This version of the page http://rpl.net.ua/2007/11/22/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
Материалы за 22.11.2007 » РЕАЛЬНА ПОЛІТИКА
   

Зробити стартовою - Додати в закладки - RSS
 РУССКАЯ ВЕРСИЯ

 
 
  

ПОШУК 

  Ющенко зізнався, про що він домовився з Тимошенко   Балога підозрює, що Тимошенко затопила Україну щоб стати героїнею   Тимошенко вже не повертатиме заощадження вкладникам Ощадбанку?   Тимошенко зібралась кроїти Україну під себе   Тимошенко роздала "стихiйні" гроші 

Останні новини 

Регіони або змирились із опозицією, або ж планують якусь хитрість

22/11/2007 21:33 
 
З першого дня роботи Верховної Ради VI скликання Партія регіонів не буде порушувати регламент. Про це в ефірі "5 каналу" заявив кандидат в народні депутати від Партії регіонів Олександр Стоян. За його словами, згідно з регламентом спочатку має бути створена коаліція,а потім коаліція має висунути кандидата на посаду прем"єр-міністра.

Також О.Стоян висловив переконання, що БЮТ та блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" вигідне створення не парламентської коаліції, а ситуативної більшості, при якій на посаді прем"єра залишиться Віктор Янукович. "Ситуативна більшість вигідна Президенту", - сказав він.

При цьому О.Стоян додав, що Партія регіонів "буде допомагати Віктору Ющенку, підтримувати його розумні ініціативи".

РБК-Украина

Останні новини 

Кириленко, Луценко і Тимошенко мають "план на-трьох"

22/11/2007 21:13 
 
Президент України Віктор Ющенко, лідер БЮТ Юлія Тимошенко і лідери блоку НУ-НС Юрій Луценко та В’ячеслав Кириленко обговорили план дій БЮТ і НУ-НС 23 листопада – в день початку роботи Верховної Ради 6-го скликання.

За словами Юрія Луценка, у присутності Президента лідери майбутньої коаліції обговорили дії в день відкриття парламенту.

«Тепер ми маємо чіткий план дій», - з впевненістю сказав Луценко і запевнив, що далі події розвиватимуться дуже швидко.

Нагадаємо Юрій Луценко заявив про те, що всі майбутні депутати від НУ-НС поставили свої підписи під коаліційною угодою з Блоком Юлії Тимошенко. Він також висловив впевненість у тому, що завтра буде підписана коаліційна угода між НУ-НС і БЮТ.

Раніше повідомлялося про те, що блок Наша Україна - Народна самооборона у повному складі підпише угоду про створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко і підтримає кандидатуру В’ячеслава Кириленка на посаду спікера парламенту шостого скликання.

Водночас, блок Наша Україна-Народна самооборона хоче переглянути лише один пункт коаліційної угоди з БЮТ, який стосується контрактної армії.

Корреспондент.net

Останні новини 

Європарламент обговорив із НАТО розміщення ПРО у Європі

22/11/2007 21:05 
 
Депутати Підкомітету з питань безпеки та оборони Європарламенту та представники Парламентської Асамблеї НАТО в ході дводенного засідання в Брюсселі обговорили плани США щодо розміщення системи ПРО в Європі, зокрема, в Чехії та Польщі.

Як повідомили у прес-службі Європарламенту, в ході засідання Посол США при НАТО Вікторіа ЛАЛЕНД зазначила, що ці плани пов’язані виключно із потенційною загрозою з боку Ірану та Кореї.
“Європа має хвилюватися не лише щодо прямих ракетних атак, але й щодо використання цієї зброї для міжнародного шантажу”, - сказала вона.

Відповідаючи на запитання депутата Ани ГОМЕШ (група соціалістичних партій, Португалія) щодо того, чи не варто було б США намагатися знайти дипломатичне вирішення проблеми Ірану, Посол США при НАТО зазначила, що США має тривалу та болючу історію відносин з Іраном.
“Нинішня адміністрація – перша, яка заявила, що коли Іран зробить все необхідне у відповідності до резолюцій ООН, вона буде готова до переговорів”, - сказала В.ЛАЛЕНД.

Посол США при НАТО ще раз запевнила депутатів Європарламенту у тому, що пропозиція США щодо розміщення елементів системи ПРО у Європі не спрямовані проти Росії, навіть, навпаки, США готові співпрацювати з Росією в цьому питанні.

Плани США з розміщення елементів системи ПРО в Європі передбачають, зокрема, розміщення 10 ракет-перехоплювачів в Польщі та радарної станції в Чехії. Росія виступає проти розміщення елементів системи ПРО у Східній Європі і у відповідь вже призупинила виконання Угоди про звичайні збройні сили в Європі. 21 листопада США відповіли на пропозиції Росії щодо співпраці в рамках планів з розміщення елементів ПРО в Європі. Відповіді Росії поки немає.

УНІАН

Коментарі 

Володимир Цибулько: Перше засідання Ради не вийде за межі формальних урочистостей

22/11/2007 20:59  "Реальна політика"
 
 
Я вважаю, що взагалі демонстрація свого політичного характеру поодинокими членами "Нашої України" навряд чи доведе до чогось непрогнозованого. Прогнозованим буде формування коаліції, прогнозованим буде висування кандидатури Юлії Тимошенко, але непрогнозованим може бути, наприклад, голосування по персоні В’ячеслава Кириленка.

Останні новини 

У Польщі уряд сформовано без парламентської коаліції, а нам слабо?

22/11/2007 20:59 
 
Польські партії "Цивільна платформа" і "Польська селянська партія", що входять до правлячої урядової коаліції в Польщі, 23 листопада підпишуть коаліційну декларацію.

Угоду підпишуть перед виступом нового прем`єр-міністра країни Дональда Туска, повідомив сам прем'єр.

"Це буде короткий текст (коаліційна декларація), що вказує на те, що між учасниками коаліції немає великих відмінностей. Ми довіряємо одне одному", - сказав Туск.

Новий уряд Польщі на чолі з Дональдом Туском був приведений до присяги 16 листопада.
Новий прем`єр-міністр країни виступить з програмною промовою в Сеймі. Дебати прихильників і опонентів нового уряду, як очікується, триватимуть вісім годин. Після чого, як очікується, депутати проголосують вотум довіри новому коаліційному урядові.


Українська правда

Останні новини 

Голова Севастополю підтримує указ Президента про мови в Криму

22/11/2007 20:49 
 
Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій КУНІЦИН вважає, що указ Президента України Віктора ЮЩЕНКА щодо розвитку гуманітарної сфери в АРК і Севастополі для міста-героя є конкретним і стосується не лише розвитку української мови і літератури, але й фактичної допомоги самим об’єктам культури.

Сьогодні в інтерв’ю журналістам за підсумками наради міської робочої групи з підготовки святкування 225-ї річниці Севастополя (відзначатиметься у червні наступного року ) С.КУНІЦИН зазначив, що передбачені президентським указом заходи органічно „вписуються” в комплекс заходів з підготовки до святкування ювілею міста-героя. За словами глави виконавчої влади Севастополя, „указ з’явився позавчора, а вже різні коментарі, політики вже починають на цьому указі тупцюватися...”.

Як додав С.КУНІЦИН, вчора він, як кримський депутат, брав участь у роботі сесії Верховної Ради АРК, „так там почали коментувати, мовляв, для чого цей указ?”. Але, сказав він, „якщо в нього вчитатися і вдуматися, то він стосується, зокрема, якщо говорити про Севастополь, не лише розвитку української мови і літератури, але й фактичної допомоги самим об’єктам культури”. За словами С.КУНІЦИНА, „окрім розвитку української мови і будівництва школи-колегіуму у Севастополі, про яку говорять вже півтора десятка років, Кабінету Міністрів України і Севастопольській адміністрації дано доручення протягом місяця підготувати документи по фінансуванню з бюджету держави на наступний рік реконструкції Російського академічного драматичного театру імені Луначарського, зокрема, і сцени і глядацького залу”. Як додав глава міста, „це те, про що ми мріяли, і на що у нас поки що немає грошей”. Також, указ - „це реконструкція площі біля Центральної бібліотеки імені Л.Толстого, Дитячого театру, це створення українсько-російського вищого навчального закладу. І все це - конкретика”, сказав С.КУНІЦИН. „Звичайно ж, указ Президента в цьому плані нам допоміг”, - додав він.

За його словами, „вся конкретика, яка є у президентському указі - це враховані пропозиції Севастопольської міської державної адміністрації. Для нас це добре. Ми встигли за місяць внести конкретні пропозиції. По АРК фактично такої конкретики немає”.

20 листопада Президент України Віктор ЮЩЕНКО підписав Указ “Про деякі заходи щодо розвитку гуманітарної сфери в Автономній Республіці Крим і місті Севастополі”.
Зокрема, В.ЮЩЕНКО доручив Кабінету Міністрів України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, Севастопольській міській державній адміністрації розробити і затвердити комплекс заходів щодо вивчення і популяризації української мови і української культури на півострові.

В той же час, деякі кримські політики різко розкритикували цей документ. Зокрема, лідер кримський комуністів, обраний народним депутатом України, Леонід ГРАЧ вважає, що Указ Президента України “Про деякі заходи щодо розвитку гуманітарної сфери в Автономній Республіці Крим і місті Севастополі”, спрямований в першу чергу не «на зміцнення української мови, а на знищення російського духу в Криму».
А голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Анатолій ГРИЦЕНКО стверджує, що на півострові немає проблеми з вивченням української мови, як і будь-якої іншої мови. За даними глави парламенту автономії, в Криму функціонує близько 600 шкіл, із них 7 - з українському мовою навчання, є школи з подвійною мовою навчання (російською і українською мовами), є школи з трьома мовами навчання (російською, українською і кримськотатарською мовами).

УНІАН

Політика 

Хроніка подій 22 листопада 2004 року

22/11/2007 20:33  "Реальна політика"
 
 
Громадяни пам’ятають про події 2004 року, і з упевненістю можна сказати, що сьогодні, сидячи на кухнях, в кав’ярнях, під час випадкових зустрічей багато з них обмінюються згадками про 22 листопада 2004 року.
Сьогодні "Реальна політика" публікує хроніку основних подій 22 листопада 2004 року, які й дали народження Помаранчевій революції.




Останні новини 

Косівське питання гальмує розвиток усіх Балкан

22/11/2007 20:22 
 
Заморожування проблеми щодо визначення статусу Косово є неприйнятним і може уповільнити розвиток всього балканського регіону. Про це заявив віце-прем'єр, міністр закордонних справ Болгарії Івайло Калфін під час дискусії про європейський розвиток Західних Балкан, яка відбулася в болгарській столиці в рамках засідання Ради Партії Європейських соціалістів (ПЄС).

Зараз косовська проблема є головною в балканському регіоні, додав Івайло Калфін. Він висловив надію на те, що хоча б до 10 грудня буде узгоджено її вирішення, яке влаштує і Белград, і Пріштину. При цьому глава болгарського МЗС побоюється, що шансів у такого вирішення питання не дуже багато. Він не виключив перспективу повернення Балкан до минулого напруження, незважаючи на те, що протягом кількох останніх років у регіоні не було насильства і військових дій.

"Ми не повинні розраховувати на те, що зможемо уникнути проблеми Косово. Необхідно наполегливо працювати для втілення в життя загальноєвропейської позиції з цього питання", - сказав керівник зовнішньополітичного відомства Болгарії, виступаючи перед представниками європейських соціалістичних і соціал-демократичних партій.

Засідання Ради Партії Європейських соціалістів (ПЄС) відкрили сьогодні в Софії її голова Пол Ніруп Расмусен і Прем'єр-міністр Болгарії та керівник Болгарської соціалістичної партії Сергій Станішев.

"ЄС на міжнародній сцені" і "Соціальна ринкова економіка - основа розвитку демократії" - ці основні теми сьогодні обговорили учасники засідання. Завтра засідання Ради продовжить свою роботу.
Укрінформ

Останні новини 

ЄС скоро матиме президента

22/11/2007 20:12 
 
Європейський парламент планує прискорити процедуру схвалення нової Лісабонської угоди ЄС, і може схвалити документ вже у лютому 2008 року.
Про це заявив сьогодні співдоповідач з цього питання Ініго МЕНДЕС ДЕ ВІГО (група народних партій, Іспанія) на засіданні Комітету з питань конституційних справ Європарламенту.

“Головна мета – дати чіткий політичний сигнал на підтримку Лісабонської угоди перед тим, як національні парламенти розпочнуть процес ратифікації”, - сказав він.
Проект рекомендації передбачає визнати нову угоду як стабільний та достатній рамковий документ, якій дасть можливість ЄС більш ефективно діяти в майбутньому.

19 жовтня лідери ЄС на неформальному самміті в Лісабоні домовились про нову базову Угоду ЄС. Офіційна церемонія підписання цього документу має відбутися 13 грудня цього року в Лісабоні, після чого протягом року країни-члени мають ратифікувати її з тим, щоб вона набрала чинності з 1 січня 2009 року.

Нова угода, яка отримає ім’я Лісабонської, передбачатиме посилення ролі Європарламенту, створення інституту Президента ЄС, запровадження посади Верховного представника Союзу з закордонних справ та безпекової політики, якій одночасно обійматиме посаду віце-президента Єврокомісії.

УНІАН

Останні новини 

Плющ образився і не пішов в депутати

22/11/2007 20:06 
 
Голова РНБО Іван Плющ заявив, що хоче бути державним службовцем, а не народним депутатом.

Кандидат у народні депутати від блоку Наша Україна-Народна самооборона Юрій Кармазін заявив про те, що під час сьогоднішньої зустрічі з Президентом голова РНБО Іван Плющ заявив, що хоче бути державним службовцем, а не народним депутатом.

За словами Кармазіна, голова політради НУ-НС В’ячеслав Кириленко взяв самовідвід, проте, за результатами голосування його кандидатуру на посаду голови Верховної Ради підтримало 56 кандидатів у народні депутати від блоку.

За його словами, голова РНБО Іван Плющ також зняв свою кандидатуру. Проти нього, зокрема, виступив перший номер списку блоку Юрій Луценко, який зазначив, що Плющ досі не підписав коаліційну угоду з БЮТ, після чого Іван Плющ заявив, що хоче бути державним діячем, а не народним депутатом.

Кармазін зазначив, що за підсумками голосування Президент заявив, що оскільки за кандидатуру Кириленка проголосувала більшість – 56 осіб, то виносити інші кандидатури на голосування потреби немає.

Нагадаємо, Юрій Луценко заявив про те, що усі майбутні кандидати від НУ-НС поставили свої підписи під коаліційною угодою з Блоком Юлії Тимошенко. Він також висловив переконання в тому, що завтра буде підписано коаліційну угоду між НУ-НС і БЮТ.

РБК-Украина

Останні новини 

Суд продовжить розглядати справу Гонгадзе

22/11/2007 19:13 
 
Апеляційний суд міста Києва 29 листопада продовжить розгляд справи про вбивство журналіста Гергія Гонгадзе.
Про це повідомила адвокат Мирослави ГОНГАДЗЕ Валентина ТЕЛИЧЕНКО.

За її словами, до суду надійшли результати психолога психіатричної експертизи підсудного Миколи ПРОТАСОВА та психологічних експертиз підсудних Олександра ПОПОВИЧА та Валерія КОСТЕНКА.
Як зазначила В.ТЕЛИЧЕНКО, очікується, що засідання відбуватиметься в закритому режимі. Вана також не виключає, що адвокати попросять суд надати їм час для ознайомлення з результатами експертиз.
Судове засідання має розпочатися о 10.00.

Г.Гонгадзе зник 16 вересня 2000 року. У вбивстві Г.Гонгадзе звинувачують трьох колишніх співробітників Департаменту зовнішнього спостереження і кримінальної розвідки МВС України - Валерія КОСТЕНКА, Миколу ПРОТАСОВА і Олександра ПОПОВИЧА. Ще один звинувачуваний - колишній керівник згаданого департаменту МВС Олексій ПУКАЧ – перебуває в розшуку.
Розгляд по суті кримінальної справи про вбивство журналіста Апеляційний суд Києва розпочав 9 січня 2006 року.

УНІАН

Стрічка, Останні новини 

Справу проти Цушко не закрито

22/11/2007 19:00 
 
Апеляційний суд міста Києва скасував рішення Печерського райсуду столиці, яким було закрито кримінальні справи щодо міністра внутрішніх справ Василя ЦУШКА.

Згідно з ухвалою Апеляційного суду міста Києва від 21 листопада 2007 року скасовано постанову Печерського районного суду міста Києва від 14 червня 2007 року, якою було задоволено скаргу адвоката Ю.КРИШМАРЕЛА в інтересах В.ЦУШКА на постанови в. о. генерального прокурора України від 24 травня 2007 року про порушення ряду кримінальних справ по подіях у Генеральній прокуратурі.

Зокрема, йдеться про порушення кримінальної справи за фактом захоплення будівлі Генпрокуратури з метою перешкодити нормальній роботі цієї установи (за ознаками злочину, передбаченого ст.341 Кримінального кодексу України); про порушення кримінальної справи відносно В.ЦУШКА за обставинами перевищення влади та службових повноважень, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом державним інтересам і супроводжувалось насильством (за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.365 КК України); про порушення кримінальної справи за фактом перевищення влади та службових повноважень, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом державним інтересам і супроводжувалось насильством (за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.365 КК України); про порушення кримінальної справи за фактом втручання у діяльність працівників правоохоронних органів (за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.343 КК України).
Ухвалою Апеляційного суду м. Києва скасовано постанову Печерського суду, і всі матеріали направлені на новий судовий розгляд у той же суд, але для розгляду іншим суддею.

Вищезазначена ухвала Апеляційного суду міста Києва була ухвалена колегією суддів палати у кримінальних справах.

Печерський райсуд Києва за скаргою адвоката В.ЦУШКА скасував постанову про порушення 4 кримінальних справ, пов`язаних із захопленням будівлі Генпрокуратури 24 травня, у тому числі й щодо міністра внутрішніх справ. Рішення про скасування постанов про порушення кримінальних справ Печерський суд ухвалив на підставі того, що при їх винесенні не було проведено відповідну дослідчу перевірку.

У провадженні Генпрокуратури залишалася ще одна, п`ята кримінальна справа, порушена одним зі слідчих Головного слідчого управління Генпрокуратури за фактом захоплення цього відомства.
25 червня Генпрокуратура оскаржила в Апеляційному суді Києва рішення Печерського райсуду про скасування постанови, виданої на той час в.о. генпрокурора Віктором ШЕМЧУКОМ, про порушення кримінальної справи щодо В.ЦУШКО.

24 липня газета «Сегодня» повідомила, що кримінальні справи, порушені в травні-червні СБУ за фактом «захоплення будівлі Генпрокуратури» силами міліції на чолі з міністром внутрішніх справ В.ЦУШКОМ, закрито.

УНІАН

Останні новини 

Голубєв розкрив масштаби земельної корупції в Криму

22/11/2007 18:44 
 
Незаконними є практично половина рішень про виділення землі в Криму, які ухвалені місцевими і селищними радами.

Про це заявив голова Республіканського комітету із земельних ресурсів Микола ГОЛУБЄВ сьогодні в Сімферополі на засіданні робочої групи з підготовці до майбутнього засідання Ради національної безпеки і оборони України.
«Практично 50% (рішень) є незаконними», - сказав він.

За словами М.ГОЛУБЄВА, гостро дана проблема стоїть на Південному березі Криму, зокрема, Лівадійською селищною радою (смт Лівадія, Велика Ялта) виділяється 23 гектари землі за межами населеного пункту (хоча виділення таких земель - це прерогатива кримського уряду). При цьому, зазначає М.ГОЛУБЄВ, по 5 гектарів цієї землі «виділяється двом тернопільським фірмам», ще по 5 гектарів – «незрозумілим фірмам, які не існують взагалі на території України».

«По три, по чотири кримінальні справи було відкрито на голову Лівадійської селищної ради, а віз і досі там, голова знаходиться на волі і виконує свої функціональні обов`язки», - заявив М.ГОЛУБЄВ, розказуючи про ситуацію в Лівадії. Те ж саме твориться і в інших південнобережних селищних радах, запевнив він. «Звідки таке нахабство у вирішенні цих питань ? А дуже просто – ці люди мають дуже і дуже високих покровителів», - сказав він.

М.ГОЛУБЄВ також заявив, що всі чомусь «ловлять відьом» в Рескомземі, хоча цей орган не виділяє землю, а є «органом виконання права і порядку з виділення земельних ділянок, і контролю всіх рішень, які є». Голова Рескомзему також заявив, що Віктор ШЕМЧУК, який до недавнього часу обіймав посаду прокурора автономії, а зараз став народним депутатом, «прикривав і прикриває» незаконні рішення. «І пора це сказати відкрито», - додав він.

УНІАН

Останні новини 

Луценко пропонує опозиції "відкупні" місця у владі

22/11/2007 18:29 
 
Демократична більшість готова надати опозиції посади для ефективного контролю над владою.
Про це сказали журналістам лідери блоку “Наша Україна – Народна самооборона” Юрій ЛУЦЕНКО та В’ячеслав КИРИЛЕНКО.

За словами Ю.ЛУЦЕНКА, вони готові надати опозиції ті посади, які опозиція вважає за потрібне для ефективного контролю, але парламентська більшість буде сформована на чіткій ідеологічній основі, яку репрезентують НУ-НС і БЮТ, “і ми допускаємо, що рішення (долучитися до коаліції) прийме Володимир ЛИТВИН”.

У свою чергу В.КИРИЛЕНКО зауважив, що значна частина зустрічі з Президентом Віктором ЮЩЕНКОМ була присвячена обговоренню питання взаємодії парламентської більшості та опозиції.

За його словами, демократична коаліція готова вдаватися до усіх тих поступок, «щодо яких буде зворотня готовність Партії регіонів». «Безумовно, ми готові надати усі необхідні у демократичній країні умови для Партії регіонів для контролювання правлячої коаліції, нового уряду і надати Партії регіонів могутні важелі контролю за діяльністю нового демократичного Кабінету міністрів», - сказав В.КИРИЛЕНКО, наголосивши, що відносини між опозицією і більшістю будуть на європейському рівні.

УНІАН

Останні новини 

Усі члени НУНС підписали коаліційну угоду, тепер запрошують Литвина

22/11/2007 18:20 
 
Лідер блоку “Наша Україна – Народна самооборона” Юрій ЛУЦЕНКО повідомив, що усі 72 депутати від блоку НУ-НС поставили свої підписи під коаліційною угодою з Блоком Юлії Тимошенко.

Про це він повідомив журналістам за результатами сьогоднішньої зустрічі депутатів від НУ-НС з Президентом Віктором ЮЩЕНКОМ.
При цьому Ю.ЛУЦЕНКО додав, що коаліція залишається відкритою для інших політичних сил, які висловлять бажання вступити до неї, зокрема, для представників Блоку Литвина.

УНІАН

Попередня сторінка   1 2 3 4 5 6 7 8    Наступна сторінка

Нагору

Цей день в історії  
6 серпня 1945 року

День Хіросими

Цього дня ядерна зброя була вперше застосована проти людей під час бомбардування Хіросими. В результаті вибуху загинуло біля 100 тис. чоловік, до кінця року від променевого ураження та травм померло ще 40 тис. Нині ця дата відзначається у світі як День Хіросими та Всесвітній день боротьби за заборону ядерного озброєння.

30.07.2008 // Якось Віктор Федорович сидів у своєму робочому кабінеті, гортав якісь папери і кляв всі свої неприємності.

В цей самий незру...

   

Останні новини  

6 серпня 2008 року
09:37

Ющенко поїде до Тернопільської та Вінницької обл., щоб навчити Шандру заливати фундамент

09:28

Тимошенко не збирається віддавати дорогоцінний рапс

09:17

Гонконг накрив потужний тропічний шторм

09:04

Олімпійський вогонь вже у Пекіні

5 серпня 2008 року
19:51

Завтра Ющенко відбудовуватиме Тернопільщину

19:46

Тимошенко вирішилa «воювати» з Vаnсo

19:20

Семенюк заявляє, що вона перевиконує всі приватизаційні плани

18:52

Ющенко не поїде відкривати Олімпійські ігри

17:58

БЮТівцю з автоматом свiтить сім років за гратами

17:53

Прокуратура вимагає відмінити рішення про «звільнення» Сімферополя від НАТО

17:42

Нацбанк трішки озолотився

17:38

Ющенко подякував людям, які самостійно боролися з лихом

17:31

Одещина йде під воду

17:27

На Запорізькій АЕС відключили енергоблок

17:19

ЄС чекає поки Україна попросить допомоги

17:11

Ющенко наказав губернатору Львівщини дбати про ліс

16:56

Прикарпатці уже отримують «стихійні» гроші

16:43

У Вінського найбільше обкрадають Україну

16:38

Ющенко закликав знайти гроші на програму «Тиса»

16:26

Завтра Тимошенко поговорить про паводок, Укртелеком і Євро-2012

16:17

Цушко повертається в Україну

16:02

Єхануров озброює армію циркулярками та дрилями

15:53

Мороз вже мостить Семенюк в крісло Ющенка

15:47

Україна заборонила ввезення м’яса з Намібії

15:33

Тимошенко готує ультиматум Яценюку

15:29

Черновецький відключить гарячу воду половині киян

15:16

Тимошенко вирішила застрахувати урожай

15:09

Ющенко «почистив» низку райдержадміністрацій

15:03

Тимошенко подобається з висоти дивитись на людське горе







Загрузка...

 Архів  

«    Листопад 2007    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Головний редактор: Андрій Костенко
Ел.пошта редакції: rpolitics@gmail.com
© 2006-2007 RPL.NET.UA "Реальна політика" 
Передрук матерiалiв лише за умови (гіпер)посилання на www.rpl.net.ua