This version of the page http://who-is-who.com.ua/book/mistadon.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-08. The original page over time could change.
Міста і села України. Донеччина 2007. Звернення до читачів від: Борис Олійник
Електронна версія книги
ЗВЕРНЕННЯ ДО УЧАСНИКІВ ТА ЧИТАЧІВ ВИДАННЯ
МІСТА
РАЙОНИ
СЕЛИЩА, СЕЛА
Звернення до читачів


Шановні друзі!

___Український видавничий консорціум, який є видавцем відомої в Україні та поза її межами серії довідково-біографічних збірників "Хто є хто", розпочинає роботу над новою серією книг "Міста і села України" в підтримку ініціативи Президента України зробити 2006 рік - Роком українського села.
___Ці видання будуть присвячені самобутній історії міст і сіл нашої щедрої української землі, яка так багата пам'ятками історії та культури. Тут зародилася одна з найдавніших цивілізацій, склалися кращі традиції українського народу, його духовні надбання.
___Міста і села України несуть на собі відбиток багатьох історичних епох, є свідками визвольного поступу українського народу до незалежності.
___І сьогодні самобутність нашого краю виявляється в щирій любові жителів до рідної землі, майстерності, творчості, вірі у зміцнення молодої демократичної держави.
___Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих до історії та сьогодення рідної землі.


Голова правління
Українського фонду культури,
академік НАН України,
Герой України, поет

Борис Олійник
Додаткова інформація
Прайс-лист на розміщення інформації у виданні...
 (детальніше...)

Украинская
Баннерная Сеть
Головна сторінка | Умови передруку інформації | Реклама на порталі | Карта сайту
  Адміністрування сайту - Новиченко Олексій
Інформаційне наповнення - Новиченко Тетяна