до 13:00 відбулася інтернет-конференція з Сергієм Гвоздьовим на тему "Логічно Ватсон, або питання впровадження Теобрії Обмежень на практиці". Питання Читачі отримали відповіді від людини, яка провела не одну консультацію для українських компаній з приводу впровадження Теорії Обмежень.
Сергій Гвоздьов
19.09.07

Імпровізація в управлінні як оптимальна стратегія

6 вересня 2007 року з 15:00 до 16:00 відбулася інтернет-конференція з керівником театру "Чорний квадрат" на тему "Імровізація в управлінні як оптимальна стратегія".
Анатолій Нейолов
06.09.07
1-20  21-40 
Пошук по сайту
Розширений пошук
Реєстрація

Менеджери читають
Мої роки в GE
07 Серпень 2008
Міграція цінності
30 Липень 2008
Ефективний керівник
22 Липень 2008
Далі
Опитування
Чи є творчість однозначно корисною для Вашої роботи?
так
залежить від ситуації
ні
Результати     Архів опитувань

Партнери

 
 
  © 2007 «Innovations.com.ua»
Використання матеріалів сайту дозволяється за умов посилання на джерело
Created by Webo