This version of the page http://nasheradio.ua/hit/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-10. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ
 




 
 

 
Національний хіт-парад "Знай Наше!" за 2 серпня 2008 року.

Десятка найкращих
Місце Виконавець Назва
Прологосувати
Віа Гра  Я не боюсь 
Руслана  Відлуння мрій 
Софія Ротару  Я назову планету именем твоим 
Вінницька Альона  Конверт 
Тіна Кароль  Полюс притяжения 
Gaitana  Тайные желания 
Повалій Таїсія  Наказанные любовью 
Могілевська Наталія  Любила 
Lama  Знаєш як болить 
10 
Ірина Білик  Мы будем вместе 

Національний хіт-парад "Знай Наше!"

24 серпня 2005 року вперше в українському FM-радіопросторі, на "Нашому Радіо" стартував Національний хід-парад, який складають виключно пісні українських виконавців. В нашому хіт-параді беруть участь найкращі виконавці України, які викликають симпатію у нашої аудиторії.

З 16 жовтня 2006 року ми змінили формат виходу в ефір параду - він тепер щоденний , але принципи нашої роботи є незмінними.

"Знай Наше!" - хіт-парад, що визначає популярність українських виконавців. Для того, щоб точно встановити, хто є найкращим в українському шоу-бізнесі, в нашому оновленому хіт-параді чарт: "Десятка найкращих".

Принцип роботи хіт-параду полягає у тому, що для того, щоб потрапити на перші сходинки "Десятки найкращих" пісня має завоювати прихильність наших слухачів, тим самим набравши найбільшу кількість балів і тоді потрапити в національний хіт-парад.

Пісня, котра отримала голоси, потрапляє у хвіст "Десятки найкращих" хіт-параду "Знай Наше!" І тільки потім завдяки вашим і тільки вашим голосам ця пісня має можливість потрапити на перші сходинки "Десятки найкращих".

Наш хіт-парад є об'єктивним та чесним рейтингом українських пісень, тому що розташування пісень на позиції відбувається за результатами інтерактивного голосування на інтернет-сторінці "Нашого Радіо", а також так званого ексклюзивного голосування під час ефіру по будням з 19.00 до 20.00 години. Додзвонившись у студію, під час щоденного випуску параду, у вище згаданий час, прихильники одразу можуть додати улюбленій пісні 10 голосів. Тільки ваші голоси вирішують долю пісні!

Результати тижня можна почути, щосуботи та щонеділі з 19.00 до 20.00 години. Окрім пісень учасників, на вас чекає огляд гарячих музичних подій, думки експертів, компетентних людей в шоу-бізнесі, прем`єри а також несподівані сюрпризи.

"Знай Наше! Обирай кращих! Слухай улюблене!"

Слухай щодня з 19.00 до 20.00 національний хіт-парад "Знай Наше!" на "Нашому Радіо"

 

  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.