This version of the page http://nasheradio.ua/news2_act_man.php?p=11 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-09. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ
 




 
 

 
Дійова особа: Євген Жовтяк
Наш сьогоднішній гість – один з керівників УНП, депутат Київської облради, донедавна керівник Київської облдержадміністрації Євген Жовтяк.
Дійова особа: Юлія Тимошенко
Сьогодні у нас дуже цікавий гість, людина, яка, думаю, не потребує зайвої презентації, зайвого представлення. Радо вітаю у нашій студії лідера Блоку Юлії Тимошенко, власне, Юлію Тимошенко.
Дійова особа: один з лідерів партії “Пора” Владислав Каськів
Наш сьогоднішній гість – член політради “Пора”, позаштатний радник Президента Влад Каськів.
Дійова особа: один із донецьких лідерів Борис Колесников
Борис Колесников, один з донецьких лідерів – віч-на-віч із Сергієм Рахманіним у спільному проекті Радіо Свобода і Нашого радіо “Звуки Життя: дійова особа”.
Борис Тарасюк
У нас сьогодні, безумовно, дійова особа. Отже, радо вітаю у нашій студії народного депутата, виконувача обов’язки міністра закордонних справ та керівника Народного Руху України Бориса Тарасюка.
Дійова особа: Леонід Кравчук
Один з небагатьох політиків України, який випробував на собі усі спокуси і принади влади. Він дійшов до вершини, і тепер, мабуть, з особливими знаннями і почуттями спостерігає за життям на владному Олімпі. При чому, він дійшов до вершини влади, як в УРСР, так і в незалежній Україні.
Дійова особа: відомий актор Богдан Бенюк
Сьогодні у нас у гостях дуже цікава людина. Людина, безумовно, дієва, людина, яку, напевно, немає особливого сенсу представляти, але, поза тим, я пропоную вам невеличкий ребус, невеличку загадку.
Сторінки: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14]
 
  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.