This version of the page http://life.pravda.com.ua/private/475d6f62b0c18/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-06. The original page over time could change.
Українські чоловіки сексуальніші за європейців | Українська правда _Життя

 

// Секс у місті

Українські чоловіки сексуальніші за європейців

Нетрадиційний секс вбиває сексуальне бажання.

Якщо раніше сексу не було в СРСР, то тепер, схоже, від цієї проблеми страждають європейці. Учені визнали, що українські чоловіки сексуальніші за їхніх побратимів за бугром.   

Так, учені підрахували, що в середньому українські чоловіки, які подолали 30-річний рубіж, займаються любов'ю від 4 до 18 годин на рік.

Сексологи кажуть про те, що тривалість полового акту в чоловіків після 30-ти складає від 2.15 до 10 хвилин, і повторюється з регулярністю в середньому 2 рази на тиждень. При чому, найбільш поширена тривалість - 2.15 - 2.30 хвилин.

Як стверджується на сайті loveLevitra.com.ua, дані по Україні перевищують Західні показники, де чоловіки середнього років звертаються до любовних утіх лише раз на тиждень. Тобто секс у їхньому житті займає лише від 2-х до 9-ти годин на рік.

За словами генерального директора Українського Інституту Сексології й Андрології, професора Ігоря Горпинченка, на Заході спостерігається тенденція зниження лібідо як чоловіків так і жінок.

Сімейні узи для жителів західних країн відходять на другий план, а сексуальні стосунки все частіше стають лише реалізацією дітородної функції.

Основна причина такої "моди" на Заході пояснюється тим, що і жінки і чоловіки занадто багато сил і часу витрачають на самореалізацію в кар'єрі, через що знижується сексуальний потяг одне до одного.

Також сексолог зазначає, що нетрадиційний секс вбиває сексуальне бажання.

Іншими словами, якщо гетеросексуальний чоловік пробує гомосексуальні стосунки, то потяг до нормативного полового акту (з жінкою) у нього падає.

Потяг також може знизитися, якщо статевий акт регулярно заміняти самостимуляцією, оральною стимуляцією або петтінгом, адже людина звикає до того, що оргазм досягається іншими шляхами.

За матеріалами компанії "Байер Шеринг Фарма"


 
Додати коментар
Льоня-Космос проти Юри-Термінатора. Шкільні роки
Tabloid.com.ua
ОСОБИСТЕ
Мовою тіла
 

Будні українських стриптизерок

Українському стриптизові аж 8 років. Втім, інтенсивність його розвитку вражає. Відвідини кабаре, або стрип-бару наразі вже не екзотичне дозвілля, а цілком буденна втіха для небідних українців.
Неймовірне дійство
 

Зі шкіряним рушником і без Шона: як байкери гуляли весілля. Фото

На вихідних байкери заполонили Київ: у столиці гуляли справжнє байкерське весілля. Не вистачало тільки Шона Карра з дружиною. Чи то через одеський скандал, чи якісь важливіші справи, але найвідоміший байкер в Україні це дійство проігнорував.
Одкровення дружини
 

Сімейні таємниці Порошенків20

Зараз Марина Порошенко вся у домашніх клопотах: займається облаштуванням будинку, що на річці Козинка. "Для нашої родини стара квартира стала замалою", - каже дружина політика.
Кільчицька натякнула на свої приховані тату і плани про дітей
Tabloid.com.ua
Минэкономики ужесточает контроль ввоза секонд-хенда
Гасторономические туры – удовольствие не для всех
Берлусконі закликає мінятись дружинами. Італійці слухаються

В Крыму на аттракционе погибла 3-летняя девочка

 
В Криму підлітки наїлись беладони
Найсексуальніші спортсменки Олімпіади
Пара одружилася в повітрі, прив'язана до крил літаків. Фото

Солженіцин може стати "Великим росіянином"

 
Во Львове открывается самый большой в Украине аквапарк
БЛОГИ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
 
Архів      RSS-стрічка
© 2007-2008, Українська правда. Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на Українську правду_Життя.