This version of the page http://www.tymoshenko.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-08. The original page over time could change.
Юлія Тимошенко Персональний сайт Юлії Тимошенко лідера БЮТ
 Головна новина
Новини
Маніфест
Символіка
Виборчий список
Контакти

Гарячі теми
Газ, підвищення тарифів  
  
 
Головне
1601, 7 серпня 2008
Юлія Тимошенко просить Віктора Ющенка скасувати військовий парад на День незалежності
1557, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Студентів із зони лиха буде переведено на бюджетну форму навчання
1122, 5 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Україна сьогодні як ніколи необхідна світу
1409, 4 серпня 2008
Юлія Тимошенко закликає громадян контролювати процес виплати компенсацій постраждалим від стихії
0942, 3 серпня 2008
Тимошенко: Постраждалі від стихії на Львівщині вже з понеділка зможуть одержувати підвищені розміри авансових виплат
2252, 2 серпня 2008
Юлія Тимошенко подякувала закордону за допомогу Україні
1325, 1 серпня 2008
Юлія Тимошенко проведе нараду з аграріями
1719, 30 липня 2008
Юлія Тимошенко висловила подяку співгромадянам та іноземним країнам за допомогу в подоланні наслідків повені
1651, 30 липня 2008
Юлія Тимошенко: Уряд ніколи не підтримає тіньову приватизацію "Одеса-Броди"
1810, 29 липня 2008
Юлія Тимошенко доручила терміново подати до уряду списки постраждалих від стихії

1 серпня 2008

29 липня 2008

29 липня 2008

29 липня 2008

29 липня 2008



Наші кнопки
Експорт новин
Тимошенко пересадить чиновників на "Волги"
1227, 8 серпня 2008
Кабінет Міністрів України заборонив чиновникам купувати дорогі автомобілі за бюджетні кошти. Як пише газета "Дело" (№140 від 8 серпня), максимальна сума, яку чиновники зможуть витратити на новий службовий автомобіль, не повинна перевищувати 60 тисяч гривень. Зараз максимум таких витрат становить 500 тис. грн. Ця сума давала змогу міністрам і главі секретаріату Президента купувати престижні "Мерседеси" Е-класу, "Ауді" А-6, "Тойоти", елітні варіанти "Фольксвагена". Видання повідомляє, що 60 тисяч гривень вистачить або на китайський автомобіль, або на російську "Волгу".
Останні новини
Юлія Тимошенко просить Віктора Ющенка скасувати військовий парад на День незалежності
1601, 7 серпня 2008
"В умовах, коли десятки тисяч громадян втратили житло, позбавлені елементарних умов для проживання та перебувають у складному психологічному стані, парад військ, артилерійський салют та святковий феєрверк буде сприйнято як виклик людському горю, негативно оцінено українським суспільством та міжнародною громадськістю", - йдеться у листі. З огляду на це Тимошенко просить Ющенка скасувати свій указ в частині проведення параду військ у Києві 24 серпня, "а додаткові кошти, заплановані для його підготовки, спрямувати на надання першочергової допомоги постраждалим громадянам і відновлення функціонування інфраструктури із забезпечення життєдіяльності населення".
Юлія Тимошенко: Меліоровані землі мають зберегти сільськогосподарське призначення
1429, 7 серпня 2008
Юлія Тимошенко відзначила, що уряд постійно отримує інформацією про факти зміни призначення меліорованих земель під забудову. Глава уряду вважає такі факти неприпустимими, оскільки, за її словами, це землі сільськогосподарського призначення. “Невже ми настільки заможні, щоб сьогодні змінювати призначення меліорованих земель і практично нищити той потенціал, який у нас є у сільському господарстві?”, - наголосила прем’єр-міністр України.
Юлія Тимошенко провела нараду в Держводгоспі
2006, 6 серпня 2008
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко провела нараду у Державному комітеті України з водного господарства, присвячену питанням розв’язання проблеми галузі. Під час наради Юлія Тимошенко повідомила, що уряд на своєму сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення про виділення 670 млн. грн. на відновлення і будівництво нових об`єктів водного господарства, зруйнованих стихією. Прем’єр-міністр також зазначила, що на відновлення дамб, на яких проходять автодороги, з бюджету „Укравтодору” виділено 57 млн. грн. Глава уряду зауважила, що ця сума може бути збільшена. "Стільки, скільки вам знадобиться, стільки буде виділено", - заявила Юлія Тимошенко.
Уряд затвердив Генеральний план ліквідації наслідків повені
1847, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко відзначила, що даний план передбачає пооб’єктне планування доріг, дамб, мостів, будинків, шкіл, лікарень, які постраждали. За словами прем’єр-міністра, у плані вказано генерального підрядника з відновлення цих об’єктів, а також вартість відновлювальних робіт і термін здачі об’єкта в експлуатацію. “Ми на сьогоднішній день маємо фундаментальний план подолання стихійного лиха і, що важливо, запобігання будь-яким іншим таким подіям, які призводять до руйнівних наслідків”, - відзначила глава уряду.
Тимошенко: Уряд виплатить по 5 тисяч гривень постраждалим від повені підприємцям
1710, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко повідомила, що уряд прийняв рішення про включення до переліку постраждалих від повені громадян, які потребують компенсації, категорію громадян, які займалися малим бізнесом. Прем’єр-міністр нагадала, що до сьогодні малим підприємцям, які втратили своє майно, збитки не відшкодовувалися. Зокрема, прем’єр-міністр відзначила, що уряд робитиме все для того, “щоб банки одержали страхові внески з повернення кредитів”.
Анонси
Юлія Тимошенко проведе сьогодні виїзну нараду в Бортничах
1220, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко після засідання уряду проведе сьогодні виїзну нараду у Бортничах. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Кабміну. Нарада буде присвячена питанням розвитку водного господарства в Україні.
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відбула до Тернопільської області
1454, 5 серпня 2008
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відбула з робочою поїздкою до Тернопільської області. В рамках візиту глава уряду ознайомиться з ходом ліквідації наслідків стихії, завданих мешканцям селищ Устя-Зелене та Коропець Монастириського району і селищаДобрівляни Заліщицького району, та поспілкується з місцевими мешканцями.
Виступи й звернення
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила співчуття росіянам у зв'язку зі смертю Олександра Солженіцина
1725, 4 серпня 2008
В телеграмі, надісланій на ім'я прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна, Юлія Тимошенко пише: "Від імені уряду України і від мене особисто прийміть глибоків співчуття у зв'язку зі смертю всесвітньо відомого письменника, історика, громадського діяча, лауреата Нобелівської премії Олександра Ісайовича Солженіцина. Ім'я цієї людини стало символом боротьби за подолання тоталітарного режиму, утвердження загальнолюдських цінностей, торожество права і демократії".
Привітання прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з нагоди Дня Повітряних Сил Збройних Сил України
0952, 3 серпня 2008
Служба в Повітряних Силах вимагає найвищого професіоналізму, відповідальності та відданості. Захисники неба Батьківщини з честю продовжують бойові традиції, завжди були і будуть елітою українського війська та гордістю нашого народу. Впевнена, що уряд України зробить все можливе для забезпечення подальшого розвитку Повітряних Сил як головного носія бойового потенціалу Збройних Сил України. Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, злагоди, мирного неба, благополуччя, добра та сімейного затишку.
Огляд преси
Юлія Тимошенко заглянула "на уголек". Репортаж "Комерсант-Україна"
1743, 27 червня 2008
Вчора прем'єр-міністр Юлія Тимошенко побувала з робочим візитом в Луганській області. Глава уряду на особистому досвіді переконалася, в яких "нелюдських умовах" працюють українські шахтарі, спустившись в забій шахти ім. Фрунзе. Отриманий досвід настільки вразив пані Тимошенко, що вона запропонувала кожному міністрові спуститися в шахту. Крім того, прем'єр заявила про початок експерименту у вугільній галузі, одним з етапів якого стане введення почасової оплати праці гірників.
Інтерв’ю
Юлія Тимошенко: "Мені боляче, що так чинить президент". Інтерв'ю журналу "Русский Newsweek"
1624, 27 травня 2008
"Мене дуже дивує, що той демократичний президент, якого весь народ, вся наша демократична команда, в тому числі й я, практично на руках внесли на пост президента, сьогодні порушує проти нас кримінальні справи. Він фактично репресує свою команду! Репресує за те, що ми почали реальну боротьбу проти корупції! Мені боляче, що так чинить президент".
Огляд преси
Конституційна нестабільність гальмує Україну
1731, 12 травня 2008
"Цього року Конституція 2006 повинна бути остаточно реформована на користь парламентаризму, а потім захована і забута. Адже прогрес України у реформах, її боротьбі з корупцією, законотворчій діяльності та зміцненні єдності українських еліт перед загрозою оживаючої імперіалістичної Росії, коли Україна знаходиться на межі перелому в її інтеграції на Захід – усе це вимагає тривалого періоду конституційної стабільності", - пише науковий співробітник Інституту європейських, російських та євразійських досліджень Університету Вашингтона Тарас Кузьо.
Інтерв’ю
Інтерв'ю Юлії Тимошенко телевізійному каналу "Інтер"
1059, 28 квітня 2008
Я переконана, що так, як в Світле Воскресіння життя ствердилося, так і в Україні з дуже швидким плином часом ствердиться все дуже добре, позитивне. І я переконана, що зміни до Конституції внесуть в це свій дуже вагомий вклад. Я думаю, найближчим часом Україна буде жити без чвар, без протистоянь, без загострень. Вона переживе етап свого демократичного дитинства і перейде хоча б до юнацтва, коли вона вже зможе бути більш збалансованою в свої системі знаків.
Неофіційно
Юлія Тимошенко, якби не стала політиком, обрала би фах лікаря
1858, 3 квітня 2008
"Чесно кажучи, я бачу своє життя у тому, щоб допомогти людям так, як це потрібно. Якби я не була прем’єр-міністром, економістом, то, я думаю, отримала би освіту лікаря", - сказала Тимошенко.
Юлія Тимошенко у Дніпропетровську зустріла однокласницю
1438, 14 січня 2008
Під час перебуванняу Дніпропетровську прем’єр-міністр України відвідала обласне відділення № 58 Державного ощадного банку України, де ознайомилася з організацією та станом виплати коштів громадянам, які мали заощадження в установах Ощадбанку СРСР. Як повідомляє УНІАН, серед людей, які, знаючи про візит землячки, прийшли до відділення, була і однокласниця Юлії Тимошенко Тетяна Литвинчук (Сергєєва). Прем`єр-міністр впізнала шкільну подругу, вони обнялися і обмінялися телефонами. Тетяна Литвинчук запросила Юлію Тимошенко на зустріч однокласників з нагоди 30-річчя закінчення школи.
Публікації Юлії Тимошенко
Таємниця ордену Колесникова. Публікація Юлії Тимошенко в "Українській правді"
1310, 3 грудня 2007
Не встигли просохнути чорнила на почесній грамоті, яку Центральна виборча комісія рішуче вручила Сергію Ківалову, як іще один герой нашого часу – Борис Колесников - отримав цілого ордена "За заслуги", та ще й Другого ступеня. "За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у трудовій діяльності, багаторічну сумлінну працю", - сказано в указі президента від 28 листопада. Ані рекет, ані одкровення Бориса Пенчука, через які було порушено кримінальну справу за здирництво, ані інші подвиги Партії регіонів загалом і самого Бориса Колесникова зокрема, аж ніяк не годилися для заслуг ІІ ступеня. Ну ІІІ-го, думаю, ще абияк, але для II-го – зовсім не підходить. Аж раптом усе відразу стало зрозуміло і ясно.
Юлія Тимошенко: 22 листопада
1229, 22 листопада 2007
Я вітаю сьогодні всіх патріотів, всіх тих, хто не зневірився, не здався, не збайдужів. Всіх тих, хто й сьогодні говорить про Майдан як про вищу точку духовного піднесення нації у новітній історії України. Це справді так. Я вітаю всіх, хто три роки тому на Майдані вперше заговорив українською, вперше відчув себе Вільною Людиною, вперше заспівав «Ще не вмерла…» Три роки тому люди пробиралися до Києва через міліцейські кордони, «їжаки» на дорогах та штучну ожеледь на трасі, організовану колишньою владою. В порівнянні з тими труднощами, сьогодні політикам майже немає чого робити. Варто тільки прийти в Раду і натиснути кнопку. Правильну кнопку… Ні, я не про голосування за прем'єра, я про більш глобальні речі. Перш за все – про повернення людям надії.
Вибори
Юлія Тимошенко: Ми готові віддати опозиції Рахункову палату, посади заступників міністрів та заступників облдержадміністрацій (доповнено)
1726, 8 жовтня 2007
Лідер БЮТ висловила сподівання, що Партія регіонів з гідністю перейде до парламентської опозиції. Засловами Тимошенко, коаліція зможе віддати опозиції Рахункову палату, посади заступників міністрів та заступників голів облдержадміністрацій. "Ми готові на базі закону про опозицію надати їм наступні права: по-перше, керівництво Рахункової палати, яка відповідає за фінансові потоки в державі, має призначатися від парламентської опозиції", - відзначила лідер БЮТ. "По-друге, ми готові запропонувати створити і очолити контрольну кількість парламентських комітетів. Крім того ми готові для здійснення контролю за діяльністю уряду надати опозиції посаду віце-прем'єра якраз по контролю за цими діями", - продовжила вона.
Регіони
Тимошенко вважає, що заяви Януковича про неможливість підняти зарплати й пенсії приведуть до його відставки
1054, 16 лютого 2007
За її словами, чинний прем'єр-міністр розраховує, "що тільки його мафія буде жити заможно й прекрасно", а мінімальна заробітна плата й мінімальна пенсія повинні залишатися на рівні тих показників, які були під час його першого прем'єрства. Тимошенко пояснила, що за останній час інфляція практично з'їла всі доходи людей, які були підвищені, у тому числі, і її урядом.
Юлія Тимошенко: Для забезпечення газом Україні посередники не потрібні
0950, 16 лютого 2007
"У відносинах по забезпеченню газом України, між Росією й Україною, між Україною й Туркменістаном, Україною й Узбекистаном і Казахстаном ніякі посередники не потрібні. Ні "РосУкрЕнерго", ні "Ітера", просто нікого не треба", - сказала Тимошенко. Вона підкреслила, що необхідно укладати угоди про постачання газу в Україну напряму за участю держави.
Останні новини
Юлія Тимошенко визнана найвпливовішою жінкою України
1658, 18 серпня 2006
Журнал "Корреспондент" у своєму щорічному рейтингу "Топ-100" назвав Юлію Тимошенко найвпливовішою жінкою України. "Перемігши у половині областей України, Тимошенко по праву вважається лідером національного масштабу", – вважають експерти.
Downloads
Наші кнопки
RSS-експорт
Експорт новин
Зображення для робочого столу
Розсилка
RSS 2.0   
Відео та Аудіо
6 серпня 2008
Про подолання наслідків стихії на Західній Україні
31 липня 2008
Про допомогу постраждалим від повені областям, позачергове засідання ВРУ та зміни до бюджету
21 липня 2008
Про результати зустрічі з федеральним канцлером ФРН Анґелою Меркель
13 липня 2008
Інтерв'ю ICTV (про звіт у ВРУ і голосування за відставку уряду)
11 липня 2008
Звіт прем’єр-міністра України у Верховній Раді
9 липня 2008
Прес-конференція Ю.Тимошенко щодо нового бюджету
4 червня 2008
Прес-конференція Ю.Тимошенко
29 травня 2008
Спеціальний проект "Дуель" на ТРК "Україна"
20 травня 2008
"Час інтерв'ю" з Ю.Тимошенко ("5 канал")
14 травня 2008
Брифінг Ю.Тимошенко
Останні новини
1227, 8 серпня 2008
Тимошенко пересадить чиновників на "Волги"
1601, 7 серпня 2008
Юлія Тимошенко просить Віктора Ющенка скасувати військовий парад на День незалежності
1429, 7 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Меліоровані землі мають зберегти сільськогосподарське призначення
2006, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко провела нараду в Держводгоспі
1847, 6 серпня 2008
Уряд затвердив Генеральний план ліквідації наслідків повені
1710, 6 серпня 2008
Тимошенко: Уряд виплатить по 5 тисяч гривень постраждалим від повені підприємцям
6 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Немає такої сили, яка зможе змінити позицію уряду щодо "Венко"
1646, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Уряд вирішив всі страйкові вимоги газовиків (доповнено)
1630, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко: БЮТ не розглядає питання включення в проект Конституції норми про другу державну мову
1610, 6 серпня 2008
Юлія Тимошенко: Уряд розробив макети будинків для потерпілих від стихії

Персональний сайт Юлії Тимошенко (C) Ідея Юлії Тимошенко  Редакція  Адміністрація  RSS 2.0   
Community8 

Створення сайту

 Підтримка сайту