This version of the page http://rpl.net.ua/2008/01/07/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
Материалы за 07.01.2008 » РЕАЛЬНА ПОЛІТИКА
   

Зробити стартовою - Додати в закладки - RSS
 РУССКАЯ ВЕРСИЯ

 
 
  

ПОШУК 

  Ющенко зізнався, про що він домовився з Тимошенко   Балога підозрює, що Тимошенко затопила Україну щоб стати героїнею   Тимошенко вже не повертатиме заощадження вкладникам Ощадбанку?   Тимошенко зібралась кроїти Україну під себе   Тимошенко роздала "стихiйні" гроші 

Останні новини 

Результати виборів у Грузіїї під загрозою

07/01/2008 19:42 
 
Члени ЦВК Грузії, що представляють опозиційні партії, погрожують не підписати підсумковий акт про підрахунок голосів на президентських виборах.

Як заявив журналістам представник опозиції у ЦВК Давид Бардавелідзе, дані, що надійшли по окремих виборчих дільницях, не збігаються з тими, що публікуються на сторінці ЦВК в інтернеті.

"Приміром, у нас копія акту про вибори виборчої комісії з 11 дільниці в Батумі, з якої Михайло Саакашвілі одержав там підтримку 175 виборців, однак на сайті ЦВК з цієї дільниці Михайлу Саакашвілі записали підтримку 755 виборців", - заявив Бардавелідзе.

Таким чином, за його словами, представники опозиції у ЦВК не підпишуть підсумкового акту про вибори, якщо всі так звані неточності не будуть усунуті.

У ЦВК Грузії на цю годину підраховано близько 95% бюлетенів і, згідно із цими даними, лідирує Саакашвілі, що набрав 51,9%.

Останні новини 

Саакашвілі наближається до перемоги

07/01/2008 18:26 
 
ЦВК Грузії вже підрахувала 85% бюлетенів на минулих позачергових президентських виборах. За результатами обробки 85% бюлетней Михайло Саакашвілі перемагає в першому турі з 51,94%.

Основний конкурент Саакашвілі, кандидат від Об'єднаної опозиції Леван Гачечиладзе набирає 25,19%.
У Аркадія (Бадрі) Патаркацишвілі - 6,66%, Шалви Нателашвілі - 6,33%, Давіда Гамкрелідзе - 3,91%, Георгій Маїсашвілі - 0,75%, Ірина Сарішвілі-Чантурія - 0,19%.

Останні новини 

Тимошенко напросилась до Саакашвілі

07/01/2008 17:28 
 
Кандидат на пост президента Грузії Михайло Саакашвілі запросив прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в Тбілісі на церемонію інавгурації, що відбудеться 20 січня.

Під час телефонної розмови Тимошенко привітала Саакашвілі із проведенням вільних, демократичних і справедливих президентських виборів.

Крім того, Тимошенко висловила впевненість, що перемога Саакашвілі на президентських виборах дасть новий імпульс для проведення подальших економічних і соціальних реформ, забезпечить зміцнення верховенства права й модернізації всієї країни, що базується на європейських принципах і цінностях.

Політика 

Різдвяне вітання Президента Віктора Ющенка

07/01/2008 15:41  "Реальна політика"
 
 
Наше найбільше щастя – сказати один одному добре слово, щоб відчути найважливіше: ми – одна, велика українська родина...


Останні новини 

На Різдвяному богослужінні Ющенко був не сам

07/01/2008 15:01 
 
Президент України Віктор Ющенко разом з дружиною та дітьми сьогодні, у свято Різдва, відвідав урочисте Різдвяне богослужіння у церкві Святих Петра і Павла у селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області. Також сьогодні зранку Ющенко з родиною був присутній на богослужінні у Манявському Скиті, повідомляє прес-служба Глави держави.

Довідка «Реальної Політики». Манявський Скит – старовинний монастир XVII ст., розташований поблизу села Манява. Засновником та першим настоятелем якого був Йов (Іван) Княгиницький (1550—1621). Крім того, за деякими джерелами, у Скиті похований гетьман України Іван Виговський (1664 р.). Монастир оголошено історико-архітектурним заповідником.

Останні новини 

Ющенку передали «невдоволення» з Туркменістану

07/01/2008 14:11 
 
Президент Туркменії Курбанкули Бердимухамедов погрожує позбавити українські компанії можливості здійснювати проекти в його країні через незадоволення якістю роботи двох підрядників з України.

Зокрема, Бердимухамедов зробив заяву, котру передало національне телебачення:
"Тунель не будується. Міст не будується. Жодна українська компанія не буде працювати в Туркменістані, доки не виправдаєте себе своєю працею".

Бердимухамедов також нагадав, що будівельна компанія "Інтербудмонтаж" уже декілька років будує тунель в Ашгабаді. Президент Туркменістану підкреслив, що цим виявлено неповагу до туркменського народу.

Крім того, він також попросив переказати президенту Віктору Ющенку, що Туркменія вкрай незадоволена ситуацією, що склалася.

Останні новини 

Жириновський привітав Саакашвілі з перемогою авторитаризму

07/01/2008 13:33 
 
Лідер ЛДПР Володимир Жириновський надіслав вітальну телеграму Михайлу Саакашвілі. Він привітав колишнього президента Грузії з "блискучою перемогою" на позачергових виборах.

Крім того, Жириновський також поспівчував грузинській опозиції, яка програла вибори. Він додав, що у республіці "на довгі роки встановлено авторитарний режим, і головна провина за це лягає на грузинських комуністів, які не зуміли виховати покоління грузин, здатних сприймати сучасну демократію".

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі на президентських виборах у Грузії за підрахунками близько 70% голосів набирає 51,19% і, таким чином, перемагає вже в першому турі.

Останні новини 

У Грузії підрахувано 70% бюлетенів

07/01/2008 13:23 
 
Михайло Саакашвілі на президентських виборах в Грузії за підсумками підрахунку близько 70% голосів набирає 51,19% і, таким чином, перемагає вже в першому турі.

Основний конкурент Саакашвілі, кандидат від Об`єднаної опозиції Леван Гачечіладзе набирає 25,53%.
У Аркадія (Бадрі) Патаркацишвілі - 6,62%, Давида Гамкрелідзе - 3,59%, Шалви Нателашвілі - 6,5%, Георгія Маїсашвілі - 0,79%, Ірини Сарішвілі-Чантурія - 0,34%.

Останні новини 

Ющенко сказав українцям добре слово

07/01/2008 12:13 
 
Президент Віктор Ющенко привітав українців з Різдвом Христовим, побажавши усім добра.

"Хай відійдуть і полишать нас щоденні труднощі і проблеми… Наше найбільше щастя – сказати один одному добре слово, щоб відчути найважливіше: ми – одна, велика українська родина", - йдеться у привітанні президента.

"Зі світлим настроєм я звертаюся до кожної нашої сім’ї – дай Боже вам щастя, достатку і тепла. Я прошу і бажаю, щоб кожен з нас сказав сьогодні слова найглибшої вдячності батькам, які дали нам життя і вклали у наші серця свою любов", - додав він.

"Дай Боже, щоб світла сила Різдвяного свята зміцнила, згуртувала і благословила усіх нас. Смачної вам куті і веселого святкування. Чудо збувається - Христос народився. Славімо Його", - додав Ющенко.

Останні новини 

Саакашвілі вже запрошує гостей на свою інавгурацію

07/01/2008 12:05 
 
Михайло Саакашвілі запросив президента Польщі Леха Качиньського до Грузії на президентську інавгурацію. Про це кандидат у президенти Грузії Михайлом Саакашвілі домовився по телефонну з Лехом Качиньським.

Саакашвілі запросив Леха Качиньського до Грузії для участі в інавгурації, якщо попередні результати підтвердять його перемогу на президентських виборах. Церемонія (інавгурації) має відбутися в другій половині січня цього року.

Саакашвілі інформував президента Польщі про попередні результати виборів. Згідно з якими Саакашвілі одержує 55% голосів, а його супротивник 24%.

Крім того, Саакашвілі повідомив Качинському, що, на думку спостерігачів ОБСЄ, суботні президентські вибори в Грузії відповідали більшості міжнародних стандартів.

Більше того, Михайло Саакашвілі під час телефонної розмови подякував президентові Польщі за підтримку, а також його візит до Грузії в листопаді 2007 року.

За результатами обробки даних із третини виборчих дільниць на виборах президента Грузії, екс-президент Михайло Саакашвілі набирає 51,04% голосів, його основний суперник - кандидат від об'єднаної опозиції Леван Гачечиладзе - 24,5%.

Останні новини 

Ющенко забезпечить вищою освітою дітей-сиріт

07/01/2008 10:16 
 
Президент України Віктор Ющенко завіряє, що всі діти-сироти матимуть можливість безкоштовно здобути вищу освіту.

Про це він заявив перебуваючи в зимовому таборі для дітей-сиріт у Ворохті Івано-Франківської області.

«Я обіцяю, що вища школа і спеціальна освіта є безкоштовними для вас», - вчастности відзначив Розділ держави.

Він також повідомив, що через декілька тижнів в Україні стартує спеціальний проект для дітей-сиріт під умовною назвою «Шлях до зірок».

За його словами, тема сиротіння повинна стати темою всього українського суспільства.
Він виразив переконання, що будинки-інтернати незабаром залишаться «тільки в нашій пам'яті», нагадавши, що 2008 рік в Україні оголошено Роком усиновлення.

Цей день в історії 

Утворено Черкаську область

07/01/2008 00:03 
 
Цього дня з районів Київської, Полтавської, Кіровоградської і Вінницької областей було сформовано окрему Черкаську область

Цей день в історії  
6 серпня 1945 року

День Хіросими

Цього дня ядерна зброя була вперше застосована проти людей під час бомбардування Хіросими. В результаті вибуху загинуло біля 100 тис. чоловік, до кінця року від променевого ураження та травм померло ще 40 тис. Нині ця дата відзначається у світі як День Хіросими та Всесвітній день боротьби за заборону ядерного озброєння.

30.07.2008 // Якось Віктор Федорович сидів у своєму робочому кабінеті, гортав якісь папери і кляв всі свої неприємності.

В цей самий незру...

   

Останні новини  

6 серпня 2008 року
09:37

Ющенко поїде до Тернопільської та Вінницької обл., щоб навчити Шандру заливати фундамент

09:28

Тимошенко не збирається віддавати дорогоцінний рапс

09:17

Гонконг накрив потужний тропічний шторм

09:04

Олімпійський вогонь вже у Пекіні

5 серпня 2008 року
19:51

Завтра Ющенко відбудовуватиме Тернопільщину

19:46

Тимошенко вирішилa «воювати» з Vаnсo

19:20

Семенюк заявляє, що вона перевиконує всі приватизаційні плани

18:52

Ющенко не поїде відкривати Олімпійські ігри

17:58

БЮТівцю з автоматом свiтить сім років за гратами

17:53

Прокуратура вимагає відмінити рішення про «звільнення» Сімферополя від НАТО

17:42

Нацбанк трішки озолотився

17:38

Ющенко подякував людям, які самостійно боролися з лихом

17:31

Одещина йде під воду

17:27

На Запорізькій АЕС відключили енергоблок

17:19

ЄС чекає поки Україна попросить допомоги

17:11

Ющенко наказав губернатору Львівщини дбати про ліс

16:56

Прикарпатці уже отримують «стихійні» гроші

16:43

У Вінського найбільше обкрадають Україну

16:38

Ющенко закликав знайти гроші на програму «Тиса»

16:26

Завтра Тимошенко поговорить про паводок, Укртелеком і Євро-2012

16:17

Цушко повертається в Україну

16:02

Єхануров озброює армію циркулярками та дрилями

15:53

Мороз вже мостить Семенюк в крісло Ющенка

15:47

Україна заборонила ввезення м’яса з Намібії

15:33

Тимошенко готує ультиматум Яценюку

15:29

Черновецький відключить гарячу воду половині киян

15:16

Тимошенко вирішила застрахувати урожай

15:09

Ющенко «почистив» низку райдержадміністрацій

15:03

Тимошенко подобається з висоти дивитись на людське горе







Загрузка...

 Архів  

«    Січень 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Головний редактор: Андрій Костенко
Ел.пошта редакції: rpolitics@gmail.com
© 2006-2007 RPL.NET.UA "Реальна політика" 
Передрук матерiалiв лише за умови (гіпер)посилання на www.rpl.net.ua