This version of the page http://www.ukrpatent.org/ua/index.html?fp=241 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-07. The original page over time could change.
Головна сторінка | Державне підприємство 'Український інститут промислової власності'

 
 


27.06.2007 Вітання

Шановні співвітчизники, колеги!

Яскравою подією увійшло 28 червня 1996 року в новітню історію нашої держави. У цей день Україна відзначає велике державне свято – День Конституції України.

Вищою цінністю Конституція проголосила права і свободи людини, затвердила суверенітет України і непорушність демократичних основ її розвитку.

У час соціально-економічних і політичних змін в країні треба спільними зусиллями зберегти і примножити досягнуте, забезпечити в суспільстві мир і спокій.

Давайте пам'ятати про справедливу стародавню мудрість: "Якщо не знаєш як вчинити – роби згідно із законом". Адже верховенство закону – одна з головних умов гідного життя.

Зі святом вас, шановні! Здоров'я і щастя вам і вашим близьким, успіхів і процвітання! Мудрості вам і злагоди!

З повагою,
т.в.о. директора Укрпатенту                                                                                       Сергій Марченков

27.06.2007 МКТП-9

Для ознайомлення користувачів тимчасово розміщено файл "Міжнародна класифікація товарів і послуг для реєстрації знаків" (Ніццька класифікація). Дев'ята редакція у форматі chm. Для перегляду класифікації необхідно завантажити цей файл (МКТП-9.chm) на комп'ютер, розархівувати та відкрити його. Згодом на веб-сайті буде розташована повноцінна інформаційно-довідкова система "Міжнародна класифікація товарів і послуг для реєстрації знаків" (Ніццька класифікація). Дев'ята редакція.

26.06.2007 Семінар-тренінг в Укрпатенті

25 червня 2007 року в Укрпатенті відбувся семінар-тренінг для патентних повірених "Практичні аспекти впровадження системи електронного подання матеріалів заявки на об‘єкти промислової власності в Україні".

26.06.2007 Щодо зменшення розмірів зборів

Розміщено повідомлення стосовно зменшення розмірів зборів щодо патентних заявок, поданих іноземними малими підприємствами в США.

26.06.2007 Актуальні питання ведення державних реєстрів

Державний департамент інтелектуальної власності та Державне підприємство "Український інститут промислової власності" 26 червня 2007 року провели семінар на тему "Актуальні питання ведення державних реєстрів". У ньому взяли участь представники у справах інтелектуальної власності (патентні повірені), керівники і фахівці підприємств, установ, організацій та інші зацікавлені особи.

25.06.2007 П'ятий номер науково-практичного журналу "Інтелектуальна власність"

Вийшов з друку п'ятий номер науково-практичного журналу "Інтелектуальна власність". На його сторінках можна ознайомитись із наступними статтями:  "Врегулювання спорів у процесі набуття прав інтелектуальної власності" (В.Жаров),  "Майнові права інтелектуальної власності як внесок до статутного капіталу" (Н.Максимова), "Адміністративне судочинство як новий спосіб захисту прав інтелектуальної власності" (О.Пасенюк) тощо.

25.06.2007 Чергове засідання НТР
25 червня 2007 року відбулося чергове засідання Науково-технічної ради Укрпатенту.
25.06.2007 Унікальний двигун – на прес-клубі "Україна майбутня"

21 червня 2007 року в приміщенні Укрпатенту відбулося чергове засідання прес-клубу "Україна майбутня". На обговорення виносилася тема: "Універсальний двигун, який може застосовуватись у різних галузях господарювання і приносити мільйонні прибутки. Чи зацікавлена в цьому держава?". В обговоренні взяли участь представники державних органів, наукових та науково-дослідних інституцій, експерти, журналісти.

20.06.2007 Щодо проведення експертизи заявки на винахід

До 20 серпня 2007 року направляйте свої зауваження і пропозиції щодо проекту наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження Правил проведення експертизи заявки на винахід та заявки на корисну модель". Видання такого наказу сприятиме удосконаленню відносин щодо  проведення експертизи заявки на винаходи та корисну модель, а також упорядкуванню чинного  законодавства у сфері господарської діяльності.

19.06.2007 Оприлюднено проект наказу

Оприлюднено проект наказу Міністерства освіти і науки України "Про затвердження нормативно – правових актів щодо знаків для товарів і послуг", повідомлення про оприлюдення та аналіз регуляторного впливу цього акту.  Видання такого наказу забезпечить реалізацію положень статей 8, 9 та 13 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", сприятиме удосконаленню відносин щодо складання, подання та проведення експертизи заявки на знак для товарів і послуг, а також упорядкуванню чинного законодавства у зазначеній сфері.

<<< 241-250 | 251-260 | 261-270 | 271-280 | 281-290 | 291-300 | 301-310 | 311-320  >>>


Головна сторінка
Версія для друку
© 2007 Державне підприємство
«Український інститут промислової
власності». Всі права захищено.
розроблено компанією
Finport Technologies