This version of the page http://tartak.com.ua/noviny/2003/cherven/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-05. The original page over time could change.
Червень / 2003 / Новини / Сайт гурту «Тартак»
  • Новини
  • Історія
  • Дискографія
  • Кліпи
  • Шпалери
  • Фотозбірка
  • Преса
  • Форум Спільноти
  • Гостьова
  • Контактна інформація

Архів новин

  • 2008

  • 2007

  • 2006

  • 2005

  • 2004

  • 2003

  • Грудень, Листопад, Жовтень, Вересень, Серпень, Липень, Червень, Травень, Квітень, Березень, Лютий.
  • 2002

 
27 червня, 2003

СЬОГОДНІ!...

27 червня, з 20 до 22 години відбудеться спільна акція Фонду ?Схід-Захід?, Вуличного телебачення та телеканалу Enter під назвою "Безпечний секс ? незаперечний вибір". Кожен охочий зможе поговорити про ЦЕ відкрито перед телекамерами та журналістами у прямому ефірі. Щоправда, це зможуть зробити мешканці лише п'ятьох міст, де будуть розвернуті майданчики ВулТБ: Київ - Контрактова площа, Харків - парк ім. Шевченка, Одеса - вулиця Дерибасівська, Львів - площа Галицька, Донецьк - площа Леніна. В обговорені візьмуть участь музиканти гуртів Друга Ріка, Скрябін, Тартак, Mad Heads, Квадраджесіма. (Скопійовано з новин сайту www.fdr.com.ua) :)))
18 червня, 2003

КИСЛОТНИЙ КАЖЕ - ТРЕБА ГОЛОСУВАТИ!

Вже якийсь час ініціативна група прихильників "Тартака" намагається підсилити позиції гурту у вітчизняному шоу-бізнесі, голосуючи за наші пісні в різноманітних чартах та хіт-парадах. Графік цієї роботи можна легко відстежити у відповідній темі на нашому форумі, а для залучення свіжих сил та для закріплення вже відвойованих плацдармів, закликаємо усіх, хто готовий допомагати нам та нашим друзям, йти голосувати! Адреси тут - ліворуч... Надеремо усім усе, що зможемо! :)))
18 червня, 2003

КІНЕЦЬ КАНІКУЛ! :)))

Невеличкі літні канікули, які, в силу певних (в тому числі й сімейних) обставин, дозволив собі влаштувати "Тартак", вже закінчилися. Хлопці (майже всі - за винятком клавішника, в якого обставини трохи затягнулися) повернулися з рідних домівок до Києва і з новими силами знову беруться до роботи! :))) Літо, традиційно, гаряча пора, і не тільки тому, що дуже тепло на вулиці... Не хочеться завчасно говорити про всі заплановані літні справи, але можна сказати з упевненістю, що найближчих кілька місяців "Тартаку" буде не до відпочинку. Так, вже на найближчу суботу, на 21-е червня, заплановано одразу три виступи в Києві. Два з них - в "Екстрім-шоу" на Майдані (чому два? - питання до організаторів), третє - на стадіоні "Спартак", що на вулиці Фрунзе. Будемо сподіватися, що не станеться чергового облому, і всі три (а краще - два - один на Майдані, інший - на стадіоні) виступи відбудуться... Як тільки отримаємо більш докладну інформацію - повідомимо... :)))
8 червня, 2003

УСТАНОВЧІ ЗБОРИ ОНОВЛЕНОГО "ТАРТАК-КЛУБУ"...

...Таки відбулися! Правда, на зустріч, крім самих організаторів, прийшло аж троє чоловік! (Зате яких! Перевірених часом та загартованих у боях бійців!) Офігенно... :)))))))
7 червня, 2003

СУШІ ЧИ СУСІ?

Сьогодні Сашко давав чергове інтерв'ю... Але в не зовсім звичній атмосфері... Бо відбувалося все в японському ресторані, де Сашко, поїдаючи суші-сусі, артистично розмахуючи паличками та попиваючи зелений чайок, розповідав кореспондентці Саші (яка, власне, й організувала цей інтерв'ю-ланч) про своє життя-буття та про власні погляди на загальні речі. Звичайно, нічого нового у сказаному ви не знайдете, за винятком того, що надруковане воно буде англійською мовою. "Англомовний" Положинський - це кумедно... :))) Шукайте наступне число газети "Київ-Пост", яке має з'явитися десь у наступний четвер...
7 червня, 2003

ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД ТАЛИ

По-перше, хочу подякувати "Тартакам" (і не тільки їм) за побажання та привітання, сподіваємося, що "Ентеру" вдасться реалізувати все те, що ви нам побажали. По-друге, повідомляю, що ті 3 пісні, які заграв Тартак на вечірці "Ентеру" (а з ними пісні від "ТНМК", Росави, "БК") можна буде побачити та почути в ефірі м/к "Ентер" (який збіг, правда:)?)у неділю, 8 червня о 18.00 і повтор о 23.00. Приємного перегляду.
6 червня, 2003

В БАГАТИХ СВОЇ ЗВИЧКИ...

Сьогодні Сашко, в компанії з Фоззі та Фаготом з "ТНМК", Андрієм з "Графіту", Олегом з "Фактично Самих", Муріком з "Грін Грею" та Потапом з "ВУЗВ", мав унікальну нагоду відчути на собі тиск "великих грошей"! Вся ця компанія була задіяна у спеціальній фотосесії журналу "Оффісієль-Україна". Ідея така: на хіп-хопову та довкола-хіп-хопову братію, одягали речі, які вони ніколи в житті не носили (і навряд чи колись носитимуть) та, витримуючи всю необхідну стилістику макіяжу й зачісок, випускали "типу на подіум" і фотографували... Ефект - шоковий! Як для самих учасників проекту, так і для тих, хто їх добре знає у звичайному житті. Коли знатимемо, в якому числі журналу цю фотосесію буде надруковано, - дамо знати й вам. Не пропустіть! Для того ж, щоб більш-менш зорієнтувати вас у тому, чому це так цікаво та незвично, повідомимо, що, скажімо, Сашко мав сьогодні "приємність" походити в сорочечці за 1000 у.о. та помилуватися простеньким шкіряним браслетиком за 300 у.о. на своїй руці... Цікаво, а як почуваються люди, які такі речі купують собі на "кожен день"?...
6 червня, 2003

"ТАРТАК-КЛУБ" ПОЧИНАЄ РОБОТУ!

До уваги всіх друзів та прихильників "Тартака"! За ініціативою Дитя і Про, "Тартак-клуб" збирається поновити свою роботу. Якщо вам цікаво познайомитися зі своїми однодумцями, отримати безпосередній доступ до всієї "тартакової" інформації, своєю діяльністю підтримувати та популяризувати "Тартак" і його музику, вносити свої пропозиції та ініціативи, вигадувати щось нове та цікаве - приходьте в суботу, 7-го червня, о 12.00 до пам'ятника Леніну на бульварі Шевченка в Києві. Можливо, вже першою акцією оновленого "Тартак-клубу" стане демонтаж або розфарбовування в яскраві кольори кам'яного ідола антиукраїнізму... ;)))
6 червня, 2003

ВІТАННЯ ТЕЛЕКАНАЛУ "ЕНТЕР"!

Вчора, на вечірці в книгарні "Бабуїн", присвяченій черговому ювілею музичного телеканалу "Ентер", "Тартак" ексклюзивно презентував дві абсолютно нові, ще ніде ніколи не заграні пісні. Одна з них - про комп'ютерні ігри, друга - про наше літо... Оскільки найближчими планами "Тартака" не передбачене повторне концертне виконання цих двох потенційних супер-хітів, то всім зацікавленим радимо уважно відстежувати ефір "Ентера", щоб не пропустити ексклюзиву. В будь-якому випадку, і крім "Тартака" на "Ентері" багато всього вартого уваги, а всі нові пісні "Тартака" будуть у новому альбомі... А "Ентер" ще раз вітаємо з днем народження, і знову бажаємо всього того, чого вже вчора набажали!
5 червня, 2003

dj ВАЛІК У ЛЬВОВІ

6-го червня столицю Галичини відвідає наш улюблений dj Валік... То ж львівяни і гості міста беріть під руку своїх друзів і мерщій до клубу "Пікассо", на вас чекає драйвовий коктейль із добірних музичних вершків і фруктів у виконанні найкращого діджея України! :)))
4 червня, 2003

ОТ ТОБІ Й "ПЛЮС"!...

Все ж таки невміння працювати під "плюс" дається взнаки! Звичка виступати тільки вживу - без ніякої "фанери" знову ставить "Тартак" у незручне становище! :))) Спочатку на зйомках "Пісні року" в палаці "Україна", після того, як "Тартак" з "Графітом" відкривлялися під "На Даху", звукорежисери забули чи не встигли вимкнути диск і пішла наступна пісня - "Не убий!". Сьогодні - інший прикол! Сьогодні "Тартак" з "Графітом" (знову разом - як той "Графіт" буде розраховуватися за розкрутку?) знімалися в підсумковій програмі "Інтелект-шоу ЕлДжі Евріка", де типу мали "співати" (і, зрештою, таки "відспівали") все ту ж "На Даху" під все ту ж "фанеру" - бо то не концерт, а телезйомка, і, на відміну від "Останньої барикади", де все було "наживо", дієздатний апарат виставити не було технічної можливості. Але коли вже весь "Тартак" разом з Андрійком із "Графіта" гарненько вишикувалися з мікрофонами-інструментами та оголосили свою пісню, звукорежисер успішно увімкнув... попередню альбомну пісню - "Зима хвора"! Ги-ги... Весело було б, якби така лажа трапилася на справжньому концерті! От тому то й "Тартак" завжди виступає тільки з живим звуком! :)))