This version of the page http://life.pravda.com.ua/problem/47cc135086444/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
Епідемія грипу зменшила темпи, проте розслаблятися не варто | Українська правда _Життя

 

// Грип відступає

Епідемія грипу зменшила темпи, проте розслаблятися не варто

Захворюваність грипом за останні тижні у 10 контрольних містах знизилася на 14%. За цією статистикою пік епідемії грипу в Україні можна вважати подоланим.

Про це у понеділок 3-го березня повідомила на прес-конференції заступник головного санітарного лікаря Україна Людмила Мухарська. 

У той самий час вона підкреслила, що не можна виключати і нового зростання захворюваності, як це було кілька разів у попередні роки.

За даними українського центра грипу і гострих респіраторних інфекцій Міністерства охорони здоров'я, на минулому тижні захворюваність у 10-ти контрольних містах України склала понад 69 тисяч чоловік.

Найвища захворюваність була відзначена у Вінниці, Львові, Чернігові та Києві. Тільки у двох містах (Львові та Сімферополі) захворюваність, як і раніше, перевищує епідемічні пороги, повідомляє "Газета по-київськи".

Також Мухарська відмітила, що у деяких регіонах, наприклад, у Миколаївській і Черкаській областях, епідемія тільки починається.

Заступник головного лікаря України повідомила, що захворюваність серед школярів значно знизилася - на 35,8%. Але, не дивлячись на це, ще понад три тисячі шкіл не відновили свою роботу після оголошення карантину. 

Крім того, на прес-конференції заступник начальника управління материнства, дитинства та санаторної справи МОЗ Валентина Педан повідомила, що всього з початку цього сезону було зареєстровано три випадки смерті від грипу й ГРВІ. Два з них - маленькі діти.

Педан повідомила, що щорічно в Україні 180 дітей у віці до 1 року помирає від хвороб, пов'язаних з органами дихання, та зауважила, що за останні 10 років ця кількість зменшилася втроє.


 
Додати коментар
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ПРОБЛЕМНЕ
Соціальна реклама
 

Соціальна реклама поза зоною досягнення13

Українська соціальна реклама знову переживає фазу занепаду. Якщо ще два-три роки тому цей феномен давав надію на довге й плідне життя, то сьогодні констатуємо: пацієнт швидше мертвий, ніж живий.
Фото на пам'ять
 

Данилко, Пінчук, Ступка і діти15

"Я дуже сподіваюсь, що лікар, який мені казав віддати сина у дитбудинок, побачить, який гарний хлопчик Петрик Василенко, і йому буде соромно," - каже голландка за походженням Аренда Василенко. Її майже п’ятирічний син Петрик має синдром Дауна.
Без надії на життя
 

Гриль-камера для новонароджених10

Візьмімо автомобіль. Ви ж регулярно проходите техогляд, перевіряєте його стан. Чимало медапаратури в Україні такі "техогляди" не проходять. І немає гарантії, що рентгенівський апарат не видасть дозу більшу, ніж можна, бо в нього фільтри не міняли
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Минэкономики ужесточает контроль ввоза секонд-хенда
Гасторономические туры – удовольствие не для всех
Берлусконі закликає мінятись дружинами. Італійці слухаються

В Крыму на аттракционе погибла 3-летняя девочка

 
В Криму підлітки наїлись беладони
Найсексуальніші спортсменки Олімпіади
Пара одружилася в повітрі, прив'язана до крил літаків. Фото

Солженіцин може стати "Великим росіянином"

 
Во Львове открывается самый большой в Украине аквапарк
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.