This version of the page http://life.pravda.com.ua/problem/47ed1bd834c35/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
60% отруєнь дітей спричинені алкоголем | Українська правда _Життя

 

// Дитячий алкоголізм

60% отруєнь дітей спричинені алкоголем

В Україні 60% отруєнь серед дітей спричинені алкоголем і 20% - токсичними речовинами.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на підсумковій колегії МОЗ України повідомив міністр охорони здоров'я України Василь Князевич.

За його словами, це пояснюється "відсутністю структурованої політики держави щодо алкоголю та наркотиків, яка відчутно впливає на раннє залучення до вживання алкоголю і наркотиків дитячого населення та молоді".

Князевич вважає, що в Україні відсутній реальний вплив за алкогольною поведінкою дітей та молоді. "На відміну від цивілізованих країн світу, Україна і досі не має основ законодавства щодо алкоголю, наркотиків чи психотропних речовин", - зауважив міністр.

За його інформацією, незважаючи на такі тривожні дані, "в Україні немає жодного дитячого токсикологічного центру для надання кваліфікованої допомоги".


 
Додати коментар
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСТАННІ КОМЕНТАРІ
водка _ 30.03.2008 22:04
ну, пусть браться кличко с рекламы пива на рекламу водки переключатся, чтобы улучшить показатели детского алкоголизма в украине
Юлия _ 30.03.2008 07:40
потому что не никто не боится - продал сигареты пацаненку и заработал, продал пивка или че по-крепче и в шоколаде. Дети - это самая легко поддающаяся и увлекающаяся категория людей, на этом весь бизнес и построен. никто не хочет считать недополученную прибыль, потому и жесткости в законах и правилах нет.
Вот ТЕ на _ 29.03.2008 13:45
В европе в 21 пить начинают а у нас к 21 уже бросают
Протестант _ 29.03.2008 09:19
... А торгова марка "Сіренька" і далі генеральний спонсор вечірньої казки! Пийте торгові марки!
Подивитися всі коментарі [ 4 ] або додати свій
ПРОБЛЕМНЕ
Соціальна реклама
 

Соціальна реклама поза зоною досягнення13

Українська соціальна реклама знову переживає фазу занепаду. Якщо ще два-три роки тому цей феномен давав надію на довге й плідне життя, то сьогодні констатуємо: пацієнт швидше мертвий, ніж живий.
Фото на пам'ять
 

Данилко, Пінчук, Ступка і діти15

"Я дуже сподіваюсь, що лікар, який мені казав віддати сина у дитбудинок, побачить, який гарний хлопчик Петрик Василенко, і йому буде соромно," - каже голландка за походженням Аренда Василенко. Її майже п’ятирічний син Петрик має синдром Дауна.
Без надії на життя
 

Гриль-камера для новонароджених10

Візьмімо автомобіль. Ви ж регулярно проходите техогляд, перевіряєте його стан. Чимало медапаратури в Україні такі "техогляди" не проходять. І немає гарантії, що рентгенівський апарат не видасть дозу більшу, ніж можна, бо в нього фільтри не міняли
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Минэкономики ужесточает контроль ввоза секонд-хенда
Гасторономические туры – удовольствие не для всех
Берлусконі закликає мінятись дружинами. Італійці слухаються

В Крыму на аттракционе погибла 3-летняя девочка

 
В Криму підлітки наїлись беладони
Найсексуальніші спортсменки Олімпіади
Пара одружилася в повітрі, прив'язана до крил літаків. Фото

Солженіцин може стати "Великим росіянином"

 
Во Львове открывается самый большой в Украине аквапарк
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.