Номер 229 за 11.12.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи підтримуєте ви ідею здобуття канонічності УПЦ Київського патріархату шляхом створення на його основі Помісної церкви та переходу під омофор Константинополя із частковою втратою незалежності?
Так, канонічність - це дуже важливо
Ні, незалежність Української церкви потрібно зберегти будь-що
Загалом так, але автономія має бути якнайширшою
Важко сказати, ще не визначився(-лася)
Я зовсім не розбираюся в цій церковній політиці
     

Остання посадка — на «Совки»
Учора кореспондент «УМ» був одним із понятих під час дослідження ділянки №3 на місці аварії приватного чеського літака, який не долетів до аеропорту «Жуляни» кілька кілометрів
Ярослав ТРАКАЛО   

Трагедія, внаслідок якої загинуло п'ять осіб, сталася неподалік відомої киянам Кільцевої дороги з боку міста Вишневе. У неділю літак Beechchraft King Air C-90 GT чеської компанії MINIB Ltd, на борту якого перебував власник Мілош Новак, його дружина Сюзанна, помічниця і два пілоти, зробив запит про посадку до авіадиспетчерів аеропорту Жуляни. А вже через кілька хвилин повітряне судно зникло з радарів. Майже водночас трохи більше аніж за 300 метрів від Кільцевої дороги, де рух автомобілів завжди інтенсивний, проїжджі водії спостерігали спалах вогню і досить потужний вибух.


Юрій Луценко: БЮТ і «НУНС», — як білок і жовток: у сумі дають міцну субстанцію, яка збиває з ніг
Лідер «Народної самооборони» — про голосування за Тимошенко, вибори віце-спікерів, розподіл міністерських посад і те, як його «чорти беруть» через позицію Литвина
Володимир СЕМКІВ   

Сьогодні у Верховній Раді планується розглянути кандидатуру Юлії Тимошенко на пост Прем’єр­міністра України. При цьому парламент іще мусить обрати керівництво ВР і, не виключено, почати ухвалення пакета законів, передбачених коаліційною угодою.



Заміна на переправі
Пробившись до півфіналу національного Кубка, чемпіони поміняли тренера. З нового року до стерна вперше стане людина не з динамівської «сім’ї»
Андрій ФОМЕНКО   

Двораундова дуель «Динамо» й «Таврії» виявилася найбільш швидкоплинною з усіх чвертьфіналів. Програвши в Сімферополі в середу, чемпіони України змогли–таки відігратися на рідному стадіоні минулої суботи.



В обіймах Медведєва
Стало відомим прізвище спадкоємця Путіна
Олександр ШИМАНСЬКИЙ   

2 березня 2008 року Дмитро Медведєв стане третім президентом Російської Фе­дерації: його кандидатуру формально висунули дві провідні пропрезидентські партії — «Єдина Росія» та «Справедлива Росія». Але головне — Медведєва вже підтримав Володимир Путін.


Борис Литовський: «Допомагатиму тим, хто рятує життя інших»

Скептики стверджують, що хорошими справами прославитися не можна. Зате можна допомогти тому, хто потребує допомоги. Чим більше буде в країні людей, що роблять благо, тим добрішим стане світ навколо нас.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Регіони
Світ
Економіка
Релігія
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

8 серпня, пт (НБУ)
1$ = 4,8450 грн.,
1Є = 7,4956 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2054 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ