This version of the page http://photo.ukrinform.com/ukr/autors/?t=vevd-t.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
Фотослужба УКРІНФОРМу - оперативні фото новини з України та закордону, ексклюзивні, архівні фото, дос'є

 

Новини

Прес-центр

Аудіовідео

Країни світу

Ділова Україна

Єдина Україна

Пенсійна реформа

Новини ПАНІА
 


ВЕВДЮК Володимир.


    Володимира Вевдюка, кореспондента УКРІНФОРМу в місті Севастополь, шанують читачі різних видань за високий професіоналізм, відданість своїй справі та за внесок у зміцнення авторитету Збройних Сил України. Він доклав своїх зусиль і у розвиток військово-морської преси.
    Володимира Вевдюка нагороджено чотирма військовими нагородами, серед яких - Орден "Морський хрест". Володимир Васильович є єдиним цивільним журналістом України, який має чотири військові нагороди, отримані за виконання професійних обов'язків фоторепортера.
    Його часто можна побачити з фотоапаратом на бойових кораблях у морі, на військових навчаннях морської піхоти серед гірських перевалів, або зустріти у військовому літаку в небі над Севастополем. На рахунку Володимира Вевдюка безліч фоторепортажів, присвячених Військово-Морським Силам України, ілюстрована фотографіями книга "Севастополь на рубежі тисячоліть" та три буклети, присвячені національному військовому флоту України.