This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/477245824d66e/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
"Життя" попереджує: у вас може відвалитись губа чи ніс! | Українська правда _Життя

 

// Вправність рук

"Життя" попереджує: у вас може відвалитись губа чи ніс!

Прибрати жирок з області живота за допомогою пластики коштуватиме приблизно тисячу доларів. А чоловіки можуть здійснити свою інтимну мрію за 6 500 грн.

З Майклом Джексоном трапилась халепа. Під час гри його син випадково вдарив співака по обличчю і частина верхньої губи короля поп-музики ... розвалилась.

Днями папарацці підловили співака, ретельно замаскованого, пізно вночі у дитячому книжковому магазині. І хоча темні окуляри та чорна шаль прикривали значну частину обличчя співака, куски пластиру таки помітні на його обличчі. Відтак чутки про нібито чергову екстренну пластичну операцію Джексона отрмали фотографічне підтвердження.

Майкл Джексон замаскований. Фото Daily Mail
А російський поп-співак Валерій Леонтьєв після пластичної операції по підтяжці повік не міг повністю закривати очі. У готелях він просив заклеювати вікна темною плівкою і завішувати їх шторами. Оскільки слизова оболонка ока постійно пересихала, Леонтьєв регулярно закапував очі зволожуючими розчинами.

Через операцію по підтяжці складок біля носа, в Алли Пугачової боліли губи та ніс, а обличчя опухало.

Таких страшилок знайти в пресі можна ще чимало. І їх можна делікатно назвати "невдалою пластичною операцією". Але очевидно, що різні креми, навіть найдорожчі, не можуть так зупинити процес старіння, як це зробить кваліфікований хірург-пластик.

Крім таких операцій по омолодженню (їх називають естетичними операціями), є ще й ті, які "прописані" лікарями. Наприклад, коли у людини є проблеми з носовим диханням і повітря, яке та вдихає не зігрівається і не очищується від мікробів.

Але є ще й так звані "іміджеві" операції. З їх допомогою можна "отримати" ідеальний ніс, розріз очей, форму вух тощо. Через такі операції пройшли практично всі зірки Голівуду.

Стати красивими і сексуальними в Україні насправді коштує не так багато. І хоча офіційна статистика вперто твердить про середню заробітну платню в декілька сот доларів, для багатьох киян, наприклад, пластична операція не належить до мрій а ля "подаруй мені норкову шубку".

Так, прибрати жирок з області живота за допомогою пластики коштуватиме приблизно тисячу доларів. Підтяжка обличчя  - до двох тисяч у.о. А чоловіки можуть здійснити свою мрію і збільшити статевий орган за 6 500 грн.

Українські політики та поп-зірки, які своїй зовнішності приділяють велику увагу, про пережиті пластичні операції говорити не полюбляють.

Перевтілення Раїси Богатирьової". Фото А.Єловікова та Г.Гаранича
Наразі так і не відомо, що стало причиною різкої зміни зовнішності регіоналки Раїси Богатирьової. За словами депутатки, так омолодитись можна почавши жити здорово.


 
Додати коментар
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСТАННІ КОМЕНТАРІ
Ани _ 12.07.2008 13:47
все правильно ! люди которые все время находяться под всеобщим вниманием должны соотетственно выглядеть! и пластическая операция это не преступление, глвавное не переборщить, Богатырева шикарно выглядит!
ирина _ 08.07.2008 08:28
как бы не относился к их достижениям, но приятно что 2 наших высокопоставленные женщин ывыглядят лучше иностранок
dim _ 13.04.2008 05:53
тут подтяжка лицевой стороны более чем очевидна. это любой хирург подтвердит. а так хорошо поработали, могли б ещё и брови чуть выше поднять..
Ирина _ 10.04.2008 22:29
Боготырева публичный человек и обязана выглядеть хорошо. Что она и делает. Молодец.
іван _ 09.04.2008 21:22
Вся Украина в восторге! У нас есть Раиса Фантомасовна Богатырева! Что там Франция с Фантомасом?
Подивитися всі коментарі [ 7 ] або додати свій
ОСОБИСТЕ
Мовою тіла
 

Будні українських стриптизерок

Українському стриптизові аж 8 років. Втім, інтенсивність його розвитку вражає. Відвідини кабаре, або стрип-бару наразі вже не екзотичне дозвілля, а цілком буденна втіха для небідних українців.
Неймовірне дійство
 

Зі шкіряним рушником і без Шона: як байкери гуляли весілля. Фото

На вихідних байкери заполонили Київ: у столиці гуляли справжнє байкерське весілля. Не вистачало тільки Шона Карра з дружиною. Чи то через одеський скандал, чи якісь важливіші справи, але найвідоміший байкер в Україні це дійство проігнорував.
Одкровення дружини
 

Сімейні таємниці Порошенків20

Зараз Марина Порошенко вся у домашніх клопотах: займається облаштуванням будинку, що на річці Козинка. "Для нашої родини стара квартира стала замалою", - каже дружина політика.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
З ВЛАСНОГО ДОСВІДУ
Артем Біденко

Що чекає наївного туриста в Болгарії49

 
Болгарія, в очах українських туристів, виглядає такою собі ідеальною альтернативою кримському відпочинку: дешева, неподалік, хороший сервіс, і легке порозуміння з російськомовними жителями.
100 миллионов долларов
приблизительно столько стоит украденная картина Караваджо 
57-летняя
украинка родила сына и кормит его грудью 
100 миллиардеров
в мире неженаты 
5-25 тисяч
умовних одиниць може коштувати здобути МВА закордоном 
Володимир Кличко
може спробувати себе в ролі няні 
МУЛЬТИМЕДІА
Сучасних письменників запроторили до в'язниці, а потім у гетто
Найсексуальніші спортсменки Олімпіади
Соціальна реклама поза зоною досягнення
В Нью-Йорке открылась персональная выставка пекинеса
Последняя баррикада
40 лет назад "Ласточкино гнездо" разобрали по камням
"Пампушечка Хлоя" стала другою на конкурсі Міс-Англія
Після вшанування клізми росіяни встановили пам`ятник шпротам
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.