Меню
  • Головна сторінка
  • Реєстрація
  • Статистика
  • Що нового
  • Останні коментарі
  • Зворотній зв'язок
  • Додати новину
  • Мапа сайту

  • Рекламні матеріали
  • Обмін валют
  • Для користувачів
    Логін
    Пароль
     
    Зареєструватися
    Забули пароль?
    Пошук
    Розділи
  • Новини
  • Гумор
  • Спорт
  • Українське програмне забезпечення та українізатори
  • Архітектура України та зарубіжжя
  • Історія та визначні місця країни
  • Українська музика
  • Українське відео та кліпи
  • Суспільство
  • Корисні статті
  • Українська кухня
  • Зображення
  • Коктейлі
  •   ⇒ Текіла

    Архіви

    Серпень 2008 (1)

    Липень 2008 (6)

    Червень 2008 (5)

    Травень 2008 (6)

    Квітень 2008 (2)

    Березень 2008 (1)

    Січень 2008 (2)

    Грудень 2007 (1)

    Листопад 2007 (1)

    Жовтень 2007 (2)

    Вересень 2007 (4)

    Серпень 2007 (2)

    Липень 2007 (1)

    Червень 2007 (5)

    Травень 2007 (4)

    Квітень 2007 (2)

    Березень 2007 (3)

    Лютий 2007 (1)

    Січень 2007 (5)

    Грудень 2006 (4)

    Листопад 2006 (6)

    Жовтень 2006 (15)

    Вересень 2006 (2)

    Серпень 2006 (40)

    Липень 2006 (16)

    Червень 2006 (9)

    Погода та фінанси
    Рекламні спонсори
  • Туристические палатки
  • Официальные представительство запчасти камаз с завода.
  • Дешево запчасти зил бычок от АВС.
  • Теплое спортивное белье
  • фанера, ЛДСП от компании Магнум.
  • Импортные подшипники ступиц

  •  [ Архітектура України та зарубіжжя Пам"ятники архітектури України можуть стати приватними

    Пам"ятники архітектури України можуть стати приватними


    Україна готова віддати в приватну власність пам'ятники архітектури. Про це сказав в Збараже (Тернопільська обл.) Президент Віктор Ющенко, повідомляє його прес-служба. Гарант Конституції відзначив, що позитивно відноситься до такої ідеї, підкресливши, що "це може бути реальна практика в Україні", оскільки державних коштів ще недостатньо.

    В.Ющенко відзначив, що співпраця з недержавними структурами, зокрема приватними і громадськими організаціями, при відновленні замків і палаців є одним з конкретних завдань державної політики 2006 року. Президент доручив в найближчі тижні розробити програму дій на 2006-2007 рр., направлену на рішення конкретних питань по збереженню і реставрації визначних пам'яток і розвитку туризму.

    на Заході історична нерухомість в приватних руках не викликає емоцій обурення. Там є особняки і замки, що мають 300-500-річну історію, які вільно "мігрують" з рук в руки на вторинному ринку. Особливо це характерно для Англії, Франції. Приватні палаци є в Словаччині, Австрії, Швеції, Бельгії, Голландії, Польщі, Богемії і Моравії (області Чехії).


     [ Спорт Чому вони програли?
    Срібний призер молодіжного чемпіонату у Португалії молодіжна збірна України зазнала поразки у відбірному матчі проти молодіжки Болгарії, тим самим практично позбавивши себе шансів на вихід до фільнаї частини Евро-2007. Початок розгрому поклав Атанасов, влучно пробивши по воротам на сорок третій хвиліні матчу. У першому таймі чудову нагоду відзначитись мав Фомін, але гола на сталося. Не забиваєш ти - забивають тобі. Цю футбольну істину на початку другого тайма підтвердив талановитий нападник туринського "Юветнуса" Валерій Божинов. Трохи згодом, на шістдесят шостій хвиліні він реалізував пенальті, довершивши розгром українців. Мав шанс вразити ворота суперників опальний динамівець Алієв. Але м'яч зі штрафного у його виконанні не склав труднощів для воротаря болгар. Їх молодіжка виглядала солідно упродовж всього матчу: мінімальний процент браку в передачах, злагоджені дії в атаці та швидке пересування полем стали фактором вагомої переваги над однолітками. Після матчу обидва тренери прокоментували події на полі. "Ми старанно підготувались до гри, і досягли чудового результату. Однак не ввжаю, що результат по грі. Україна - хороша команда, просто нам сьогодні вдалося здійснити все заплановане. Кожна команда, що досягла значного успіху, проходить через кризу емоційну та психологічну. Слід відзначити, що не всі гравці грали сьогодні: проти нас вийшли чотири - п'ять досвідчених та сильних чоловік. Саме тому нам вдалось сьогодні здобути перемогу. Я, звичайно, задоволений результатом", - підсумував головний тренер молодіжки Болгарії Станков. Засмученим і виснаженим виглядав після матчу Олексій Михайличенко: "Перш за все я хочу попросити пробачення у вболівальників за поразку, за таку жахливу гру. Я міг би заплющити очі на поразку у боротьбі у єдиноборствах, у реалізації гольових моментів, але не можу примиритись з поразкою у характері. Для мене як тренера образливо, що сьогодні в нашій команді не було лідера".

     [ Спорт Невтішні висновки
    Після закінчення легкоатлетичного чемпіонату Европи, що проходив у Гетеборзі багато спортивних оглядачів сходяться на думці про цілковитий або майже цілковитий провал збірної України. У 2006 році ми виступали на ЧЕ вчетверте, і саме цей раз виявився найгіршим. Вибороти срібну винагороду спромігся Іван Гешко, бронзу здобули Тетяна Терещук-Антипова та Олексій Лукашевич. Дванадцять років тому українці привезли 12 медалей, у тому числі 3 золоті. 6 медалей здобули 1998-го року, з них знову 3 були золотими. Ті ж 3 золота здобули легкоатлети 2002-го року в Мюнхені. Увесь доробок винагород тоді склав 7 медалей. У чому ж причина такого виступу? Звичайно, цього разу Україна привезла на змагання багато молодих спортсменів, що призвело до проблем зі зміною поколінь. Але не це, звичайно, стало основною рушійною силою очевидного регресу. Не виправдали сподівань лідери збірної, на яких робила ставку федерація лекгої атлетики України. Гешко не був підготовлений на 100% відсотків, як того вимагають відповідальні змагання такого рівня, або просто беріг сила на етапи Золотої ліги, багато з яких є комерційними. Юрій Білоног, не маючи гідної конкуренції в Україні, втратив відчуття боротьби і не зміг поборотися за п'єдистал. Лише невисоке як для свого потенціалу 5-те місце зайняла багатоборка Людмила Блонська. Як завжди "зовсім трошки" не вистачило Тетяні Петлюк на 800-метрівці та Катерині Карсак у метанні диску - дівчата зайняли четверте місце. Стара травма не дозволила Ірині Михальченко скласти гідну конкуренцію у стрибках у довжину. Що вже й говорити про цілковите невезіння з предачею естафети як у жіночих, так і чоловічих спринтерських забігах. Та попри велику частку скептицизму, сподіваємось на мудрість наших легкоатлетів та, як завжди, вболіваємо за них.

     [ Спорт Шевченко забиває, "Челсі" програє
    У неділю нарешті відбулася довгоочікувана для багатьох українських шанувальників футболу подія - Андрій Шевченко дебютував за свій новий клуб "Челсі" у офіційному матчі. Важко чітко визничити, чи був дебют вдалий, чи ні. Зрештою, це тільки перша гра українця. Що до самого матчу, то жвавіше його почали підопічні Рафаеля Бенітеса, раз по раз турбуючи голкіпера лондонців Корло Кудічіні, який у цьому матчі замінив у воротах наднадійного Петера Чеха. Відсутність ігрової практики одразу ж позначилась на діях другого воротаря. Лівий крайній захисник Йорн Арне Ріісе на дев'ятій хвилині матчу здійснив неймовірний сольний прохід своїм флангом, змістився у ценрт і потужно пробив у лівий кут воріт. Кудічіні відчайдушно стрибнув, але відбити м'яч так і не зміг. На деякий час ігровою ініціативою заволоділи гравці "Челсі". І за активність були нагороджені: на сорок третій хвилині матчу Шевченко отримав чудовий навіс з глибини поля, фірмово прийняв шкіряного плечем, прокинув його собі на хід і невідпорно пробив. Радощам Абрамовича не було краю. Другий тайм почався не надто жваво, команди тактично боролися у середині поля. Оживив гру "Ліверпуль". Мерсісайдці завжди відзначалися жагою до перемог саме у кубкових матчах. Проте невпевненість у своїх діях подолав кіпер підопічних Моуріньйо, буквально знявши його з голови Крауча. Рафа Бенітес під кінець гри освіжив склад новими гравцями. Це принесло тренерові дивіденти: на восьмидесятій хвилині захисник "Челсі" здійснив неприпустиму помилку - Джон Террі прогавив у штрафній площі гренадера Крауча, якому залишалося тільки підставити голову, щоб відправити переможний м'яч у ворота суперників. У час, що залишився лондонці опустили руки і не спромоглися навіть на напівмомент. Отже, "Лівепуль" отримує перемогу у суперкубку Англії, а "Челсі" іде з поля битви з опущеною головою. Жодна нова зірка, окрім Шевченка, не продемонструвала гри, якої від неї очікували. Звичайно, мудрий стратег Моуріньйо зробить вистновки, та на скільки його дослухатимуться зіркові гравці-мільйонери, покаже лише час.

     [ Українське відео та кліпи Мульфільм Казаки - всі серії

     

     

     [ Українське відео та кліпи Кліпи гурту Океан Ельзи


     [ Спорт Невгамовні турки
    Очевидно, в Туреччині мало хто прислухається до народної мудрості "після бійки кулаками не махають", адже після поразки від "Динамо" 1:3 стамбульский "Фенербахче" має намір подати в УЄФА скаргу на киян. Причиною для цього турки ввжають те, що на кутових прапорцях була символіка їх суперника по третьому кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів, на стадіоні, за їх висловом, щохвилини лунали анонси, які заважали їм сконцентруватися, а також те, що по дорозі до готелю їх супроводжував не надто численний міліцейський конвой. Більш того, вони погрожують, що в скарзі йтиметься про напад наших вболівальників на представників турецької преси. На скільки скарга вплине на чиновників комітету європейської федерації, покаже час. Проте вже сьогодні абсолютно зрозуміло, що суворих санкції столичний гранд не зазнає, зважаючи на несерйозність претензій сторони обвинувачення та дружні зв'язки Ігоря Суркіса з УЄФА. Тим паче, що Туреччина вже неодноразова компрометевала себе поведінкою фанатів.

     [ Спорт Сухий кубок УЄФА
    10 серпня запорізький "Металург" та одеський "Чорноморець" стартували у другому раунді другого за значеннням клубного змагання Європи. На жаль, обидві команди попри те, що залишили свої ворота сухими, так і не спромоглися бодай раз вразити ворота суперників. Одесити у себе вдома у матчі із "Віслою" з польського міста Плоцьк продемонстрували дещо зміштовніший футбол, аніж у вищій лізі: відмінні шанси поповнити гольовий рахунок мали Щищенко та Кирлик. Пороте чудову реакцію продемонстрував воротоа поляків. У іншому матчі, що проходив у столиції Молдови, місцевий "Зімбру", відсидівшись у обороні, спромігся не дати шансу забити "Металургу". Отже, обидва матчі закінчились нульовою нічиєю. Тепер усі надії вболівальники з Одеси та Запоріжжя покладатимуть на матчі-відповіді.

     [ Спорт Наші знову стали призерами
    На чемпіонаті Європи з легкої атлетики Іван Гешко у складній боротьбі зміг вибороти срібну медаль у забігу на 1500 метрів, продемонструвавши час 3, 39, 50 с. На останньому колі Гешка випередив його основний конкурент серед європеців - француз Баала. У той же час третьою на дистанції 400 м з бар'єрами стала досвідчена Тетяна Терещук-Антіпова. Її результат - 54, 55 с. Справжня боротьба розгорнулася за золоту медаль дисципліни. На останніх десяти метрах спортсменку з Греції Халкіа, продемонструвавши неабияку волю і жагу до премоги, випередила представниця Росії Ісакова

     [ Спорт Боротьба за проведення Євро-2012
       
      До Києва завтіють команди з 10 міст (у тому числі Донецька, Дніпропетровська,Львова, Варшави, Одеси, Вроцлава, Познані, Кракова, Хужова і Гданська). Причиною цьому послужить відкриття на стадіоні НТК імені Баннікова 9-го серпнятурніру з футболу під назвою "Генерація-2012". У змаганні братимуть участь футболісти 1992 та 1993 року народження. Команди поділять на чотири групи, потім у очних зустрічах виявлять переможця турніра.

    1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
    Найцікавіше
  • гурт "С.К.А.Й" - музика від ...
  • VovaZiL'vova представив дебют ...
  • Бумбокс - Меломанія (2005)
  • Встановлення українізатора Win ...
  • Counter-Strike 1.6
  • Виртуальные казино
  • Кліпи гурту Океан Ельзи
  • Прикольний пацанчик VovaZiL'V ...
  • Natalka Karpa - Ty Probach Men ...
  • КОРСАРИ 3
  • Календар
    «    Серпень 2008    »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
    31
    Опитування

    Відео
    Музики
    Гумору
    Новин
    Українських програм
    Зображень
    Книжок
    Все і так добре


    Партнери сайту
    Друзі сайту




    MSDteam
    FB-Warez
    GATE.IN.UA
    ZOW.com.ua
    Unlim.kiev.ua
    Solomenka-ix
    Забей.com.ua
    Озеро Світязь
    Шацькі Озера
    ТуСоВкА - Україна!
    Лічильники



    Рекламні спонсори
  • декоративный искусственный камень


  • Компании frico лучшие воздушные завесы
  • окна на заказ
  • Диплом мгу. Вам купить диплом высшее образование и курсовые.
  • Стальные трубы общего назначения, сетка
  • Спешите заказать туалетную воду , духи с доставкой

  • Реклама
     Мобильные телефоны
     Цифровые фотоаппараты
     LCD (ЖК) телевизоры
     Стиральные машины
     Ноутбуки
     Холодильники
     MP3-плееры
     DVD-плееры
     КПК (PDA)
     Пылесосы
     Мониторы
     Автомагнитолы


    Статьи Статьи Статьи Z S
    [ © | 2006 Україномовний портал| A7 Design Studio ]